Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wittam i pozdrawiam kolege który staną dzisiaj koło mnie w poznaniu koło mcdonalds przy Auchanie z rej. GSL ... z najklejeczka klubową :cool1:

Jakie auto?

To nie ja :tongue4:

Właśnie o tobie myślałem :tongue4: ,ale jest jeszcze to B5 2.5,co wracało z nami z Piły.
  • Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To bylo GS rejestracja.

Opublikowano

Wczoraj pod Tesco w Rzeszowie stało czarne B5 sedan z naszymi ramkami i diodami led do dziennych.

Jak wychodziłem dalej stało :hi::rolleyes:

Opublikowano

Wczoraj pod Tesco w Rzeszowie stało czarne B5 sedan z naszymi ramkami i diodami led do dziennych.

Jak wychodziłem dalej stało :hi::rolleyes:

:hi: Byłem na zakupach :naughty:

Opublikowano

Wittam i pozdrawiam kolege który staną dzisiaj koło mnie w poznaniu koło mcdonalds przy Auchanie z rej. GSL ... z najklejeczka klubową :cool1:

Jakie auto?

To nie ja :tongue4:

Właśnie o tobie myślałem :tongue4: ,ale jest jeszcze to B5 2.5,co wracało z nami z Piły.

A4 b5 z ale silnik miał 1.6 przynajmniej takie oznaczenia

Opublikowano

Pozdrowionka dla wszystkich, którzy wczoraj jechali zakopianką i dalej w kierunku Łodzi :hi:

Opublikowano

Wczoraj przed 16 Żwirki i Wigury w stronę pomnika lotnika widziany boberek.pozdrawiam

Opublikowano

Pozdro dla kierownika czarnej B5 na tablicach NO widzianego dziś o 8:45 na Trakcie Lubelskim w Wawrze :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika z Avanta B7 WT 42XXX spotkanego na Wisłostradzie ok 19:30 :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika z Avanta B7 WT 42XXX spotkanego na Wisłostradzie ok 19:30 :hi:

taki czarny, ładny avancik :?: to pewnie bogi :decayed:

Opublikowano

Pozdrawiam także :hi:

taki czarny, ładny avancik :?: to pewnie bogi :decayed:

akurat nie bogi :wink4: a kolorek to szary delfinek :)

Opublikowano

:embarrassed:

na spota przyjedź tym delfinkiem :decayed:

Opublikowano

:embarrassed:

na spota przyjedź tym delfinkiem :decayed:

już się wybieram sporo czasu na spota jeszcze jak poprzednio w promce były, tylko albo nie mogę z czasem się ogarnąć albo zorganizować :embarrassed::(

Opublikowano

Pozdro dla kolegi który pracuje w Chobocie jego zielona B5 stała pod firmą LRY XXX 1,6 motorek i wlepa na klapie klubowa taki ciasny przejazd był ze mogłem ją przerysować :polew: szkoda by było :hi:

Opublikowano

Pozdro dla kolegi który pracuje w Chobocie jego zielona B5 stała pod firmą LRY XXX 1,6 motorek i wlepa na klapie klubowa taki ciasny przejazd był ze mogłem ją przerysować :polew: szkoda by było :hi:

No patrz pan :decayed: wszędzie znajdą :decayed:

Pracujesz czy na zakupach ?

Co prawda stoją na parkingu ze 4 B5 ale chyba bez oznaczeń klubowych.

I jeszcze niebieski avant bardzo często podjeżdża z dużą przyczepką ale jeszcze nie wykminiłem czy "nasz"

Pozdro :hi:

Opublikowano

Byłem u was po towar z mojej firmy ..Jeszcze taka ładna srebrna stała w TDI aż podszedłem i obejrzałem :hi: :hi:

Opublikowano

Czy to ktoś od nas wczoraj przede mną na katowickiej wpakował się do rowu ? ciemna b5 sedan. Dobrze że nic sie nie stało :) Niestety nie miałem pilota od wyciągarki bo bym wytargał.

Opublikowano

Czy to ktoś od nas wczoraj przede mną na katowickiej wpakował się do rowu ? ciemna b5 sedan. Dobrze że nic sie nie stało :) Niestety nie miałem pilota od wyciągarki bo bym wytargał.

nie chciało się :gwizdanie:

Opublikowano

Kto mnie dziś obtrąbił w Rzeszowie na światłach obok ZUS ok.14godz.??? :cool1: Dziwnie znajomy srebrny Avant b5 z nalepką na klapie :naughty:

...myślałem że coś źle zrobiłem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
nie chciało się gwizdanie

Chcieć to sie chciało ale i tak pały przyjechały ,i kicha.