Sqizzy Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Dzisiaj w Milanówku ok. 11 30 widziałem ciemną B5 z rej. "TOS ****" trąbiłem ale kolega najarany chyba :>
Kolkov Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Dzisiaj w Milanówku ok. 11 30 widziałem ciemną B5 z rej. "TOS ****" trąbiłem ale kolega najarany chyba :> to Tosik on zakochany jest, dziewczynę ma w Grodziskowie a taki dobry chłop był
Sqizzy Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Dzisiaj w Milanówku ok. 11 30 widziałem ciemną B5 z rej. "TOS ****" trąbiłem ale kolega najarany chyba :> to Tosik on zakochany jest, dziewczynę ma w Grodziskowie a taki dobry chłop był Aaa to dlatego taki przymroczony jechał
tomash77 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Czarne B5 Avant LU 23xxx8J z ramkami klubowymi widziane dziś ok godz 18.30 w Lublinie, jechałem za Tobą i czasami przed Tobą od Alei Kraśnickich po ul. Związkową. Pozdrawiam kierowcę
juropek Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 pozdro dla właściciela srebrnego sedana parkującego na wojska polskiego w piasecznie
Szymon-26 Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 pozdro dla srebnej B6 z klubowa naklejka o numerach WPR 15-- widzianej na alei krakowskiej w wawie
paput Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 ki hooj wczoraj w Lublinie na Chodźki trąbił na wszystkich i wyprzedzał na przejściach dla pieszych pod szpitalem a mojej niuńki mało nie rozwalił. Jechał czarną A5 2.0 T. Dawać go tu starego hooo
marekg Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 pozdro da kolegi w czarnm sedanie B5 1.8t na rybnickich numerach widzianego wczoraj około 17.40 na skrzyżowaniu w Żorach. kolega poleciał na Pszczynę.
Iverson Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 szary avant b5 rej SRxxxxx Bielsko Biała , wyjeżdżałem z podporządkowanej około 12.40
rafalekx Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 ki hooj wczoraj w Lublinie na Chodźki trąbił na wszystkich i wyprzedzał na przejściach dla pieszych pod szpitalem a mojej niuńki mało nie rozwalił. Jechał czarną A5 2.0 T. Dawać go tu starego hooo Kojarzę typa i pamiętam jak się woził po Nadbystrzyckiej z muzą na full i szybami otwartymi, jakiś goguś A ta A5 to totalna seria, nawet alu ma jakieś małe. Mam tylko nadzieję, że jej nie zwieśniaczy Chociaż tym jak się nią wozi już to robi A co do tematu: Czy przypadkiem dzisiaj nie widziałem kogoś z klubu czarnym B5 avantem poliftowym, w Radzyniu Podlaskim na ul. Wisznickiej, leciał od strony K19 na Sławatycze/Parczew, wydaje mi się że widziałem naklejkę klubową na klapie. Tablic nie pamiętam
paput Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 ki hooj wczoraj w Lublinie na Chodźki trąbił na wszystkich i wyprzedzał na przejściach dla pieszych pod szpitalem a mojej niuńki mało nie rozwalił. Jechał czarną A5 2.0 T. Dawać go tu starego hooo Kojarzę typa i pamiętam jak się woził po Nadbystrzyckiej z muzą na full i szybami otwartymi, jakiś goguś A ta A5 to totalna seria, nawet alu ma jakieś małe. Mam tylko nadzieję, że jej nie zwieśniaczy Chociaż tym jak się nią wozi już to robi A co do tematu: Czy przypadkiem dzisiaj nie widziałem kogoś z klubu czarnym B5 avantem poliftowym, w Radzyniu Podlaskim na ul. Wisznickiej, leciał od strony K19 na Sławatycze/Parczew, wydaje mi się że widziałem naklejkę klubową na klapie. Tablic nie pamiętam Rafał & Rafał dwa srebrne avanty go dopadną s kopią mu turbo doopę [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 20:59_________________________________________________Właśnie było mi wstyd że audi jadę jak takiego k...wa buraka widze teraz wiemco czują normalni ludzie w BMW :>
musti Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Srebrny avant b6 SGL klubowe ramki widziany dziś o 16 na Popularnej w Wawie leciał w stronę dworca PKP włochy kto taki ? Pozdrawiam kierownika
juropek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 kolejne ramki namierzone, 25-10-2010 około 16:30 parking lidla w Piasecznie
adrianus Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 srebrny avant b5 , klubowe ramki, rejestracja zaczynajaca sie na ZLO XXXX widziany w niedziele ok. godz. 14.00 na osiedlu jaroty w olsztynie, myslalem ze to moze ktos do nas na niedzielnego spota z wycieczka wpadl, ale szofera nie bylo. pozdro!
wicio150 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Fudi dzis widziany na parkingu UE w Katowicach
Milczar Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 RS4 B5 w kolorze srebrno-niebieskim na WPRach widziane dziś ok 16 w Otrębusach. Jechałem za Tobą od kolejki w Otrębusach. Klubowa fura ?
Kolkov Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 RS4 B5 w kolorze srebrno-niebieskim na WPRach widziane dziś ok 16 w Otrębusach. Jechałem za Tobą od kolejki w Otrębusach. Klubowa fura ? klubowa, klubowa :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 RS4 B5 w kolorze srebrno-niebieskim na WPRach widziane dziś ok 16 w Otrębusach. Jechałem za Tobą od kolejki w Otrębusach. Klubowa fura ? taki mały konus z Otrębus se kupił :kox:
Bedi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 pozdrowienia dla Kolegi z Zielonej żaby w Zielonej Górze oczywiście klubowa naklejka nawet 2 słowa zamieniliśmy na skrzyżowaniu Pozdrowionka
ilo Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Wczoraj na Popiełuszki w Lublinie A4 avancik EBE 4XXX, oczywiście z wlepką Pozdrawiam właściciela
Rekomendowane odpowiedzi