joker-lukasz Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 ale i tak najlepszy był kolo z bmw i jego umiejętności kufaaa pierwszy raz widziałem taki sposób na odpalenie samochodu :polew: :polew:i tak najlepiej wyglądała panna jak zakrywała twarz żeby nikt jej nie poznał :polew:
sylwiasty Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 No to widzę było wesoło. Trzeba było filmik fonem nagrać i na YT zapodać.
karolasterka Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 No to widzę było wesoło. Trzeba było filmik fonem nagrać i na YT zapodać. nie było kiedy bo zęby leliśmy
joker-lukasz Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 co bmw to bmw jak bmw nie skacze to nie idzie tego odpalić :polew: :polew:w ogóle pod plazą się naśmialiśmy
karolasterka Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 co bmw to bmw jak bmw nie skacze to nie idzie tego odpalić :polew: :polew:w ogóle pod plazą się naśmialiśmy
marcinos80 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Dużo śniegu, smacznej rybki, lekkiej i niegroźnej chrypki, uśmiechu od ucha do ucha i pogody ducha w nadchodzące ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA- PANICKIIIIIII !
michcio1985 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 co z tym kolesiem od beemki było?
joker-lukasz Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 co z tym kolesiem od beemki było? trzeba było przyjechać to byś wiedział
karolasterka Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Michcio kolejny raz obiecywałeś że się zjawisz na spocie i kolejny raz się spaliłeś
marcinos80 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Pewnie tak pojedli i popili ze nawet do kompa sie zasiąść nie chce
karolasterka Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Pewnie tak pojedli i popili ze nawet do kompa sie zasiąść nie chce dzis byłem w Sejnach, wracałem na wieczór, do Suwałk normalnie do 100 szło jechać, Suwałki -Olecko 10km/h niekiedy nawat wolniej- LODOWISKO, w Bakałarzewie ludzie pod górę nie dawali radę podjechać, wysiadali i się przewalali taka szklanka, samochodów 50-70 może więcej stało i tak po kolei się wdrapywali, niektórzy bezskutecznie bo ich cofało samochód nosiło przy jakimkolwiek ruchu kierownicą :gwizdanie: a ten kto zjeżdżał to też pojedynczo z góry potem kolejny, ostra gołoledź :gwizdanie:
joker-lukasz Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 ja wczoraj też wieczorem wracałem ale z okolic ełku.. ostra szklanka była.. całą drogę jechałem prędkością 40-60 km/h czasami załapało się na jakiejś prostej trochę więcej jak nie bujało d*pą na boki.. w taka pogodę to chyba jeszcze w tym roku nie jechałem
karolasterka Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 40-60 to na drodze Suwałki-Olecko można było zapomnieć
joker-lukasz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 40-60 to na drodze Suwałki-Olecko można było zapomnieć a myślałem że to ja jechałem w gównianych warunkach to kto dziś będzie? ja pisałem wczoraj z Gwertym i on będzie, ja też
karolasterka Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja dziś jadę do suwałk na zakupy do plazy ale nei wiem ile mi zejdzie :gwizdanie: jadę po 13 :gwizdanie: jak coś to joker jestesmy w kontakcie;)
Rekomendowane odpowiedzi