Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ja ostatnio trochę zajęty jestem i dla tego spot w tamtym tygodniu nie doszedł do skutku. W tym tygodniu też pewnie nie za bardzo, ewentualnie piątek lub sobota wieczorem np. 19:00.

Jak będą chętni na spota na któryś z wymienionych dni to ja jak najbardziej będę.

Pozdro!

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dla mnie spoko możemy się spotkac w piątek tam gdzie ostatnio , byle by nie było zimnooooo :>

Opublikowano

Pasuje w piatek na 19-sta.Odrazu zvaguje znajomego i bede,do zobaczyska.pozdr :hi:

Opublikowano

No to w piątek ok. 19:00 na parkingu na przeciwko Urzędu Miasta.

Łukasz - daj info na początku tematu o spocie.

Opublikowano

Witam!!!

Chętnie bym dzisiaj do Was dołączył, ale u mnie żona z córusią się pochorowała i musi ktoś z nimi zostać (a ja tylko zostałem zdrowy), także następnym razem będe obecny ;-))

Pozdrawiam!!

Opublikowano

Dzieki panowie za spotka sorki ze tak krotko ale mala marudzila :evil:.Do nastepnego.Pozdarwiam

Opublikowano
  • Autor

sorki chłopaki że nie wrzuciłem info o spocie ale nie miałem czasu siedzieć na kompie.. ile osób wpadło?? jak wrażenia?? :)

Opublikowano

heheh oj śmiesznie było :naughty: , się przeciągnoł dla nas ten spot , dla kolegi braklo tanku i w ogóle ciekawie ciekawie :tongue4:

byle do wiosny , toi frekwencja będzie :good:

Aha noi padło hasło ,żeby iść na jakiegoś browara , wiec trzeba co nieco pomysleć w ramach pojednania :naughty:

Opublikowano

Z jednego spotu zrobiły się dwa. :polew: Kolega pierwszy raz był na spocie i od razu mocne wejście. :wink4:

Na szczęście Johnybravo miał linkę i udało się doturlać do stacji a nie uśmiechało mi się pchać avanta pod górkę na Kościuszki. :tongue4:

Ps.

A dzisiaj rano jadąc do pracy troszkę sobie polatałem bocurami - wraca quattro pogoda. :radocha:

[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 07:25_________________________________________________

Dzieki panowie za spotka sorki ze tak krotko ale mala marudzila :evil:.Do nastepnego.Pozdarwiam

Spoko - mam nadzieję, że się nie zaziębiła. Swoją drogą słodki maluszek.

[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 07:26_________________________________________________

sorki chłopaki że nie wrzuciłem info o spocie ale nie miałem czasu siedzieć na kompie.. ile osób wpadło?? jak wrażenia?? :)

Spoko Łukasz - jak ktoś nie zwrócił uwagi na miesiąc to nr dnia jak najbardziej pasuje. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to widzę chłopaki śmiechu trochę było hehe ;p a z tym piwem to będzie trzeba kiedy bez fur się ugadać bo jak na razie na samych propozycjach się kończy ;(

a co do braku paliwa to ostatnio też miałem jazdę.. panna mnie wiozła z imprezy w gdańsku i o 5 rano zabrakło jej gazu w furze :laghing2: na szczęście jakoś na oparach się dotoczyliśmy do stacji bo jakoś niedaleko była no i jeszcze te ostatnie metry musiałem już pchać hehe na szczęście nissan almera więc oczywiście "silny człowiek po alkoholu" dał radę go dopchać do celu :P

wrzuciłem info o wielkanocnym spocie naszych :a4fan: wypowiedzcie się na temat daty, godziny i innych spraw :) myślę że gdybyśmy ustalili to w miarę dokładnie to można by było zaprosić kolegów z Augustowa, Białego i jeszcze jakiś miejscowości (Ełk, Olecko) :)

pozdro :)

:a4fan:

Opublikowano

To będzie nasz kolejny SPOT, proponuję Sobotę 03.04.2010

o godzinie 18.00 przy

Ratuszu (nieduży parking wyłożony brukiem) na ulicy Kościuszki

jeśli ktoś ma znajomych posiadających A4 a nie należących do naszego klubu to poinformujcie ich o SPOCIE pozdro.. mam nadzieje że do zobaczenia :hi:

Spoko, 3.04 mam na 19:00 do pracy więc zalecę na chwilkę.

Opublikowano

Dzieki sywiasty za zapytanie,mala ok :-) Panowie ruszmy tymi suwalkami-werbowac nowicjuszy "A4" :evil: do nastepnego w kontakcie jestesmy.Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

to możemy ustawić się mna 17.00 lub 17.30, myślę że reszcie powinno pasować bo to sobota i raczej każdy będzie miał wolne :)

To będzie nasz kolejny SPOT, proponuję Sobotę 03.04.2010

o godzinie 18.00 przy

Ratuszu (nieduży parking wyłożony brukiem) na ulicy Kościuszki

jeśli ktoś ma znajomych posiadających A4 a nie należących do naszego klubu to poinformujcie ich o SPOCIE pozdro.. mam nadzieje że do zobaczenia :hi:

Spoko, 3.04 mam na 19:00 do pracy więc zalecę na chwilkę.

Opublikowano

to możemy ustawić się mna 17.00 lub 17.30, myślę że reszcie powinno pasować bo to sobota i raczej każdy będzie miał wolne :)

Myślę, że niech zostanie tak jak jest czyli na 18:00. Nie wszyscy to studenci, niektórzy maja rodziny a to będzie wielka sobota. :)

Opublikowano

Bede :decayed:jak sie cos zmieni piszcie.pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

no dobra to zostawiamy na tą 18 :)

i przy okazji jak ktoś ma Vaga i umiałby usunąć inspekcję to byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Da rade:-) a z ciekawosci jakowy mas zten komunikat?

Opublikowano

Da rade:-) a z ciekawosci jakowy mas zten komunikat?

Może się okaże, że wszystkie po kolei. Ile razy usuwam moim znajomym to zawsze są przynajmniej 2 komunikaty. :>

Opublikowano
  • Autor

Wyskakuje mi "in 1"

Opublikowano

Sylwek gdzie tam śmigałeś , za pużno machnołem do Ciebie :wink4: