Diego Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Fioletowo-błekitny avant z ksenonami spotkany dzis na Kalwaryjskiej, około 12:30. Z tylu podkladki klubowe prawdopodobnie :gwizdanie:
Smoczyca Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 wczoraj ok. 23 50 w Warszawie, na wisłostradzie(na podzamczu) jechalem przez chwile równo z granatowym avancikiem b5... moze ktos stąd? Mogłam być ja ... : ) Napisz jaki masz kolorek Audi ... i czy ten avancior był bardzo brudny, bo wtedy to na pewno ja : ) a zapomnialem napisac blachy zaczynaly sie WPI To na pewno nie ja, WZ się kłania : >
aramis Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Pozdrowienia dla klubowicza spotkanego w Rzeszowie na mini "rondzie" (ciemny sedan z ramkami i naklejką rej. RT...). Troszke sie spieszyłem bo bym zjechał na cpn na spota.
angela Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Pozdrowienia dla klubowicza spotkanego w Rzeszowie na mini "rondzie" (ciemny sedan z ramkami i naklejką rej. RT...). Troszke sie spieszyłem bo bym zjechał na cpn na spota. To Iverson......
hhacek Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Spanky widzalem Ciebie wczoraj (wtorek11.03) ok 16.30 gdzies na ursynowie stales pierwszy na swiatlach, gapiles sie na mnie jak bys mnie nie znal a 2 dni wczesniej pilismy wodke w Wisle
spanky Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Spanky widzalem Ciebie wczoraj (wtorek11.03) ok 16.30 gdzies na ursynowie stales pierwszy na swiatlach, gapiles sie na mnie jak bys mnie nie znal a 2 dni wczesniej pilismy wodke w Wisle :polew: to jednak byłes Ty ..... patrzyłem z niedowierzaniem [co Ty tu robisz ? ] myslalem ze juz dawno jestes u siebie na wsi w Londynie .... [trzeci brat KSERO - to juz by było za duzo ... ] p.s inna sprawa ze ja ludzi na ulicy nie poznaje .... [taka wada ] Moze Cie nie zapamietal... dobrych graczy zapamietuje ....
Iverson Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Pozdrowienia dla klubowicza spotkanego w Rzeszowie na mini "rondzie" (ciemny sedan z ramkami i naklejką rej. RT...). Troszke sie spieszyłem bo bym zjechał na cpn na spota. pozdro Aramis, no szkoda , ze nie zjechałeś na cpn chwilę bysmy pogadali...
hhacek Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 to jednak byłes Ty ..... wreszcie umylem samochod i zmienilem fele na 17' avus, to cie pewnie zmylilo
aramis Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Pozdrowienia dla klubowicza spotkanego w Rzeszowie na mini "rondzie" (ciemny sedan z ramkami i naklejką rej. RT...). Troszke sie spieszyłem bo bym zjechał na cpn na spota. pozdro Aramis, no szkoda , ze nie zjechałeś na cpn chwilę bysmy pogadali... Sorki, akurat taki pech że wczoraj gnałem do domku po rodzinkę i spowrotem do Rzeszowa. Następnym razem się poprawię. :th:
spanky Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 to jednak byłes Ty ..... wreszcie umylem samochod i zmienilem fele na 17' avus, to cie pewnie zmylilo a to juz drugi raz ... w Wiśle w taksówce tez Cie nie poznałem .... bedziesz bogaty ....
AdamDFO Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 studiuje może ktoś z klubowiczów na UKSW? często widuje (dziś też) granatowa a4 w avancie na pld praskich blachach
Hercus Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 fakt faktem OOOO mam od niedawna na forum jestem raczej nowy ale robie dziennie 140km kraków dg i jakoś nigdy nie spotkałem jakiejś fajnej audiolki a już ze znaczkiem klubu czy podkładkami ślepy jestem czy jak ?? srebrny Avant 17'' ori ciemne szyby chrom
wustyle Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 kto parkuje/mieszka na moim osiedlu WNJ Jozefoslaw - srebrne S4 B5 z rameczkami "powered by VTG"???
domjenick Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 ja kiedys ''objechalem'' TT,z moim silnikiem- zadkosc,ale gosciu chyba nie chcial uszkodzic auta,bo ,wpierw wyprzedzilem go,potem w lusterkach widzialem ,jak wyprzedza mnie, pokazujac srodkowy palec,wiec postanowilem,sprobowac,ale tylko dlatego,ze bylo na prawde ciasno na drodze ,wiele aut i tylko moglem polegac na moich zdolnosciach i co? wydygal,ucieklem mu i tyle,fajnie ,bo z tym ,co mam pod maska,to hanba dla TT ach te A4...
AdamDFO Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 w sobotę jechałem(srebrnym avantem z ramkami klubowymi) nad Zegrze aleja Piłsudskiego, kolega jadący z przeciwka zielonym bodaj b5 sedanem machnął mi w pozdrowieniu, nie zdążyłem odmachnąć, pozdrawiam kolegę
tropico Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 ja kiedys ''objechalem'' TT,z moim silnikiem- zadkosc,ale gosciu chyba nie chcial uszkodzic auta,bo ,wpierw wyprzedzilem go,potem w lusterkach widzialem ,jak wyprzedza mnie, pokazujac srodkowy palec,wiec postanowilem,sprobowac,ale tylko dlatego,ze bylo na prawde ciasno na drodze ,wiele aut i tylko moglem polegac na moich zdolnosciach i co? wydygal,ucieklem mu i tyle,fajnie ,bo z tym ,co mam pod maska,to hanba dla TT ach te A4... nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować umijętności :notworthy:
slaweq Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 ja kiedys ''objechalem'' TT,z moim silnikiem- zadkosc,ale gosciu chyba nie chcial uszkodzic auta,bo ,wpierw wyprzedzilem go,potem w lusterkach widzialem ,jak wyprzedza mnie, pokazujac srodkowy palec,wiec postanowilem,sprobowac,ale tylko dlatego,ze bylo na prawde ciasno na drodze ,wiele aut i tylko moglem polegac na moich zdolnosciach i co? wydygal,ucieklem mu i tyle,fajnie ,bo z tym ,co mam pod maska,to hanba dla TT ach te A4... szacuneczek :polew: Sorry za OT ale nie mogłem sie powstrzymać
domjenick Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 nawet ja sie z tego smieje,szkoda,ze to bylo raz
Rekomendowane odpowiedzi