johnybravo Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 ooo to już wieści szybko sie rozchodzą po wiosce , ty no nie licha ta jego audiola ponoć widziałes ją na zywca to opowiadaj
filip1001 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 też widziałem na żywca i nawet jeździłem nią za kierą jak cena Ci odpowiada to bierz, bo naprawdę antonio włożył w nią dużo serca a kupił B7 wielkim przypadkiem , nie to żeby B6 się psuło czy coś :gwizdanie:
johnybravo Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 wiem wiem dzwoniłem do niego , mi sie nie spieszy z kupnem , zreszta teraz takie teraz kupowanie zapadane , zmrożone , gdzies jechac coś oglądac ślisko kiepska podoga na jakie kolwiek kupywanie
filip1001 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 nie no jasne spoko, tak tylko mówię, gdybyś chciał coś tego typu i teraz to furacza antonia polecam szczerze , o wiele lepsze jego gdybyś miał przeglądać te parchy na allegro i robić wycieczki po nic
joker-lukasz Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 apropo :polew:Johny ja widziałem furkę na żywo i wygląda bardzo ładnie.. nie jeździłem nią ale z daleka widać że auto jest na prawdę zadbane cena moim zdaniem też wysoka nie jest
sylwiasty Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Marcinos i Geony Sylwiasty Michcio i reszta buców którzy nie jeżdżą na spoty ... Łukasz - odpuść sobie takie teksty. Za smarkaty jesteś, żeby do mnie w ten sposób startować. Buców to w rodzinie szukaj.
joker-lukasz Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 Marcinos i Geony Sylwiasty Michcio i reszta buców którzy nie jeżdżą na spoty ... Łukasz - odpuść sobie takie teksty. Za smarkaty jesteś, żeby do mnie w ten sposób startować. Buców to w rodzinie szukaj. Sylwek się nie obrażaj to nie miało być napisane żeby Ciebie i resztę obrazić, tylko żartem.. Jeśli Ciebie uraziłem to sorki.. nie wiedziałem że bierzesz takie teksty do siebie.. jeszcze raz sorry [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 16:29_________________________________________________tekst zmieniony żeby nikt nie czuł się obrażony pozdro
marcinos80 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Marcinos i Geony Sylwiasty Michcio i reszta buców którzy nie jeżdżą na spoty ... Łukasz - odpuść sobie takie teksty. Za smarkaty jesteś, żeby do mnie w ten sposób startować. Buców to w rodzinie szukaj. Sylwek się nie obrażaj to nie miało być napisane żeby Ciebie i resztę obrazić, tylko żartem.. Jeśli Ciebie uraziłem to sorki.. nie wiedziałem że bierzesz takie teksty do siebie.. jeszcze raz sorry [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 16:29_________________________________________________tekst zmieniony żeby nikt nie czuł się obrażony pozdro Sylwus to jest juz dwóch na nacieranko pieknym puszkiem
sylwiasty Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Sylwus to jest juz dwóch na nacieranko pieknym puszkiem Przeciągniemy go za samochodem w koło parku na lince to odkupi swój błąd.
michcio1985 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 ja mam zajebistą lnianą line sie nie urwie
joker-lukasz Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 :polew: ciężki nie jestem nie musi być nie wiadomo jak wytrzymała linka ma ktoś pomysł na jakąś miejscówkę żebyśmy mogli jechać polatać bokami??
filip1001 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jak tam Panowie w Suwakach ? Miasto zblokowane , muzyka gra? Z okazji jutrzejszego otwarcia Aquaparku ?
johnybravo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jak tam Panowie w Suwakach ? Miasto zblokowane , muzyka gra? Z okazji jutrzejszego otwarcia Aquaparku ? faktyko jutro otwierają :> , pitole dzis się nie myje , zrobie to jutro w aquaparku
filip1001 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jak tam Panowie w Suwakach ? Miasto zblokowane , muzyka gra? Z okazji jutrzejszego otwarcia Aquaparku ? faktyko jutro otwierają :> , pitole dzis się nie myje , zrobie to jutro w aquaparku
joker-lukasz Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 oo kurde nawet nie wiedziałem że to otwierają pewnie między świętami a sylwestrem będzie wielkie oblężenie
michcio1985 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ciśnienie w kranach nie spadło??
Gwerty Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 no to jutro rano ruszam na suwałki. ciekawe jak bedzie droga wygladac?
joker-lukasz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 no to jutro rano ruszam na suwałki. ciekawe jak bedzie droga wygladac? ja też jutro wyjeżdżam ale pewnie dopiero koło południa bo jeszcze muszę sharana od mechanika najpierw odebrać.. a chciałem już dziś pod wieczór wyjeżdżać
karolasterka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 szerokiej drogi Pany Łukasz patrz bo może się gdzieś miniemy jutro ja wybieram się na Olsztyn, a ty którędy wracasz przez Olsztyn czy wioski? Na wioskach droga jest kiepska, oblodzona ostro, na twoim miejscu kierowałbym się głównymi, bo widzę jak np. wygląda trasa na Giżycko normalnie tragedia takie lodowisko a z Giżycka na Ryn już o niebo lepiej
Rekomendowane odpowiedzi