Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] CHIP- grupowy w mazowieckim. U słynnego Mistrza Rogala.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

godski, to nie Ty byles w sobote kolo poludnia na Mineralnej czarna B7 Avant 1.8T?

Mimo, ze rok temu kupowalem od Ciebie wtryski w Wolicy, to nie jestem pewien :decayed:

Opublikowano

Tak, to byłem ja. A ta czarna została u Witka. Gaśnie i nikt nie wie dlaczego. Pompa paliwa wymieniona. Autoryzowany serwis nie daje rady. Jedyna nadzieja w Witku.

Opublikowano

No to ja się piszę.

:no:
Opublikowano

Tak, to byłem ja. A ta czarna została u Witka. Gaśnie i nikt nie wie dlaczego. Pompa paliwa wymieniona. Autoryzowany serwis nie daje rady. Jedyna nadzieja w Witku.

To Cię kolego wszyscy widzieliśmy :gwizdanie: zapewne zwróciłeś uwagę jak Cię oblookaliśmy w czterech :cool1::decayed:

Opublikowano

A jak tam auto? Problem rozwiazany?

Opublikowano

Panowie chcialem sie wpisac na liste do Rogala,wlasnie mi pisal ze jakas lista na lipiec sie szykuje?gdzie moge sie dopisac?

czy coś na ten temat wiadomo ?? :mysli: :mysli:

Opublikowano

u mistrzunia krucho z terminami ciekawie kiedy mnie wciśnie???[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 19:46_________________________________________________widze że temat zdechł :mysli: :mysli:

Opublikowano

u mistrzunia krucho z terminami ciekawie kiedy mnie wciśnie???[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 19:46_________________________________________________widze że temat zdechł :mysli: :mysli:

temat porażka, :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Trudno,zadowolę się moimi 116 kM. Chociaż kiedyś na Wysockiego w Wawie próbowaliśmy się z kolegą w B6 130 kM i trzeba przyznać, że do 80 km/h ja dochodziłem pierwszy. Był ciut zdziwiony gdy usłyszał co mam pod maską.

Opublikowano

Trudno,zadowolę się moimi 116 kM. Chociaż kiedyś na Wysockiego w Wawie próbowaliśmy się z kolegą w B6 130 kM i trzeba przyznać, że do 80 km/h ja dochodziłem pierwszy. Był ciut zdziwiony gdy usłyszał co mam pod maską.

bo może ktoś już coś dłubał :evil:

Opublikowano

killeer wykreśl mnie z listy, ja już po,

Opublikowano

killeer wykreśl mnie z listy, ja już po,

oki,

Opublikowano

kapete , no i dość istotna jest różnica w wadze b5 i b6.

Opublikowano

kapete , no i dość istotna jest różnica w wadze b5 i b6.

jeżeli on ma Q a b6 była w ośce to waga jest prawie taka sama.

Opublikowano

już prawie miałem termin :no:

ale mi nie podeszło czekam na kolejna propozycje od mistrzunia :evil:

Opublikowano

Witam. :hi:

Reszta rezygnuje czy co???? Zaczęliśmy w lutym a mamy lipiec a od c**ja osób jeszcze zostało!!! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

pozdro

Opublikowano

Pechowy egzemplarz trafiles :confused4: