Grue Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Witam. Szukam warsztatu, który mi wymieni wyświetlacz FIS (ten między zegarami), bo mi prostak padł, a bez niego jak bez ręki. W ASO wołają 3300zł za cały liczniki + miliony za adaptacje, więc chyba im podziękuję. Proszę o wiadomości na pw. OD razu może machnąłbym rozrząd i wszelkie płyny i oleje. Profil uzupełniony, zapomniałem to zrobić po sprzedaży B6 A post dotyczy A4B8 Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Grue
zakix Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 W ASO wołają 3300zł za cały liczniki + miliony za adaptacje Sporo sosu za to wołają :|A tak to gdzie najlepiej na zbieżność z quattro? Na Podjuchy się kierować czy gdzieś indziej?
Fuksik 23 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam mam problem ze znalezieniem warsztatu który montuje światła do jazdy dziennej LED obdzwoniłem i Masakra dla nich to wyższa elektronika. Montował gdzieś ktoś na Prawobrzeżu najlepiej,ale może też być centrum???
elbober Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Dnia 4 stycznia 2017 o 12:36, Fuksik 23 napisał: Witam mam problem ze znalezieniem warsztatu który montuje światła do jazdy dziennej LED obdzwoniłem i Masakra dla nich to wyższa elektronika. Montował gdzieś ktoś na Prawobrzeżu najlepiej,ale może też być centrum??? Na lukadinskiego czerwona brama Slawek
MaTeo85 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Cześć. Szukam kogoś żeby przekodować sterownik od Airbaga. ze Szczecina z VCDSem najlepiej Ori lub taki który działa ze sterownikiem 8E0 959 655 J. Niestety mój klon 16.8 jak i stary KKL od Viakena nie chce ruszyć tego dziadostwa. Mam pociągniętą instalację do wyłącznika poduchy pasażera i nie mogę jej podpiąć bo sterownik nie przyjmuje kodowania. Jeśli jest ktoś chętny pomóc to proszę o info tutaj lub na PW. Pozdro
bediks Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Witam ponownie, pi długiej przerwie, czy ktoś z was wie gdzie w Szczecinie naprawie ECU mojej b5, podaję nie prawidłowo masę na przekaźnik pompy paliwa i nie chce mi odpalić dziad, nie chce kupować drugiego kompa bo raz ze może być szajs a dwa że mało takich jak mój no i 3 trzeba będzie wszystko kodowac od początku
karollo123 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Czesc wszystkim!! Znacie jakiegos fachowca z okolic szczecina,miedzyzdrojow od audi poniewaz nie swieca mi swiatla drl:(
arris_88 Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Dnia 12.03.2017 o 13:34, karollo123 napisał: Czesc wszystkim!! Znacie jakiegos fachowca z okolic szczecina,miedzyzdrojow od audi poniewaz nie swieca mi swiatla drl:( Cześć, napisz na pw w sprawie Twojego problemu z DRL.
CORNEK Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Sprzedam Skodę Octavię mk1 1.8T 20V 210 KM i 329 Nm LPG 2007r Tour ICE + Przebieg prawdziwy i udokumentowany fakturami z ASO: 169 000 km Samochód kupiony w salonie Skody w Szczecinie. Serwisowany od nowości do dziś dzień. Wszystko wymieniane na oryginalnych częściach. W ciągu ostatnich 2 lat zrobiony kompletny rozrząd, tarcze i klocki, cewki zapłonowe, świece, wszystkie filtry i płyny, nowe opony 16" Samochód jest bezwypadkowy. Jedyny lakierowany element to tylny zderzak który malowałem w ASO Skoda w Szczecinie na własne życzenie bo miał rysy i mnie to denerwowało. Niecałe 2 lata temu założona instalacja LPG STAG Q box na niebieskich pojedynczo montowanych HANAch, kolektor zdjęty do wiercenia, reduktor AC01 czerwony. Wlew w klapce paliwa. Wyposażenie: Climatronic (nabity i odgrzybiony) Zdalnie sterowany centralny zamek z alarmem Elektryczne szyby przednie i lusterka elektryczne podgrzewane Czujnik cofania Bluetooth Nokia Podłokietnik Tempomat Komputer pokładowy 2 poduszki, ABS z ASR 6 głośników (przód ALPINE, tył wysokotonowe HERTZ z przetwornicami) poprowadzone kable do bagażnika pod wzmacniacz. Alufelgi 16" z Octavii vRS z nowymi oponami 205/55 R16 Cena: 23 000 zł Kontakt: 600 771 023
soulmaster3m Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Takie pytanie mam. Pytam czysto teoretycznie bo już mnie krew zalewa, że nie pytam a później żałuję. Mam ktoś zderzak do wywalenia? Z rozbitka czy cokolwiek co leży i się uśmiecha bo minął kolejny dzień kiedy miał wylądować na śmietniku a się upiekło. Dokładnie to chcę na takim połamańcu dorobić i sprawdzić jak działa mocowanie dla sprysków i dla dokładanych dziennych w miejsce halo. Niestety tutaj i tutaj trzeba przerabiać mocowania a szkoda mi pomylić się na dobrym zderzaku. Leżał taki połamaniec chyba od jesieni na wylocie na Police a dziś patrzę i przyszedł sądni dzień, sprzątnęli. ;/
soulmaster3m Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Coś się pozmieniało na rynku mechaników w Szczecinie? Szukam kogoś kto naprawi co trzeba w 1.8T. Co mogłem sam to zrobiłem, ale głębiej zajrzeć nie zdołam. Niestety, będzie potrzebna też laweta aby nie pogłębić problemu.
soulmaster3m Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Same złe rzeczy. Co mogłem pod blokiem zrobić to zrobiłem, ale z czasem u mnie krucho i trzeba oddać komuś, kto w dodatku ma większą wiedzę w temacie.
wesz82 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 To wspolczuje. W sumie dlugo zwlekales z diagnoza. Obawiam sie ze bez ruszania silnika sie nie obejdzie:-(
soulmaster3m Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) W sumie to z braku czasu i warunków. W domu 16, obiad i w sumie czasu prawie wcale bo jeszcze dziecko. A musiałem zrobić co mogłem bo to żaden problem, ale jednak czasu wymaga. Weekend jeden za drugim i zrobiłem co mogłem. Najwięcej czasu zabrało i tak czekanie na części + ta mała pierdułka, która powinna odmie dopomóc. Przyszły: łożysko klimy, napinacz klimy, praktycznie cała odma wyczyszczona i wymienione co trzeba, nowy DV, ezektor. Motor chodzi ładnie, falowania brak, możliwe, że i moc wróciła. A gwoździa pewnie dobiły logi dynamiczne. Same w sobie raczej by nic nie zrobiły, więc te kilka przejazdów jedynie "ukręciły drucik". Edytowane 3 Lipca 2017 przez soulmaster3m
wesz82 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Kumam. Ja procz bablow mam jeszcze zandarma ktory czuwa bym za dlugo nie siedzial i grzebal
soulmaster3m Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 No to wiesz co mam. Bąbel jest w zestawie z żandarmem.
samekgsx550 Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Nie została komuś naklejka a4 klub.1x szt do odkupienia Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi