Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja.wlasnie wrocilem.Super miejsce na wesele.:decayed:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzisiaj na puławskiej okolo godz 15 czerwona a4 b5 sedan z ramkami i naklejka klubowa , ja lecialem niebieskim scigiem wyprzedzilem Cie z prawej strony :) pozdr

blachy chyba wpi ale nie dam reki uciac :P

Opublikowano

Ładny, ciemny sedan B7 na blachach LZ, ramki klubowe.

Dziś ~16:30 na trasie Warszawa - Lublin (światła w Gończycach).

Pozdro:hi:

Ja w vectrze:decayed:

Opublikowano

Wczoraj trasa Grójec -> Góra Kalwaria, jakaś tam miejscowość za Słomczynem ok. 16.30, srebrne B6 avant chyba s-line, ramki klubowe, tabl. rej. WOT... Poszły pozdrowienia przez CB ale brak odpowiedzi. Ja leciałem w stronę Grójca złotkiem CC :hi:

Opublikowano
Wczoraj trasa Grójec -> Góra Kalwaria, jakaś tam miejscowość za Słomczynem ok. 16.30, srebrne B6 avant chyba s-line, ramki klubowe, tabl. rej. WOT... Poszły pozdrowienia przez CB ale brak odpowiedzi. Ja leciałem w stronę Grójca złotkiem CC :hi:

to zdaje sie ja popoierd....pozdr:hi: ale na cb nic nie słyszałem:facepalm:

Opublikowano
Ładny, ciemny sedan B7 na blachach LZ, ramki klubowe.

Dziś ~16:30 na trasie Warszawa - Lublin (światła w Gończycach).

Pozdro:hi:

Ja w vectrze:decayed:

To byłem ja, pozdrawiam:-)

Kurcze, dobrze schowany kolega, chyba, że jechałeś z naprzeciwka, bo rozglądam się tam za vectrami i alfami i nie widziałem:-P eh trzeba być ostrożniejszym;-)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Przed chwilą widziany czarny B8 sedan. EL xxxx przed McDonald'em przy Trakcie Brzeskim w Wesołej. Kierownik chyba konsumował więc nie przeszkadzałem :wink:

Opublikowano

Dziś około 15-stej za stacją shell (W-wa ul. puławska ), zaparkowane w cieniu A4 b6 w sedanie WL 98*64 ramka klubowa była - pozdrawiam .

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika czarnego avanta b6 ramki klubowe TOSxxx6, widzianego w Warszawie dzisiaj ok 9 na parkingu na ul. Ostrobramskiej na przeciw City:) Ja stałem niedaleko tuż obok budynku Polsatu:)

Opublikowano
Pozdrowienia dla kierownika czarnego avanta b6 ramki klubowe TOS8V16, widzianego w Warszawie dzisiaj ok 9 na parkingu na ul. Ostrobramskiej na przeciw City:) Ja stałem niedaleko tuż obok budynku Polsatu:)

Tomi790 :eusathink:

Opublikowano
Pozdrowienia dla kierownika czarnego avanta b6 ramki klubowe TOxxxx6, widzianego w Warszawie dzisiaj ok 9 na parkingu na ul. Ostrobramskiej na przeciw City:) Ja stałem niedaleko tuż obok budynku Polsatu:)

Tomi790 :eusathink:

nie da się ukryć :decayed:

Opublikowano

Pozdro dla kierownika szarej B7 Taksi Grosik, widzianego dziś na Grójeckiej po 7 rano :)

Opublikowano

Wiśniowa B6 z ramkami klubowymi WF XXXX na zjeździe z Siekierkowskiego - migałem ale chyba nie zauważyłeś :wink:

Opublikowano

Dziś około 8 - Pileckiego - czarny avant b7 WOT GA... Z ramkami. Pozdro dla Kierownika

Opublikowano

Dzisiaj czwartek ok 16 30 wylot z lublina miedzy jana pawła a skrętem na radawiec zielone B5 Lub z przodu ramka klubowa i chyba avant , jechałem z przeciwka granatowym B5 czarna ramka grila błyszczący znaczek:audi: pozdro

Opublikowano
Dzisiaj czwartek ok 16 30 wylot z lublina miedzy jana pawła a skrętem na radawiec zielone B5 Lub z przodu ramka klubowa i chyba avant , jechałem z przeciwka granatowym B5 czarna ramka grila błyszczący znaczek:audi: pozdro

To pewnie moja żonka była , również pozdrawiam w jej i swoim imieniu :)

Opublikowano

dziś na 50 góra kalwaria-kołbiel , miejscowośc sobiekursk niebieski sedan B6 WSK chyba:eusathink:

pozdro:hi:

Opublikowano

wczoraj parking Olimpu w Lublinie

image.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Wczoraj godz 11:30 Wawa ul. Al Wyścigowa zaparkowane obok Orlenu

20120824156.jpg

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Granatowy sedan b5 z FMIC, ciemnymi szybami, glebie i 17" dodatkowo oramkowane tablice WZ widziany i goniony przez kilka km od Krakowskiej przez Katowicką aż po samą Pszczelińską w Brwinowie :naughty: Pozdrowienia z białego Transita oklejonego Archiwum Państwowe, musiałeś mnie widzieć :decayed: