mumen Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2015 No to co się nie chwalisz ... GRATULACJE
mumen Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 Ostatnie rezanko, trzeba się pochwalić. Lift przód i tył siedzi
dobry1 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Pokaż przód ,kratki z S4 ??
waldih1979 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Wariat , wygląda mega i musze obadać na żywo a teraz to na pewno nie kupisz tak szybko B9 , klamkami RS-owymi wewnątrz też się nie chwaliłeś łobuzie. Ogólnie to szacun.
ChiPis Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 =O będzie co podziwiać Ile śrubek zapasowych zostało? [emoji12] Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
mumen Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) No własnie, cyknąłem gdzieś fotki przodu na szybko, ale dziś posiałem telefona i pewnie tam zostały, wrzucę przy okazji. Kratki przód mam w wersji S-Line czyli jeden prążek w chromie Grill mam czarny ale S-Line, szukam czarny cały S, ale NIMA a podróby nie lubię Waldi, klamki RS mam bardzo dawno już, ale miałem je założone potem zdjąłem jak przerabiałem RGB podświetlenie i potem wlazły podświetlane włączniki i znowu wyszły klamki tak że ogólnie to już chyba dwa albo trzy razy były te klamki i nie było ich, ot taka zabawa z wymianą klameczek Śrubek trochę zostało starych a trochę wlazło nowych to już teraz nikt nie doliczy ile brakuje,a le póki co wszystko się trzyma kupy więc chyba najbardziej potrzebne są A tak właściwie to na początku jeździłem bez podpór błotników przednich bo ASO się guzdrało i spiąłem zderzak z błotnikami na trtytki . No to tak na szybko ... Edytowane 15 Października 2015 przez mumen
main Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 bardzo fajna morda :thumbup1:
dobry1 Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Ksero kopia mojej ale te lustra wpadły mi w oko ,chyba znów zrobie sobie prezent
alvaro Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Co się nie pucował że reza ?
mumen Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 Cały czas Łukasz, bezustannie się reza . Jeszcze mi serwotronik nie daje spać, vebasto by się przydało ale ciężko o komplecik cały, no i z wydechem trzeba zrobić ornung bo ten przedliftowy nijak nie leży do nowego bumpera ...
QaDo Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Janusz, zaszalałeś, prędzej strasznie mi się widziała w środku i d*pa, ale teraz.. kosmos :-) Tyle pracy co masz włożone w to autko, tylko podziwiać. Gdyby nie słabszy mocą silnik byłbym pierwszym w kolejce do zakupy jak się znudzi :-)
jedrekx Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) mega robota Edytowane 19 Października 2015 przez jedrekx
mumen Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 No się troszkę zmieniło
Rekomendowane odpowiedzi