chrapusta Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 bardzo, ale to bardzo mocno polecam dwóch speców w warsztacie koło czakramu na tuchowskiej, trzeba wjechać za czakram i zaraz za nimi jest brama i warsztacik, pytać trzeba o dominika albo zenka. kolesie zjedli zęby na audi i na dieslach, wiedzą od czego zaczynac poszukiwania, potrafią odczytywać kody z VAGA - odczytywać a nie przepisywać. są nieźli i chyba nie najdroźsi w mieście. prztestowałem ich niedawno i jestem mega zadowolony, nie ma znaczenia czy części przywieziecie sami jeśli macie dobre dojście czy oni je kupią - cena zawsze obejmuje części + robotę - więc nie ma strugania jak gdzie indziej, że jak cię nie ogoli na częściach to za robotę więcej weźmie. są paragony, stare części - wszystk oidealnie no i profesjonalnie bez naciągania, znalazłem ich z polecenia znajomego, który robi u nich swoje samochody od zawsze.
rajder Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 dzieki za info ja unich kolo hondy robilem
TTom3k Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 dobrze wiedziec moze faktycznie w tym Tarnowie sie znalazl ktos kto zna sie na rzeczy
DareQ Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 macie jakis numer telefonu do tych fachowcow??
1pt Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Też kiedyś tam jeździłem, ale się wyleczyłem kiedy mi zaproponowano nowy komputer zamiast wymiany filtra paliwa... Od 2 lat naprawiem auta w Krzyżu W S&U. Po pierwsze koleś szczegółowo informuje Cię o naprawie i wszystkich opcjach cenowych. Rozumie co to znaczy "musze mieć zrobione na dziś", jest tani i bezproblemowy. W moim audi wymieniał roizrząd, tłok, turbo, sprzęgło, zawieszenie, robił klimę hamulce, elektronikę poprawiał nie mówiąc o innych drobnostkach... Wszystko szybko i bardzo tanio w porównaniu do cen w innych warsztatach. Przede wszystkim naprawia a nie wymienia wszystkeigo co się da... W razie czego 500-01-03-63 a gwarantuje ze do niego wrócicie.
BartekT81 Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Ja od zawsze naprawiam moje autka w serwisie BDG przy Krakowskiej.Jest tak kilku fachowców którzy znają się na rzeczy.Trzeba tylko wiedzieć na którą zmianę przyjechac.Z tego co wiem na jednej zmianie są goście których ja bym nie polecał ale zmiana którą dowodzi kierownik Andrzej M. jest naprawde OK.Jest tam takich dwóch szczególnie polecanych przeze mnie mechanikó Rysiek i Tomek którzy sumiennie rozwiążą każdy problem.
namek77 Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 A co powiecie na serwis Wieczorka w Krzyżu. Ja w sumie wymienialem u niego rozrząd + oleje i filtry i z tym nie mam problemu. Ale mialem problem ze silnik nie osoiagal temp (wskaznik pokazywal calyt czas 60st) wynienili termostat i jest OK teraz pokazuje temperature, ale jak przycisne gazu pod górke (np górka Just) albo jade dosc dynamicznie (wiekszosc czasu lewym pasem) to temp skacze mi nawet do 120 st. Wymienil wiatrak od klimy i to niby mialo pomoc. Niby sie zna, ale chyba nie do konca. Chce naprawic ale nie do konca wiec co. Duzo osob mi go polecalo i byc moze tylko ze mna jest kłopot.
goldblue Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tylko nie BDG właśnie mnie odprawili z kwitkiem .Nie potrafią sobie poradzić z regulowanym zawieszeniem.A propo może ktoś doradzi mi gdzie założyć regulowane zawieszenie w okolicy Tarnowa.Wielkie dzięki.
tsciezka Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Ja mam nieco z innej beczki pytanie. Nie wiecie gdzie dobrze robią blacharkę? Moja a4 miała bliski kontakt z barierką energochłonną przez cały prawy bok
sasik007 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 witam odswieze temat jakich mechanikow dzis polecicie z tarnowa?? i gdzie najlepiej gaz zalozyc ? czakram?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
qruku Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 W dniu 21.05.2017 o 10:10, sasik007 napisał: witam odswieze temat jakich mechanikow dzis polecicie z tarnowa?? i gdzie najlepiej gaz zalozyc ? czakram? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Od czakramu to bym się raczej trzymał z daleka. Już prędzej bym polecił Auto Gaz Siedlik
wiciu6 Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Kto zrobi dobrze logi dynamiczne i je zinterptertuje w okolicy Tarnowa
jar87 Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) A co powiecie na zakład u ślusarczyka w Tarnowie? Wymieniał ktoś tam olej w skrzyni? Edytowane 4 Lutego 2021 przez jar87
Rekomendowane odpowiedzi