Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pozdrowienia dla kolegi , którego wczoraj w lodzi wpuściłem na Pomorskiej po 15

Dzięki mar_92 :) Pozdrawiam :decayed:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś po 8:00 szary avancior B6 na WWY z klubowymi ramkami i nalepą Dope na tylnej szybie,lecący Toruńską a następnie Głębocką.Pozdrawiam:hi:

Opublikowano

Wczoraj o 16.20 na Drawskiej mijałem srebrnego avanta b5 WR - nie zdążyłem zareagować*:-) Pozdro!

Opublikowano

Wawa, Al. Jerozolimskie okolice Blue City przed chwilą, czyli 19.00, 03.10.2012 avancik B6 ciemny, ramki klubowe tabl. rej. WE... Zrównałem się z Tobą gapiłem i nic :wink: wymieniłem tylko spojrzenia z Twoimi pasażerami, ktoś na tyle siedział. Migałem awaryjnymi, pewnie myślałeś że jakiś ufoludek w aucie innej marki miga jak pojeb@ny :decayed: Pozdr ze złotka VW CC :decayed:

A no i wczoraj Wawa, przy ul. Janiszowskiej okolice Okęcia przy przychodni stało srebrne B8 w avancie, tabl. WPR..., zapomniałem nicka kolegi, już kilka razy się widzieliśmy w tamtych okolicach. :hi:

Opublikowano
Wawa, Al. Jerozolimskie okolice Blue City przed chwilą, czyli 19.00, 03.10.2012 avancik B6 ciemny, ramki klubowe tabl. rej. WE... Zrównałem się z Tobą gapiłem i nic :wink: wymieniłem tylko spojrzenia z Twoimi pasażerami, ktoś na tyle siedział. Migałem awaryjnymi, pewnie myślałeś że jakiś ufoludek w aucie innej marki miga jak pojeb@ny :decayed: Pozdr ze złotka VW CC :decayed:

A no i wczoraj Wawa, przy ul. Janiszowskiej okolice Okęcia przy przychodni stało srebrne B8 w avancie, tabl. WPR..., zapomniałem nicka kolegi, już kilka razy się widzieliśmy w tamtych okolicach. :hi:

a czegos Ty sie spodziewal jedziesz trabisz mrygasz.....passatem :)) :polew::polew::polew:

Opublikowano

a czegos Ty sie spodziewal jedziesz trabisz mrygasz.....passatem :)) :polew::polew::polew:

trąbków nie używałem :decayed: a dwa tygodnie temu jeszcze ramki klubowe wisiały, ale teraz już znikły bo trochę ujowo to wyglądało :decayed: A tak poza tym to liczą się ludzie a nie samochody :decayed::smutas:

Opublikowano

trąbków nie używałem :decayed: a dwa tygodnie temu jeszcze ramki klubowe wisiały, ale teraz już znikły bo trochę ujowo to wyglądało :decayed: A tak poza tym to liczą się ludzie a nie samochody :decayed::smutas:

nie marudź, niektórzy na Seicento mają ramki klubowe, a ja np. na A5 :decayed:

Opublikowano

Kto w Mińsku Mazowieckim/Stojadłach wcinał coś za kółkiem w czarnym avancie B5 WM 80958 przed głównym wejściem do "galerii handlowej"? Smacznego :)

Opublikowano
Dziś po 8:00 szary avancior B6 na WWY z klubowymi ramkami i nalepą Dope na tylnej szybie,lecący Toruńską a następnie Głębocką.Pozdrawiam:hi:

Chyba b5?

Opublikowano

Chyba b5?

Tak B5:decayed:Któż to taki?Już go wcześniej widziałem w moim rejonie.

Opublikowano

Kto dzisaj tak szalal na grojeckiej w warszawie, czarnym avantem b6 na warszawskich tablicach?

Gonilem Cie moim zlomem :decayed:

Pozdro

Opublikowano

Czarne B5 sedan WCI na ramkach mijałem wczoraj o 17 na moście w Wyszogrodzie pozdr:hi:

Opublikowano

Chyba b5?

Tak B5:decayed:Któż to taki?Już go wcześniej widziałem w moim rejonie.

Kolkov

Opublikowano

B5 sedan na Statoilu ramki klubowe na wlocie do Łomianek blaszki WJ ***** spotkane 30min temu

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

mrogal dzisiaj robił zakupy w Galerii Twierdza z Zamościu

IMG_20121007_150000.jpg

PÓŁ DNIA!!!

:facepalm:

Opublikowano

http://s17.postimage.org/ke7ei0dqj/IMG_20121007_150000.jpg

PÓŁ DNIA!!!

:grin: Nie drażnij go pewnie 2 wypłaty poszły się jeb@ć :decayed: Te baby to nie mają litości... Ale tablice to mogłeś zakryć PARAF :whistling:

Żeby nie było OT dzisiaj szare B6 avant WE rameczki klubowe na wlocie do Wawy od strony Mińska, jakoś między 19-20 :hi:

Opublikowano

http://s17.postimage.org/ke7ei0dqj/IMG_20121007_150000.jpg

PÓŁ DNIA!!!

Ale tablice to mogłeś zakryć PARAF :whistling:

a co by to zmieniło...?

numery rej. nie podlegają ustawie o ochronie danych osobowych i są raczej "publiczne" :zdjecie:

Opublikowano

Ale po numerach rejestracyjnych można znaleźć właściciela:whistling:

A to już podchodzi pod dane osobowe, według art. 6 ust. 1 ustawy o ochronie danych osobowych :decayed:

Opublikowano
Ale po numerach rejestracyjnych można znaleźć właściciela:whistling:

A to już podchodzi pod dane osobowe, według art. 6 ust. 1 ustawy o ochronie danych osobowych :decayed:

więc niech się boi ten co szuka nazwiska i adresu po numerach rej.

Opublikowano

czyje a4?

IMAG0324.jpg