sokolnh Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 ale w a4 jest nisko osłona pod silnikiem, jak miałem gwinta skręconego w dół to nie dało sie jezdzić dla mnie ta gleba za duza bedzie, szkoda zderzaka i reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja jestem ciekawy tych hamulców z Porsche czy czasami ich cena nie przewyrzszy tego body S4 i czy asz takie hamulce są potrzebne nawet jak zrobisz mody z silnikiem?, poprostu może zamontować jakiś tańszy zestaw a reszte kasy na coś innego przeznaczyć :> Oczywiście jestem za tym i namawiam aby zrobić mody z silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja jestem ciekawy tych hamulców z Porsche czy czasami ich cena nie przewyrzszy tego body S4 i czy asz takie hamulce są potrzebne nawet jak zrobisz mody z silnikiem?, poprostu może zamontować jakiś tańszy zestaw a reszte kasy na coś innego przeznaczyć :> Oczywiście jestem za tym i namawiam aby zrobić mody z silnikiem uwierz mi ze mam dostepne takie hamulce w bardzo dobrej cenie od kolegi "krotki" z forum a4 ps. bylem sie dzis dowaiadywac ile kosztuja progi w ASO z s4 i listwy dolne drzwiowe ( te tuz nad progami ) progi 350zl - sztuka * 2 = 700zl listwy 150zl na caly bok * 2 = 300zl ale w a4 jest nisko osłona pod silnikiem, jak miałem gwinta skręconego w dół to nie dało sie jezdzić dla mnie ta gleba za duza bedzie, szkoda zderzaka i reszty do odwaznych swiat nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Maniak , wielki szacun :th: nic wiecej fura Kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_West_ Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 nie no szacunek przy 9 stronie wymieklem i poszedlem na 29 i 30 takie zaciecie do modyfikacji to ma malo ktory jeszcze tylko wymiana drzwi na model po lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nie no... jestem w stanie zrozumiec -40/50, ale -80 to juz naprawde nadaje sie wylacznie na niemiecki autobahn. Przeciez tym nawet zaparkowac nie mozna w miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Przeciez tym nawet zaparkowac nie mozna w miescie :blink Sa ludzie ..którzy jak nie skrobną miska po asfalcie to żyć nie mogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 pieknie wyszlo, jeszcze grilek i tyl i bedzie kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Nie no... jestem w stanie zrozumiec -40/50, ale -80 to juz naprawde nadaje sie wylacznie na niemiecki autobahn. Przeciez tym nawet zaparkowac nie mozna w miescie a tam odrazu nie mozna ... mozna po chwili zmeczenia a w zg mamy nawet dobre drogi w porownaniu do innych miast.... gdybym mieszkal we wroclawiu lub poznaniu czy warszawie ( w tych miastach bylem to moge sie wypowiedziec ) to napewno bym jezdzil na glebie -30 ale nie wiecej ... ale zielona ma raczej dobre drogi wiec mozna zaszalec z gleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ale Teraz pasuje jeszcze zrobic jakas super sesje.. Tak samo jak reszta czekam na grill, bo ten psuje strasznie wyglad.. Halo tez sa w planach..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 halogenki od s4 sa strasznie drogie ( a od innych audi nie pasuja z tego co wiem ) i narazie o nich nie mysle ... chyba ze sie uda kiedys wyrwac dwa w dobrej cenie to kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zmierz srednice dziury.. moze jakies uniwersalne spasuja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Naprawde autko sie prezentuje :> Widzialem to cacko na wlasne oczy i naprawde ma to cos w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 dzis odbieram auto znowu od kolegi .... zderzak z tylu s4 bedzie zrobiony ale tlumika nadal nie mam zadnego ladnego na oku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 dzis odbieram auto znowu od kolegi .... zderzak z tylu s4 bedzie zrobiony ale tlumika nadal nie mam zadnego ladnego na oku Czekamy na fotki, znaczy sesyjkę (czarnucha i blondi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 blondi juz nieaktualna czarnuch tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nowak_zg tak w ogole, czy farba..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nowak_zg tak w ogole, czy farba..? Nowak_zg lubi czarne Więc nie miała wyboru A może teraz ruda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 http://youtube.com/watch?v=mi-km1b6xwE i wszystko jasne powinno byc[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2008, 15:36 _________________________________________________ TYL S4 ORAZ USUNIETE ZNACZKI A4 i 1.9TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 no ladnie ladnie, tylko caly czas te swiatla tylne psuja efekt, ale dobrze znam temat z lampami do Avanta,ale przy Twojej czarnuli skusilbym sie na te co ma Rob, a moze sie cos pojawi niebawem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi