johnybravo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 z Bau było w hooj bemek i to dosyć fajnych , 3.0 sporo ale widać było ,kolesie nie mieli ich opanowanych perfekt m3 w ogóle nie jechało nissan dosyć spoko tu b5 s4 by zrobiło zamieszania myślę , w takich momentach żałuje , że nie mam big bezniz
joker-lukasz Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Twóje 1.8 by wymiotło towarzystwo ile PS miało najmocniejsze aauto??
johnybravo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 hahaha no 1.8 bankowo najwięcej miała m5 , ale nie wiem czy starsza czy nowsza
karolasterka Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ciszaaaaaaaaaaaaaaaaa Obecny Marcin i jak szykujesz sie na program powoli?
marcinos80 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wstępnie na sobote jestem umowiony,na tych 18-stkach brakuje dynamiki.Trzeba do pieca dołożyć
karolasterka Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 tylko żeby potem z tyłu za dużo dymu po tym koksie nie dawało
marcinos80 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 tylko żeby potem z tyłu za dużo dymu po tym koksie nie dawało Bedzie korygowane bez dymkuuuuuu tylko zeby mi sprzeglo troche wytrzymało
karolasterka Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 na sam program powinno wystarczyć ci tego sprzęgła
joker-lukasz Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 żadne foty z drogi z BT nie przyszły pocztą??
Gwerty Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 u mnie na razie nie. a u Ciebie Filip?
filip1001 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 u mnie na razie nie. a u Ciebie Filip? nie , możliwe, że dzięki Tobie Gwerty , parę razy porządnie się rozpędzałem m.in. na autostradzie :gwizdanie: więc było gdzie mnie namierzać, ale CB nie zawiodło póki co
joker-lukasz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 u mnie na razie nie. a u Ciebie Filip? nie , możliwe, że dzięki Tobie Gwerty , parę razy porządnie się rozpędzałem m.in. na autostradzie :gwizdanie: więc było gdzie mnie namierzać, ale CB nie zawiodło póki co a sprawdzałeś już ile Twoje cudo pójdzie maksymalnie?
marcinos80 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Panowie w koncu jakiegos spota może w niedziele zrobimy co?Joker zmien w podpisie na kwiecien
filip1001 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 u mnie na razie nie. a u Ciebie Filip? nie , możliwe, że dzięki Tobie Gwerty , parę razy porządnie się rozpędzałem m.in. na autostradzie :gwizdanie: więc było gdzie mnie namierzać, ale CB nie zawiodło póki co a sprawdzałeś już ile Twoje cudo pójdzie maksymalnie? nawigacja pokazywała 226km/h
marcinos80 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Soft juz ogarnięty banan na twarzy aczkolwiek musialem zaraz lecieć do domu dzieciakami sie zając.Nie hamowany jeszcze...
joker-lukasz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Soft juz ogarnięty banan na twarzy aczkolwiek musialem zaraz lecieć do domu dzieciakami sie zając.Nie hamowany jeszcze... jest jakaś przewidywana moc? płaciłeś 500? kiedy hamowania?[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 13:10_________________________________________________zmienione
Rekomendowane odpowiedzi