Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum raczej nikt nie ma kompa do aeb a jak ma to nowsze. Tak kupilem taki samochod z virusem, obliczajac ma niby 190 KM troche boje sie przejscia do 150 KM :P bedzie jakis niedosyt ale jesli mam za pare miesiecy znowu zmieniac turbawke albo robic remont silnika to calkiem mija sie z celem.

Dlatego szukam gdzies na podlasiu kompa i podmienie sobie i zobacze jak bedzie pracowac.

Napisałem do jednego gościa na forum - może będzie miał ori wsad do takiego sterownika jak Twój. Jak coś będę wiedział to odpiszę.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

witam

moze jakiegoś spota 23?

bo w 24 mam wesele i bede w suwałkach.

sylwek od razu załątwimy sprawę z kratkami

Opublikowano

Witaj Grzesiek. Spoko - jestem za spotem 23 września. :)

Opublikowano
  • Autor

mi też pasi :good:

Opublikowano

tylko tak koło 18:)

bo musze z poznania dojechać:)

Opublikowano
  • Autor

to można zrobić o 18.30 lub 19.00 z resztą jeszcze dużo czasu :) jak będziesz dokładniej wiedział o której będziesz w naszych okolicach to wtedy ustalimy dokładną godzinę :wink4:

wyrwałeś w końcu jakieś fele? czy odpuszczasz już w tym sezonie? ja to niedługo zimówki już zakładam :embarrassed:

Opublikowano

wzór mam upatrzony już od dawna , ale chinoli nie chce a z ori ciezko jest.

do wiosny może coś znajdę. bo gwint i zdezrak rs już czekają

i na wiosnę włoże wszystko na raz.

Opublikowano

Co tam chopy ?? :kox:

Ja ostatnio robiłem taką traskę: Augustów- Olsztyn- Elbląg-Bydgoszcz-Piła-Gorzów Wielkopolski i powrót. Razem ok 1530km.

Tak w skrócie: daleko nam z drogami chociażby do Słowacji czy Litwy :gwizdanie: Niby kawałkami jedzie się fajnie ( np. expresówka w okolicach Elbląga) , ale jeszcze ciągle są odcinki, gdzie jedzie się powoli, do tego te ograniczenia 40-50 km. I nie ma szans w efekcie na szybką, dynamiczną podróż. :disgust:

Opublikowano

Filip uważam że dopóki będziemy mieli takich rządzących to nic się w tym temacie nie zmieni :no::thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

no ja też byłem w trasie, dopiero wróciłem z 3miasta.. ekspresówka w okolicach elbląda :good: później jechałem juz przez wioski to momentami tragedia.. 30-40 na godzinę bo inaczej na 17" nie dało się jechać :wallbash:

Opublikowano

no ja też byłem w trasie, dopiero wróciłem z 3miasta.. ekspresówka w okolicach elbląda :good: później jechałem juz przez wioski to momentami tragedia.. 30-40 na godzinę bo inaczej na 17" nie dało się jechać :wallbash:

widzialem Ciebie na stacji wyjazdowej na gdansk w elblagu,stalem swoja czarna audi.pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

zauważyłem Ciebie, się zastanawiałem czy to nie klubowa :mysli: ładnie się prezentuje to Twoje auto :good:

Opublikowano

zauważyłem Ciebie, się zastanawiałem czy to nie klubowa :mysli: ładnie się prezentuje to Twoje auto :good:

Moja brudna byla

Twoja tez ladnie sie prezentuje,tylko chyba tam gleby brakuje :naughty:

Opublikowano
  • Autor

brakuje.. brakuje.. :naughty: w tym sezonie już i tak nie będę nic kombinował bo i tak za 2 tyg zakładam zimówki bo wyjeżdżam do NO, ale na przyszły sezon będę myślał o gwincie i większym kole :>

Opublikowano

Witam, potrzebuje namiarów na fajny i niedrogi nocleg w Druskiennikach i Wilnie. Planuje wycieczkę krajoznawczą i spać gdzieś trzeba :decayed:. Pisze w Waszym temacie, bo Wy pewnie dużo lepiej ogarniacie tematy litewskie niż my. Dzięki za pomoc.

Opublikowano
  • Autor

Witam, potrzebuje namiarów na fajny i niedrogi nocleg w Druskiennikach i Wilnie. Planuje wycieczkę krajoznawczą i spać gdzieś trzeba :decayed:. Pisze w Waszym temacie, bo Wy pewnie dużo lepiej ogarniacie tematy litewskie niż my. Dzięki za pomoc.

pisz do Filipa lub Karolasterki, przeglądnij też kilka naszych ostatnich stron, któryś z nich wrzucał link z jakimiś noclegami
Opublikowano

Z tego co kojarzę temat to chodziło o Palange nad morzem, a nie konkretnie Wilno czy Druskienniki. Mimo wszystko przejrzę jeszcze raz.

Opublikowano
  • Autor

w sumie może i o Pałagę, nie pamiętam dokładnie, ale może coś na interesujący Ciebie temat chłopaki będą wiedzieli, ja na litwie nigdy nie byłem więc nie pomogę niestety, pozdr :wink4:

Opublikowano

w sumie może i o Pałagę, nie pamiętam dokładnie, ale może coś na interesujący Ciebie temat chłopaki będą wiedzieli, ja na litwie nigdy nie byłem więc nie pomogę niestety, pozdr :wink4:

No nie żartuj. Rzut kamieniem mieszkasz :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ale mieszkałem w 3mieście przez kilka lat i teraz bardzo często tam bywam także na litewskie morze mi nieśpieszno :decayed: samochodami też nie handluję i nie kupuję :tongue4: także jak widać na litwę mi nie po drodze :kox: