AdamDFO Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Hajper czyżbyśmy się znów dziś widzieli? przy aspekcie, okolo 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A tak, tak Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Widzialem fajna A4 w Nowym Miescie czarna z CB znak szczegolny zderzak RS4 tablice chyba WPY ?? ramek brak ale nie wszyscy klubowicze je maja . Ktos z forum ?? :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 ja we wtorek wieczorem w Wawce widzialem Tosika , ale jechal bez siostry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ty to tylko o laskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 ja we wtorek wieczorem w Wawce widzialem Tosika , ale jechal bez siostry hhacus zmien furke i zapisz sie do klubu passata tam ja znajdziesz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A ja jakis chyba ślepy jestem. Nigdy nikogo nie widze na mieście. No za wyjątkiem spotów oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A ja jakis chyba ślepy jestem. Nigdy nikogo nie widze na mieście. No za wyjątkiem spotów oczywiście Malik nic sie nie martw....mam tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 hhacus zmien furke i zapisz sie do klubu passata tam ja znajdziesz Angie jak zmienie to na A8 albo teraz Phaeton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Pozdrowienia dla kolegi z autka które pokazuję niżej Srebrny sedanik 1,8 chyba (albo 1,6) numer rej: WR 2###A naklejka klubowa na klapie. Dzisiaj pod Politechniką Lubelską WIBiS :> Który to? Przyznać się :th: P.S. Pomaluj dokładki zderzaków bo masz fajnie pomalowany próg i będzie się fajnie zgrywało A i lamy na poliftowe zmień A i jeszcze bym zapomniał, była jeszcze jedna, ale już nie klubowa, znaczy brak ramek czy naklejki, sedanik przedliftowy LUB ##### "ceglasty", brak alu, chyba 95/96 też benzynka. Ale żeby na moim wydziale tylu klubowiczów było Przyznać się kto jeszcze z klubu studiuje na WIBiS PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 dziś 16.30 czarna S4 blachy WL... wersja amerykańska, kto przejeżdżał przez Zwoleń w kierunku Sandomierza, ktoś od nas ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 dla Waskiego spotkanego dzis na Wielickiej Mrugalem Ci awaryjnimi, ale chyba nie zauwazyles... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnego Avancika z ramkami klubowymi, WE***** widzianego dziś ok 8:30 na parkingu przy ul. Bernardyńskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Dla kolegi spotkanego dzis kolo AGH, na alejach. Ladny kolorek furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Dzisiaj 15.40 na Kalwaryjskiej Rozbujany i zakochany Cuber stałem czerwonym Maseratti Kolegi TrueOgre na poboczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 ja zauwazylem u siebie nowe zboczenie, co sobie jade autkiem i zblizam sie do jakiejs A4, to zwalniam i przygladam sie ramkom ale niestety jeszcze nikogo nie spotkalem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Dziś po 7 rano widziałem SebMisa na Modlińskiej ..omijał korek przy McDonaldzie Jechałem pare aut za Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Pozdrowienia dla boberka spotkanego wczoraj na E7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 dla Waskiego spotkanego dzis na Wielickiej Mrugalem Ci awaryjnimi, ale chyba nie zauwazyles... oczywiście że Cię widziałem i też mrugałem ale długimi :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Pozdrawiam kolegę z zielonej B5 WA xxxxx, jadącego przy rondzie ONZ (jechałem ciemnozieloną B5 z ciemną lampą z tyłu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi