miro_x Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Pozdrowienia dla kierowcy szarego sedana B6. Wyjeżdzał z piątek około 8 z Apartamentowej w Ryżową. Blachy Wk xxx i ramki klubowe stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Srebrny Avant z ramkami klubowymi i rejestracją WOT .... widziany 08.10.2008 o godz. 19:30 w Piasecznie przy Orlenie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Srebrny Avant z ramkami klubowymi i rejestracją WOT .... widziany 08.10.2008 o godz. 19:30 w Piasecznie przy Orlenie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Kogo trzymała koło 17:00 policja na ul. Powsińskiej/Przyczółkowej w strone Warszawy przed wilanowem ????? Srebrne B6 Avant z naklejką klubową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ma ktos u nas srebrnego avanta w ogole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 przyciemnione wszystkie szyby oprócz przednich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ma ktos u nas srebrnego avanta w ogole? Brynia ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ma ktos u nas srebrnego avanta w ogole? Brynia ma no to Michałku podpadłes - jak mogłeś o Bryni zapomniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 No ale na Wilanowie? Jest czasami w wawie, ale nie chwalila sie do tej pory, ze ktos ja tu nakrecil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Hajper jechałem dzisiaj za Tobą na parkingu w leclercu Za mną? Tj. za Alfą? Trzeba było trąbnąć, jakoś nie zarejestrowałem Pozdro ps. Następne auto to będzie Audi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 dzis rano wyjazd z Borowej w Warszawska (Konstancin) elegancki mezczyzna w sebrnym avancie B5 (WZW XXXXX) zatrzymal ruch z warszawy i wpuscil sznurek aut jadacych do warszawy senkju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 dzis rano wyjazd z Borowej w Warszawska (Konstancin) elegancki mezczyzna w sebrnym avancie B5 (WZW XXXXX) zatrzymal ruch z warszawy i wpuscil sznurek aut jadacych do warszawy senkju! hmm u mnie chyba nie ma nikogo z klubu chyba, że o czymś nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Czyżby franio pomykał dziś Wałem Miedzeszyńskim w stronę Otwocka ok 9:00? Jeżeli nie to pozdro dla kierownika czerwonej B5 w sedanie z klubowymi rameczkami Jeżeli to był franio to oczywiście też pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 dzis rano wyjazd z Borowej w Warszawska (Konstancin) elegancki mezczyzna w sebrnym avancie B5 (WZW XXXXX) zatrzymal ruch z warszawy i wpuscil sznurek aut jadacych do warszawy senkju! hmm u mnie chyba nie ma nikogo z klubu chyba, że o czymś nie wiem ladnie zrobiony byl, po lifcie, nizszy zawias, 17" alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 dzis rano wyjazd z Borowej w Warszawska (Konstancin) elegancki mezczyzna w sebrnym avancie B5 (WZW XXXXX) zatrzymal ruch z warszawy i wpuscil sznurek aut jadacych do warszawy senkju! hmm u mnie chyba nie ma nikogo z klubu chyba, że o czymś nie wiem ladnie zrobiony byl, po lifcie, nizszy zawias, 17" alu a znaki klubowe jakieś miał, bo u mnie jeździ kolega loker srebrnym avantem ładnie zrobionym ale wydaje mi się ze ma blachy WR .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Dzis 7:30, wyjazd z osiedla przy ul. Alternatywy/Gandhi - blachy LLB, nowe ramki klubowe, granatowy sedan z nieseryjnymi zderzakami Kolega byl na spocie, ale nie znam xywy, a teraz sie okazuje, ze to sasiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Dzis 7:30, wyjazd z osiedla przy ul. Alternatywy/Gandhi - blachy LLB, nowe ramki klubowe, granatowy sedan z nieseryjnymi zderzakami Kolega byl na spocie, ale nie znam xywy, a teraz sie okazuje, ze to sasiad To na pewno byl kolega i zarówno sąsiad raggaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 blachy LLB, nowe ramki klubowe, granatowy sedan z nieseryjnymi zderzakami To na pewno byl kolega i zarówno sąsiad raggaman Solarek czytaj dokładnie: granatowy sedan o ile dobrze wiem ragga dupki nie rezał i nadal ma avanta, koloru też nie zmieniał więc to nie on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Dzis 7:30, wyjazd z osiedla przy ul. Alternatywy/Gandhi - blachy LLB, nowe ramki klubowe, granatowy sedan z nieseryjnymi zderzakami Kolega byl na spocie, ale nie znam xywy, a teraz sie okazuje, ze to sasiad Aaaa...to kolega który jest z mojej miejscowości ..nawet mieszka rzut beretem ..ale nigdy go nie wiedziałem w Lubartowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Zapomnialem dodac, ze to B6 i z tego co pamietam - AKE Q. Zderzaki a'la Rieger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi