Lo-buz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Poszukuje igły używanego wózka 3w1
sylwiasty Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Poszukuje igły używanego wózka 3w1 Trzeba było tydzień temu napisać - w tamtym tygodniu sprzedałem po moich maluchach, stan igła, nic nie pukało, nic nie stukało. Ori lakier. Przebieg nie kręcony.
filip1001 Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Poszukuje igły używanego wózka 3w1 Trzeba było tydzień temu napisać - w tamtym tygodniu sprzedałem po moich maluchach, stan igła, nic nie pukało, nic nie stukało. Ori lakier. Przebieg nie kręcony. Z kompletną książką serwisową rzecz jasna
Lo-buz Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Kupiony prawie nówka, gazu nie widział, jeden właściciel, normalnie deal zycia a i cycki na oponach jeszcze są Teraz wyro jakieś..
sylwiasty Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Kupiony prawie nówka, gazu nie widział, jeden właściciel, normalnie deal zycia a i cycki na oponach jeszcze są Teraz wyro jakieś.. Jak szukasz łóżeczka dla maluszka to jeszcze mam - jak chcesz to mogę zrobić fotki i podesłać.
Lo-buz Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Wyślij zdjęcia na [email protected] i podaj proszę cenę. Obejrzymy z żoną i dam znać. Borykamy się nad kojcem a drewnianym bo tu są plusy i minusy i tu. Może masz jakieś inne bujaczki albo gadżety na sprzedanie w b.dobrym stanie to też napisz. Edytowane 4 Lutego 2016 przez Lo-buz
sylwiasty Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Spoko, jutro podeślę. Łóżeczko jest drewniane z regulacją wysokości, z szufladą, z możliwością bujania. Do tego chyba jest też chyba jakiś baldachim. Z innych rzeczy to mam fotelik do samochodu dla maluszków, z możliwością montażu tyłem do kierunku jazdy, z regulacją pochylenia oparcia. Zobaczymy z żoną co tam jeszcze jest i dam jutro znać.
Lo-buz Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Dzięki Sylwester za zdjęcia. Myślimy nadal nad wyborem łozeczka dla dziecka, drewniane mielismy przy pierwszym dziecku i teraz rozmyslamy nad dobrym kojcem, z możliwościa równiez regulacji. Co do fotelika, to mamy z kompletu od wózka.
talesbite Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Hejka, jakiego rzetelnego blacharza/lakiernika polecicie w okolicach Augustowa. Wymiana progów, itp.?
Kasjan Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Pan Malinowski z Żarnowa. Troche sie ceni ale robote dobra robi.
talesbite Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Ktoś coś jeszcze? Wolę mieć kilka warsztatów do wyboru.
Gwerty Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 kamil kiedy pojawiasz się w suwałkach. i pytanie czy wybierasz się do BT?
filip1001 Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Kamil.. Kamil. .. A co? Mnie do Suwałk nie zapraszasz??
Dominik93 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Czy orientujecie się czy ktoś robi swapy w Suwałkach skrzyń Automatycznych na manualna?
Gwerty Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Hej to co może spota zrobimy. Na forum jest kilka nowych osób z Suwałk mam nadzieje ze wpadną. Przyszły weekend pasuje?
Dominik93 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Dla mnie przyszły weekend odpada bo mam imprezę w sobotę %%
Gwerty Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Może być piątek lub inny dzień byle nie 18-20 marzec bo jestem w BT.
Dominik93 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 W takim razie dla mnie piątek odpowiada po południu. Dużo Was jest na spotach? ?
Gwerty Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 w porywach kilka stałych osób, dlatego warto żeby nowi też się pojawiali.
Rekomendowane odpowiedzi