kileeer Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Najlepiej daj jakiś termin np. do końca lutego i zamykamy listę. dokładnie bo tak to do "usranej śmierci" ludzie będą się zbierać... Dokładnie tak! I tak podejrzewam, że z tej listy, która jest i tak kilka osób się wykruszy... Podać konkretny termin zakmnięcia listy - przekazać ją mistrzowi i po temacie. Mistrzu ma ją dostępną. Dajmy czas niezdecydowanym do końca lutego, i zamykamy na amen. :gwizdanie: Zapewne Ci co się wykruszą to będą później żałowali, a ich nicki są wiec promocji w drugiej turze na pewno nie otrzymają. ZAMYKAMY LISTĘ 28-02-2010
Si?a Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Czy będzie planowana druga tura promocji?
kileeer Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Czy będzie planowana druga tura promocji? Nie jest planowana, przynajmniej przeze mnie. Pan W. dał dobrą cenę wiec powinniśmy korzystać teraz, a nie czekać na kolejne tury, bo może jej nie być.
walekk Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 dobra to mnie tez dopiszcie ale termin jakos koniec maja. 1.8T aeb
CRC Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Dopiszcie i mnie, tylko z terminem : Jakoś na KONIEC MAJA Silnik : 1.8T ANB
kileeer Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Dopiszcie i mnie, tylko z terminem : Jakoś na KONIEC MAJA Silnik : 1.8T ANB ok. dzwoń do Witka czy będzie chciał robić Ci benzynę i czy w tych złotówkach.
walekk Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 killer a mnie pomineles i nie dopisales ? edit: "Nie robimy AEB" ;( ;(
udy Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 witam ja również proszę o dopisanie na listę, rozmawiałem już z Rogalem i pozostało tylko dogadanie terminu Pozdro
CRC Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Dopiszcie i mnie, tylko z terminem : Jakoś na KONIEC MAJA Silnik : 1.8T ANB ok. dzwoń do Witka czy będzie chciał robić Ci benzynę i czy w tych złotówkach. Dzwoniłem - powiedział, że nie powinno być problemów Także ja na koniec maja zaklepuje - potem się dogadamy bliższy termin
maudia4 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 witam prosze dopisac mnie do listy B8 2008r 2.0tdi 143km... Pasuje mi w czerwcu miedzy 14czerwca a 18czerwca . niech ktos napisze jaka bedzie cena i czas montazu Pozdrawiam Marcin A nie lepiej zadzwonić do Witka i się dopytać o szczegóły? Skąd my mamy wiedziec ile mu zejdzie z Twoim autem? dobrze gadasz good good good że se b8 kupił to odrazu mu trzeba wszystkiego szukać i umawiać, a zadzwonić do Pana W. nie łąska mysli mysli mysli Cytat: Maxito 20 Luty 2010, 16:29 Cytat: majki-m 20 Luty 2010, 15:16 Cytat: maudia4 20 Luty 2010, 12:52 witam prosze dopisac mnie do listy B8 2008r 2.0tdi 143km... Pasuje mi w czerwcu miedzy 14czerwca a 18czerwca . niech ktos napisze jaka bedzie cena i czas montazu Pozdrawiam Marcin A nie lepiej zadzwonić do Witka i się dopytać o szczegóły? Skąd my mamy wiedziec ile mu zejdzie z Twoim autem? dobrze gadasz good good good że se b8 kupił to odrazu mu trzeba wszystkiego szukać i umawiać, a zadzwonić do Pana W. nie łąska mysli mysli mysli Cytat: Maxito 20 Luty 2010, 16:29 Cytat: majki-m 20 Luty 2010, 15:16 Cytat: maudia4 20 Luty 2010, 12:52 witam prosze dopisac mnie do listy B8 2008r 2.0tdi 143km... Pasuje mi w czerwcu miedzy 14czerwca a 18czerwca . niech ktos napisze jaka bedzie cena i czas montazu Pozdrawiam Marcin A nie lepiej zadzwonić do Witka i się dopytać o szczegóły? Skąd my mamy wiedziec ile mu zejdzie z Twoim autem? dobrze gadasz good good good że se b8 kupił to odrazu mu trzeba wszystkiego szukać i umawiać, a zadzwonić do Pana W. nie łąska mysli mysli mysli prawidłowo good szukaj w czasach selfonów wystukać 9 cyfr to chyba ie problem Hej stresory!!! tak tylko zapytalem!! co myslalem ze robil juz ktos taki i moze mniej wiecej powiedziec .. zapytam tylko jeszcze czy jak zadzwonie do rogala to mam powiedziec ze jestem z tej grupowej listy ?? dzieki Marcin
akjam Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 [...] Hej stresory!!! tak tylko zapytalem!! co myslalem ze robil juz ktos taki i moze mniej wiecej powiedziec .. zapytam tylko jeszcze czy jak zadzwonie do rogala to mam powiedziec ze jestem z tej grupowej listy ?? dzieki Marcin Tak kolego. Powiedz, że jesteś z tej listy.
wozio Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 kileeer na kiedy umówiłeś się p. Witkiem? Kontaktowałeś się już? Dzwoniłem dziś ale mamy zapisywać się od tego czwartku. Ponoć pierwsze terminy od 2 tyg marca. Jak coś to klep i dla mnie termin - im wcześniej tym lepiej.
kileeer Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 kileeer na kiedy umówiłeś się p. Witkiem? Kontaktowałeś się już? Dzwoniłem dziś ale mamy zapisywać się od tego czwartku. Ponoć pierwsze terminy od 2 tyg marca. Jak coś to klep i dla mnie termin - im wcześniej tym lepiej. ja jestem już zaklepany... w tym tyg :naughty:
godski Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 To i mnie dopiszcie GODSKI. B7 1,8T BFB. Będę robił w marcu.
Carlos Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Panowie dopiszcie mnie do listy. Termin mam na 25 lutego.
kileeer Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Panowie dopiszcie mnie do listy. Termin mam na 25 lutego. ok. masz wcześniejszy termin niż ja z katem robisz?
kwiatko Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Panowie dopiszcie mnie do listy. Termin mam na 25 lutego. ok. masz wcześniejszy termin niż ja z katem robisz? nie łam się też zdążysz :>
T-żółw Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Dopiszcie i mnie, tylko z terminem : Jakoś na KONIEC MAJA Silnik : 1.8T ANB ok. dzwoń do Witka czy będzie chciał robić Ci benzynę i czy w tych złotówkach. Dzwoniłem - powiedział, że nie powinno być problemów Także ja na koniec maja zaklepuje - potem się dogadamy bliższy termin jestem ciekaw ile z ANB u ciebie wyjdzie
walekk Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 mnie wyrzuc z listy bo tak jak napisalem Rogal powiedzial ze AEB nie robia ... ;(
Maxito Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 ja dziś dzwoniłe do Rogali i niestety zapisywać się na chipa można do msc powyżej nie ma co się zapisywać bo nie wie jak to będzie
Rekomendowane odpowiedzi