hornet Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 moze byc finka .... Finka, Azjatka, Europejka .... wszystkie są ok ...... ale ja gustuję w blondynkach :mysli: aaaaaa o alku rozmowa, więc chyba się zapędziełem :D
Lukas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 A ja wam powiem ze mi to tam obojetne co bedzie pite ale finka jest dobra do polewania a Lukas z flaszeczką coby polać czeka
Cuber Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hehe no to jednogłosnie ustalone.....
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Moze byc i finka, a z rana zimny browar nad jeziorkiem na kaca. Oby tylko pogoda nam dopisala... Ktos zna jakies wstepne prognozy na te dni?
taktuś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zapomniałem opłata klimatyzacyjna 1,30 od osoby
angela Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 spoko doplacimy na miejscu i z tego co wyczytalam to chyba jest jeszcze jakas oplata za miejsce parkingowe...???
Kaśka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 z tego co wyczytalam to chyba jest jeszcze jakas oplata za miejsce parkingowe...??? A parę miejsc parkingowych wszyscy zajmiemy
taktuś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 spoko doplacimy na miejscu i z tego co wyczytalam to chyba jest jeszcze jakas oplata za miejsce parkingowe...??? Dla ludzi zakwaterowanych w ośrodku, nie ma żadnej opłaty za parkowanie
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 taktuś: tam jest parking w jakis sposob strzezony?
angela Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 spoko doplacimy na miejscu i z tego co wyczytalam to chyba jest jeszcze jakas oplata za miejsce parkingowe...??? Dla ludzi zakwaterowanych w ośrodku, nie ma żadnej opłaty za parkowanie Taktus a wystarczy nam chociaz tych miejsc?
Kaśka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Tak serio, to wypadałoby sprawdzić czy nam tych miejsc w ogóle wystarczy? Jak ja przyjadę późno to kogoś najwyżej zastawie, byleby njie próbował w nocy wyjeżdżać
taktuś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 taktuś: tam jest parking w jakis sposob strzezony? parking nie jest strzeżony ale nie lękajcie się, na czas zlotu przyjadą koledzy z Białorusi, oni bardzo dobrze potrafią przypilnować, i to jeszcze za free... a tak poważnie to ośrodek jest (z tego co wiem) na noc zamykany
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Kiedys w takich osrodkach na Warmii (jezdze od 2 roku zycia ) to byla wolna amerykanka. Kazdy trzymal samochod pod swoim domkiem. Ciekawe, czy w Kaletce na to pozwalaja...
taktuś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Tak serio, to wypadałoby sprawdzić czy nam tych miejsc w ogóle wystarczy? Jak ja przyjadę późno to kogoś najwyżej zastawie, byleby njie próbował w nocy wyjeżdżać cały cwancyś polega na tym że miejsca parkingowe w ośrodku są rozrzucone w trzech miejscach ogólnie powinno wystarczyć miejsc a jak nie to mają w ośrodku widlaka, i wtedy jedno auto na drugie...
alvaro Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 taktuś a jak nie to mają w ośrodku widlaka, i wtedy jedno auto na drugie... to ja wezmę ze dwie palety w bagażnik... taktuś wszystko załatwiłeś super to mam nadzieję że pogodę też??
werni Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 mam pytanie w jakim czasie odbedzie sie zlot na pomorzu
Dzo-Dzo Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 mam pytanie w jakim czasie odbedzie sie zlot na pomorzu Hmm w czasie letnim
Rekomendowane odpowiedzi