Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdro dla Kierownika z kierowniczką z czarnej B6 sedan rej. KR.. , mijaliśmy sie dziś o 19:10 na przejeździe kolejowym w Charsznicy (koło Miechowa/małopolskie) - puściłem długie i pokazałem ręką "cześć" ale nie wiem czy zauważył :)

PS. Ładnie odszykowana B6 :naughty:

Edytowane przez vito A4

Opublikowano

Pozdro dla kierownika z pasażerką z avanta B6 na numerach PO ...XY :hi: Dziś ok 18 jechaliśmy A2 ze Strykowa w stronę Poznania, mrugnąłem awaryjkami, i dostałem "długie" w zamian :decayed:

Edytowane przez Blachu

Opublikowano

Dzisiaj od Janek do Raszyna jechał za mną czarny avant b7 WY... z ramką klubową z tylu. Pozdrowienia dla kierowniczki :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Pozdro dla kierownika zielonej b5 avant ( groszkowy kolor) rej chyba WI o ile dobrze pamietam z nalepka po prawej stronie klapy mijanego wczoraj na wale miedzeszyńskim ok. 17 w wawie

Przytrabilem ale nie wiem czy sie kolega zorientowal ;))

Opublikowano

To teraz pytanie. Dzis na Helu dwóch Kolegów i dwie b6, jedna z naklejka b6 division. Najpierw pozdrawiam i dzieki za polecenie knajpy! A teraz kto to mogl byc? Srebrna w avancie miala rej. GPU... :) Nie zajrzalem potem do Was bo nie bylem sam a dziewczyna jest uczulona juz na OOOO :D

Opublikowano

wladi :grin::wink:

Opublikowano

To teraz pytanie. Dzis na Helu dwóch Kolegów i dwie b6, jedna z naklejka b6 division. Najpierw pozdrawiam i dzieki za polecenie knajpy! A teraz kto to mogl byc? Srebrna w avancie miala rej. GPU... :) Nie zajrzalem potem do Was bo nie bylem sam a dziewczyna jest uczulona juz na OOOO :D

Miło było poznać :hi:

Opublikowano

To bylem ja i Wladi, dwie szklanki klubu :polew::decayed: Ja chwile pozniej uderzalem na Wrocław. Miło było poznac rowniez :)

Edytowane przez cwiara

Opublikowano

Wczoraj miałem okazje spotkać Na Drodze między Częstochową o Łodzią Jokera z Team_13

Niestety nie mam swoich zdjęć ponieważ tak padał deszcz że masakra , ale posłuże się innymi

10614158_752946488077117_376369901817873

Pozdrawiam

10368266_787785691261157_433510657873101

Opublikowano

To bylem ja i Wladi, dwie szklanki klubu :polew::decayed: Ja chwile pozniej uderzalem na Wrocław. Miło było poznac rowniez :)

a ja widziałam Cię w tamtym roku podczas urlopu na Helu i cyknęłam fotkę ;)

cały rok zastanawiałam się czy kiedyś się dowiem kto to :)

pozdrawiam!!

u3dh6n6w.jpg

Edytowane przez osetti

Opublikowano

a ja widziałam Cię w tamtym roku podczas urlopu na Helu i cyknęłam fotkę ;)

cały rok zastanawiałam się czy kiedyś się dowiem kto to :)

pozdrawiam!!

u3dh6n6w.jpg

Wladiego bestia :kox:

Opublikowano

Osetti pozdrawiam trzeba było zostawić nr za wycieraczką to na pifko byśmy skoczyli ;)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

Osetti pozdrawiam trzeba było zostawić nr za wycieraczką to na pifko byśmy skoczyli ;)

chętnie tam wrócę.. :) i następnym razem będę stać obok Twojego samochodu aż dotrzesz :)

Opublikowano

Jak coś to drugie drzwi od ulicy ;)

Opublikowano

A ja najebany rano wychodze z auta i pukam w te pierwsze. :polew:

Edytowane przez cwiara

Opublikowano

Oj Cwiara Cwiara :lol::lol::lol:

Opublikowano

dzisiaj po 19 na Włókniarzy w Łodzi, mijana czarna B5 sedan EL..., kierownik mrugnięty a potem kiwnięty ze środkowego pasa ;)

Opublikowano

Teraz srebrny avant B6 na KENie przy metro kabaty z ramkami i WA... Pozdro

Opublikowano

dzisiaj po 19 na Włókniarzy w Łodzi, mijana czarna B5 sedan EL..., kierownik mrugnięty a potem kiwnięty ze środkowego pasa ;)

to był moje a4 tylko że jechał nim kto inny i nie wiedział o co chodzi myślał że coś ci nie pasowało jak jedzie i dopiero jak oddawał mi auto to się pytał czy mam w tym mieście jakiś wrogów bo zaczepiają na ulicy. pozdrawiam