audia4s4 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 http://moto.allegro.pl/item421047574_nowe_felgi_aluminiowe_19_5x112_styl_na_audi_rs4.html#photo A takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 no jak juz pisalem to styl rs4 b7 wchodzi w gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Te sa miazga http://moto.allegro.pl/item428537290_unikatowe_czarne_oryginal_vw_phaeton_9x19.html Opony hardcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 no no ... felgi kozak ale wolalbym cos srebrno czarnego wydaje mi sie ze jak wloze cale czarne to efekt duzej felgi zniknie a auto i tak juz bedzie za czarne ps. jezdzilem s3 ( 1 strona jest na jednym zdjeciu ) na oponach 225/35R19 i wg mnie i tak tam jest za duzo komfortu na seryjnym zawiasie wiec raczej profil opony jesli chodzi o komfort mi nie robi roznicy .... bardziej boje sie zeby przez ten profil nie uszkodzic felgi lub opony na naszych drogach... i caly czas mam dylemat czy brac 18" na oponie 225/40R18 czy 19" na oponie 225/35R19 boje sie troche ze jak kupie 18" to po jakims czasie znowu mi sie beda wydawac za male .... i bede musial kupic 19" ale i tak narazie jestem bardziej za 18" .... ale tylko ze wzgledu na nasze drogi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 18 wpełni wystarczą A nie myślałeś aby wziąć sprawe w swoje rece..znaleźć wzór felgi i wrzucić w odpowiedni kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 raggaman.... ja za leniwy jestem chyba ... bo chce kupic gotowca ale nie powiem te w stylu porsche skrecane na rancie prezentuja sie swinsko nie pogardzilbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
street23player Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witam, super zdjęcia jest co oglądać Kozacko zrobiona audiczka gratuluje pomysłu :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkabmx Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 zderzaczek robi duzo naprawde i przod i tyl, pozatym powiedz mi jak zrobiles samopoziom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Nie zrobil.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 moj samopoziom to silniczki do regulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 taaaaaa... - a na razie to tak niespecjalnie masz co regulować... :gwizdanie: - kiedy odbierasz auto? - a właśnie! - jak chcesz obejrzeć A4 mojego brata to w środe wieczorem będę nim w Zielonej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 hehe ;p juz niedlugo audiczka bedzie miala nowe oczka i bedzie co regulowac [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2008, 10:41_________________________________________________aaa a4 ... chetnie obejrze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 hehe ;p juz niedlugo audiczka bedzie miala nowe oczka i bedzie co regulowac Co że jakie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 ze nowe ... bo teraz jedno oczko ma bube ;p bo pani hakiem holowniczym w hondzie crv sobie cofnela ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Co że jakie ? Sonary Panie Nowak dzieje się coś poza tym z autkiem? Bo coś cisza :gwizdanie: Nie wiecie może czy pojawiło się coś nowego z lamp na tył? Czy nadal bida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 hahhaah taaa... sonary no niedlugo wymieniam caly zawias ( wszystkie wachacze, amory, sprezyny, gumy itd... ) pozatym koncze powoli car audio i zmieniam felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Zawias FK :naughty: Na ile "mm" zamierzasz powiesić Audika ? Twój temat z felami to tak jak i u mnie było ..cieżka decyzja Ja zrobiłem źle ..o cal za małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 hah a widzisz mowilem ci wtedy w tym temacie zebys bral 18" teraz ja nie chce zrobic bledu ktory zrobilem wczesniej kupujac 17" i boje sie ze jak kupie 18" to za sezon znowu bede chcial ten jeden cal wiecej i wkoncu i tak bedzie 19" caly czas mam rebusa 18" czy 19" no wlasnie z tym zawiasem to sie zastanawiam nie bedzie ektramalnej gleby takiej jaka mi sie marzyla czyli ok -80mm bedzie albo tak jak jest teraz czyli -60/-50 lub bedzie -30 .... wszystko zalezy od tego co mi sie ulozy w glowie prawdopodobnie jesli bedzie felga 19" to zawias bedzie -30mm ( bo juz rzeczywiscie mam dosc zwalaniania na kazdej dziurce z tym zawiasem co mam teraz ) no i ostatnio po glowie chodzi mi troche zestaw: satynowe lusterka/ori chrom relingi i ori ramki wokol szyb do tego grill rs4 no i felgi.... i te felgi wlasnie nie wiem czy brac pod katem tego co wymienilem 2 linijki wyzej czy robic dalej wszystko na black ogolnie mam mega rebusa teraz z tym autem i tymi modami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Nowak_zg Widzisz ..źle zrobiłem ze nie posłuchałem ..myślałem ze 17 styknie ..ale wizualnie jakoś mało Co do słuszności rozmiaru 18 ..to powiem tak w pełani styknie ..widziałem B5 na 19 i wyglądało troszeczkę śmiesznie..duża koła ..mała buda Co do zestawu chromowego .. wersja "full black" wyglądała by fajnie ..inaczej ..ale jakoś tak za bardzo monochromatycznie .. Chrom z czarnym to natomiast nieco oklepany patent .. ale piękny i elegancki Myślałeś w innych kategoriach ..np. lusterka carbon , maska ? Tego jeszcze nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Myślałeś w innych kategoriach ..np. lusterka carbon , maska ? Tego jeszcze nie było I tu się z raggusiem zgadzam Nie psuj tego totalnego blacka Twoje autko w wersji black wygląda super I wg mnie powinieneś nadal trzymać się tego w kolejnych modach Ramka w grillu od RSa koniecznie na czarno I felgi też na czarno, koniecznie Powiem krótko czarnuch zawsze był, jest i musi być czarny Co do felg, jeśli totalnie zależy Ci na robieniu awantury na ulicy to bierz 19'', 18'' to chyba już oklepany rozmiar (i kto to mówi - ten co na 16'' jeździ ) A i lampki na d.upkę też musisz jakieś czarne wymodzić Takie jak roba fajne, ale podobno to zwykły lift pomazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi