Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A co to za grosik:decayed:

Często go widuję w centrum W-wy,zwłaszcza w nocy.Już go kiedyś pozdrawiałem na forum,ale kolega się nie ujawnia.

Opublikowano

Kilka minut temu widziane A6 C6 Avant na ramkach A4-klub i wlepa z tyłu na klapie w Ząbkach pod Warszawą na blachach BAU... czyje to ?

Opublikowano
Kilka minut temu widziane A6 C6 Avant na ramkach A4-klub i wlepa z tyłu na klapie w Ząbkach pod Warszawą na blachach BAU... czyje to ?

Filip1001 :decayed:

---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ----------

Kogo upolowałem we Władysławowie na ul. Ks. Merkleina :naughty::decayed: Ps.Mieszkamy ulice od siebie

20120810145.jpg

Pozdro :hi:

Opublikowano

Musti Ty chyba zamiast na plaże chodzić ze swoją kobietą to polujesz na klubowe Audi:decayed:

Opublikowano

Dzisiaj ok. 13, skrzyżowanie Żwirki i 17-go Stycznia, granatowy sedan WU XXXXX. Stałeś/-aś kilka pasów ode mnie, więc nie było jak się przywitać.

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

Dzisiaj około 13.30 na wyjeździe z Warszawy do Łomianek przy stacji benzynowej stał brązowy sedan B5 WI albo WJ z ramkami klubowymi. Pozdro dla Kierownika

Opublikowano

Filip1001 :decayed:

---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ----------

Kogo upolowałem we Władysławowie na ul. Ks. Merkleina :naughty::decayed: Ps.Mieszkamy ulice od siebie

http://img140.imageshack.us/img140/5760/20120810145.jpg

Pozdro :hi:

Ja również wczoraj upolowałem tą A4kę, stała we Władku przy jednym pensjonacie (Villa coś tam :) )

Opublikowano

Z soboty na niedzielę przy OSP w Lewiczynie zaparkowana B5 z klubowymi ramkami(stary model:decayed:) na WZY****.Pozdrawiam:hi:

Opublikowano

Sobota, Wawa Bitwy Warszawskiej godz. ok. 9.30 srebrny B6 Avant z ciemnymi szybami z rej. WRA 09..9 :decayed: z klubowymi ramkami

pozdrowienia dla kierownika :hi:

Opublikowano

Dzisiaj około 18 w Olsztynku przy Świerczewskiego zaparkowany granatowy avant b5 NOL... z ramkami i pomalowanym na pomarańczowo logiem na grillu. Pozdro!

Opublikowano

Dzisiaj na Helu czarna B6 WOT... na głównym deptaku i chwile potem zaparkowana srebrna GPU w podwórku obok deptaku ;)

Opublikowano

No ładnie Krzysiek namierzyłeś mnie:wink: ale ja Cię też dzisiaj widziałem i tą B7 na rejestracji WOT pozdrowionka:hi:

Opublikowano

ja tylko gościnnie, bo stacjonuję we Władku jeszcze parę dnie ;) pozdrowionka

Opublikowano

No tak pomyślałem, a mijałem Cię jak wyjeżdżałeś chyba z parkingu obok cypla jechałem melexem:decayed:

Opublikowano

Wczoraj,czarno matowe b7 GDA...ramki klubowe.Leciało boczną drogą przy obwodnicy.

Często widzę niebieskiego sedana z rejestracją GKA... i w bydgoszczy A6 z naszymi ramkami klubowymi i rej CB.

Dwa tygodnie temu na niemieckiej dwójce dwa avanty b6 i b7 na małopolskich numerach,to te które zapamiętałem,bo jest tego więcej...

Opublikowano

Wczoraj (18.08) około godziny 13:00 - czarny Avant B6 , blachy NE ..... ; parking pod Manufakturą - pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Jezeli mnie wzrok nie mylil to parę minut temu widziana jakas b6 kombi z klubowymi ramkami na blachach PZ XXXXX w Mielnie :)

Opublikowano

w sobote 11 sierpnia jechałem do Szklarskiej Poręby(trasa Nowy Tomyśl-Babimost-Zielona Góra-Kożuchów-Szprotawa-Bolesławiec-Lwówek Śląski-Jelenia Góra-Szklarska Poręba)

machałem wszystkim kierowcą B5-ek

dzisiaj wracając tzn. 19 sierpnia (trasa Jelenia Góra-Legnica-Polkowice-Nowa Sól-Wolsztyn-Nowy Tomyśl również machając widziałem setki B5-ek :naughty:pozdrawiam wszystkich:wink:

Opublikowano

18.08 hotel panorama na wylocie z Oca GSL xxxxx. fajna furka:wink:. Kierownika nie dojrzałem teściowa nagliła bo sale na weselicho oglądać się zachciało :grin::grin:.

Pozdrawiam :hi: