franio Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 czyja jest klubowa a4- ka b5, zaparkowana pod Ewatexem na Parowcowej w Wawie?
Kowi87 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Pozdro dla paru klubowych A4 widzianych w Łebie 19-23 sierpnia
spetsnaz Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 czyja jest klubowa a4- ka b5, zaparkowana pod Ewatexem na Parowcowej w Wawie? Sedan, Avant, kolor?
KaliN Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dziś Rondo Zawszy sedan z ramkami i nalepką klubową na klapie. WI ..... Za kierownicą blond niewiasta
pawelc Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Dziś 7.45 na rondzie w Józefowie, srebrny avant b5 leciał w strone W-wy, klubowe rameczki a w nich blaszki WOT... . Przyznać który to? :>.. Mało tego pochodzi z moich stron :gwizdanie:.. P.s. Wydaje mi się że widziałem tego avancika w Bukowinie na urodzinach
spanky Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Dziś 7.45 na rondzie w Józefowie, srebrny avant b5 leciał w strone W-wy, klubowe rameczki a w nich blaszki WOT... . Przyznać który to? :>.. Mało tego pochodzi z moich stron :gwizdanie:.. P.s. Wydaje mi się że widziałem tego avancika w Bukowinie na urodzinach p.s w Bukowinie mnie nie bylo ...
Kolkov Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 SebMis spotkany dziś rano na Modlińskiej i PIXI później na Puławskiej, Pozdro
Aydaho Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Dziś 7.45 na rondzie w Józefowie, srebrny avant b5 leciał w strone W-wy, klubowe rameczki a w nich blaszki WOT... . Przyznać który to? :>.. Mało tego pochodzi z moich stron :gwizdanie:.. P.s. Wydaje mi się że widziałem tego avancika w Bukowinie na urodzinach p.s w Bukowinie mnie nie bylo ... po prostu znowu nic nie pamiętasz
Bedi Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 dziś na ul. Traugutta (koło Policji ) widziany ciemna B6 kombi (jak się nie mylę) DWR16.... klubowe ramki. Ja jechałem w przeciwną stronę i na dodatek na rowerku :>
pawelc Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Dziś 7.45 na rondzie w Józefowie, srebrny avant b5 leciał w strone W-wy, klubowe rameczki a w nich blaszki WOT... . Przyznać który to? :>.. Mało tego pochodzi z moich stron :gwizdanie:.. P.s. Wydaje mi się że widziałem tego avancika w Bukowinie na urodzinach p.s w Bukowinie mnie nie bylo ... No co?. Każdy się może pomylić , powiedział jeż schodząc ze szczotki drucianej :gwizdanie:..
PIXI Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 SebMis spotkany dziś rano na Modlińskiej i PIXI później na Puławskiej, Pozdro Pozdro Kolkov miło było ( i znowu jesteś szybszy w wysłaniu pozdrowień )
rav Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ciemne A4 B5 (WPR HLXXX) widziane wczoraj około godz 15 na parkingu Lidl'a na Ursynowie
Popers Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ja dzisiaj widziałem audi A6 kombi (dokładnego oznaczeni nie znam, chyba C5 ) w ciemnym kolorze być może granatowym, i miało właśnie naklejkę z tyłu A4-klub.pl a było to w Będzinie na Małachowskiego tak jakoś po 12 , co do tablicy rejestracyjne to raczej SBE dalej nie pamiętam.
moro99 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Pozdrownienia dla Ciemnego B5 Avant o numerkach PCT spotkanego we wsi Mikolajewo w wielkopolsce wyprzedzales mnie ja jechalem powolutku na awaryjkach i podziwialem kukly zrobione z slomy przed dozynkami gminnymi Pochodze z tych rejonow wiec milo spotkac kolege "ze wsi obok"
Kolkov Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Spanky spotkany dziś na Puławskiej. Dolinie Służewieckiej i trasie Siekierkowskiej, tym razem kontakt nawiązany Pozdro
GILI Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Wczoraj godzina 19ta, trasa Wielki Klincz-Nowa Kiszewa wyprzedziło mnie czarne A4 B5 sedan z naklejką klubową rejestracje GD... jechałem białym Manem L-ką. Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 nnoooooooooooo Panowie AUDI RS4 B7 niebiesiutkie RZESZOW ul Armii Krajowej numery RZ .......
spanky Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Spanky spotkany dziś na Puławskiej. Dolinie Służewieckiej i trasie Siekierkowskiej, tym razem kontakt nawiązany Pozdro byla wymiana spojrzen ...
pawelc Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dziś rano na Siekierkowskim około 7.20 czerwony avancik b5 z ciemnymi szybkami, klubowe rameczki, blaszki WN 70XXX . Który to? .. Gratki za fantastyczny manewr ... Co?, dróżki się pomyliły :polew:...
moskal Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Srebrna strzała Mustiego widziana wczoraj w Milanówku pod Tesco :naughty: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi