Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sylwek gdzie tam śmigałeś , za pużno machnołem do Ciebie :wink4:

Hejka! Wracałem z siłki do domu. Zobaczyłem Ciebie w ostatniej chwili. :)

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Da rade:-) a z ciekawosci jakowy mas zten komunikat?

Może się okaże, że wszystkie po kolei. Ile razy usuwam moim znajomym to zawsze są przynajmniej 2 komunikaty. :>

oil i insp.. tak czy siak sie usunie.pozdr
Opublikowano

Jak cuś to i ja się piszę na ten spocik,przyjadę swoim parchem i szwagierek wpadłby swoim to były by dwie a4reczki więcej :good:

Opublikowano

Jak cuś to i ja się piszę na ten spocik,przyjadę swoim parchem i szwagierek wpadłby swoim to były by dwie a4reczki więcej :good:

Śmiało - zapraszamy! Im więcej tym lepiej. :good:

Opublikowano

Kamilo dawaj dawaj ja do was też wpadałem :-P

Opublikowano
  • Autor

Zapraszamy zapraszamy :) można wrzucić tez jakieś info na dziale spotów war-maz to może ktoś z Olecka lub Ełku by wpadł :)

Opublikowano

np Ja :>

Opublikowano
  • Autor

np Ja :>

dokładnie :) zapraszamy :)
Opublikowano

jutro wymiana rozrządu jak nic nie spieprze to powiniem się zjawić :kox:

Opublikowano

Do świąt zdążysz swap'a zrobić jak coś pójdzie nie tak. :kox:

Ps. Jak coś to my z Johnym mamy wprawę w holowaniu po spotach. :tongue4:

Opublikowano

heh odpukaj te słowa :tongue4: będzie dobrze, a swapa to od razu na jakieś 4.2 i gitara :kox:

Opublikowano

heh odpukaj te słowa :tongue4: będzie dobrze, a swapa to od razu na jakieś 4.2 i gitara :kox:

Spoko! Splunąłem 3 razy przez lewe ramie i raz przez prawe. :decayed: Tylko nie przesadź z browarem przy robocie to nic nie zepsujesz. :evil:

Opublikowano

jeżeli na spocie nie będzie wyglądać że przód zlepiony z trzech innych i wszystko będzie spasowane to znaczy ze mało tego browara było :wink4:

Opublikowano

taaa dokładnie ja mam mega turbo linkę :kox:

karolasterka to tam składaj rozrząda i wpadaj , czym więcej ludu tym lepiej :wink4:

ps. dop. widziałem zawalista b6 niebieskawą BSU na fajnych felach i glebie :good:

Opublikowano

taaa dokładnie ja mam mega turbo linkę :kox:

karolasterka to tam składaj rozrząda i wpadaj , czym więcej ludu tym lepiej :wink4:

ps. dop. widziałem zawalista b6 niebieskawą BSU na fajnych felach i glebie :good:

ona jeździ często po Olecku. Kolor na kolana powala to racja, nisko siedzi, dobry felunek i młody kierowca za kółkiem. Mysle że to ktoś z bakałarzewa. Często widziany w Olecku;P johnybrawo czy ja sie myle czy twoja niunia też często u nas na Olecku gości?

Opublikowano

co do tej b6 to fatk młody gośc , jak by nas ładnie poprosil i postawił w hoooj wodki to bysmy go wzieli no do naszego mada faka suwałki clubu :polew:

ja rzadko w Olecku bywam , chociaz ze 4 tyg wstecz byłem przez pare dni codziennie , możliwe , ze mnie widzialeś :mysli:

pozdro ide w kime bo troche dzis :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:

Opublikowano

rpzrzad wymieniony i wszystko gra. po robocie wyjechałem na próbę i przy 100-110 pękł mi wahacz dolny lewy :wallbash::kwasny: od palmy dzieliło zalednie ok 50 cm :kwasny: ledwo się wynroniłem. Efekt (na razie) wahacz do wymiany, błotnik przy progu przygięty i opona trochę zjechana :kwasny: Koleś fadroma mię holował do domu ( jechał na wstecznym ok 1km), ja na lince przód uniesiony w góre za podłużnicę przy otwartej masce ;( nikomu nie życze takiego czegoś przy takiej pdkosci :gwizdanie: zobaczymy jak z tym spotem będzie teraz, ciekawe czy półoski nie wygięło bo koło trochę położyło :kwasny: ustawiać zbieżność po wymianie tego wahacza?

Opublikowano

lipa jak hooj , przy wymianie wachaczy nie trzeba zbierzności ustawiać , tylko przy końcówkach to sie robi , jak na zlość coo??

a w jakim stanie zawieszenie miałeś ?

dla mojego kumpla tez wachacz kiedyś pekł , przy większej prędkości tez mu szkody niezłej to narobiło :wallbash:

Opublikowano

Słuchaj w zawias był cacy, żadnego puku, stuku czy jakiej cholewy :mysli: No jak na złość, dobrze że to nie daleko domu było. Mieszkam przy Olecku i u nas na wiosce koleś fadromę ma i zaraz tel. do niego żeby przyjechał ściągnąć. o holowaniu normalnym nawet nie było mowy ;( Pasem za podłużnicę maska do góry i po skosie , cale szczęście ze on jest dobrym operatorem i powoli delikatnie nic nie łamiąc mnie ściągnął na podwórko. Mam już wykręcony ten wahacz. Pękł na samym sworzniu :wallbash:

Dobrze że w tym całym nieszczęściu nie założyłem zderzaka przedniego po wymianie rozrządu., bo by wszystko w chooj poszło cały przód, bo lewa strona może z 4-5 cm od siemi wisiała :wallbash: a zderzak by posiągną wszystko za sobą, bo nie wiem czemu nie mam slizgów z przod tylko jakos inaczej jest przymocowany( skręcony) do blotników, tak więc by wszystko za sobą pociągnął

Opublikowano

Witam! To faktycznie niefart. :confused4:

A ten wahacz to jakaś podróbka czy firmowy? I ile miałeś na nim nalatane?

Po wymianie na wszelki wypadek lepiej podjedź i sprawdź, czy geometria nie poleciała.

Chyba ja w swojej też sprawdzę stan zawiasu zapobiegawczo.