audia4s4 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 http://moto.allegro.pl/item421047574_nowe_felgi_aluminiowe_19_5x112_styl_na_audi_rs4.html#photo A takie coś?
Nowak_zg Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 no jak juz pisalem to styl rs4 b7 wchodzi w gre
Reggi Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Te sa miazga http://moto.allegro.pl/item428537290_unikatowe_czarne_oryginal_vw_phaeton_9x19.html Opony hardcore
Nowak_zg Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 no no ... felgi kozak ale wolalbym cos srebrno czarnego wydaje mi sie ze jak wloze cale czarne to efekt duzej felgi zniknie a auto i tak juz bedzie za czarne ps. jezdzilem s3 ( 1 strona jest na jednym zdjeciu ) na oponach 225/35R19 i wg mnie i tak tam jest za duzo komfortu na seryjnym zawiasie wiec raczej profil opony jesli chodzi o komfort mi nie robi roznicy .... bardziej boje sie zeby przez ten profil nie uszkodzic felgi lub opony na naszych drogach... i caly czas mam dylemat czy brac 18" na oponie 225/40R18 czy 19" na oponie 225/35R19 boje sie troche ze jak kupie 18" to po jakims czasie znowu mi sie beda wydawac za male .... i bede musial kupic 19" ale i tak narazie jestem bardziej za 18" .... ale tylko ze wzgledu na nasze drogi :/
Reggi Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 18 wpełni wystarczą A nie myślałeś aby wziąć sprawe w swoje rece..znaleźć wzór felgi i wrzucić w odpowiedni kolor ?
Nowak_zg Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 raggaman.... ja za leniwy jestem chyba ... bo chce kupic gotowca ale nie powiem te w stylu porsche skrecane na rancie prezentuja sie swinsko nie pogardzilbym
street23player Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Witam, super zdjęcia jest co oglądać Kozacko zrobiona audiczka gratuluje pomysłu :oklaski:
orkabmx Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 zderzaczek robi duzo naprawde i przod i tyl, pozatym powiedz mi jak zrobiles samopoziom?
Nowak_zg Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 moj samopoziom to silniczki do regulacji
krotki Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 taaaaaa... - a na razie to tak niespecjalnie masz co regulować... :gwizdanie: - kiedy odbierasz auto? - a właśnie! - jak chcesz obejrzeć A4 mojego brata to w środe wieczorem będę nim w Zielonej
Nowak_zg Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 hehe ;p juz niedlugo audiczka bedzie miala nowe oczka i bedzie co regulowac [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2008, 10:41_________________________________________________aaa a4 ... chetnie obejrze ;p
Reggi Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 hehe ;p juz niedlugo audiczka bedzie miala nowe oczka i bedzie co regulowac Co że jakie ?
Nowak_zg Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 ze nowe ... bo teraz jedno oczko ma bube ;p bo pani hakiem holowniczym w hondzie crv sobie cofnela ;]
rafalekx Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Co że jakie ? Sonary Panie Nowak dzieje się coś poza tym z autkiem? Bo coś cisza :gwizdanie: Nie wiecie może czy pojawiło się coś nowego z lamp na tył? Czy nadal bida
Nowak_zg Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 hahhaah taaa... sonary no niedlugo wymieniam caly zawias ( wszystkie wachacze, amory, sprezyny, gumy itd... ) pozatym koncze powoli car audio i zmieniam felgi
Reggi Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Zawias FK :naughty: Na ile "mm" zamierzasz powiesić Audika ? Twój temat z felami to tak jak i u mnie było ..cieżka decyzja Ja zrobiłem źle ..o cal za małe
Nowak_zg Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 hah a widzisz mowilem ci wtedy w tym temacie zebys bral 18" teraz ja nie chce zrobic bledu ktory zrobilem wczesniej kupujac 17" i boje sie ze jak kupie 18" to za sezon znowu bede chcial ten jeden cal wiecej i wkoncu i tak bedzie 19" caly czas mam rebusa 18" czy 19" no wlasnie z tym zawiasem to sie zastanawiam nie bedzie ektramalnej gleby takiej jaka mi sie marzyla czyli ok -80mm bedzie albo tak jak jest teraz czyli -60/-50 lub bedzie -30 .... wszystko zalezy od tego co mi sie ulozy w glowie prawdopodobnie jesli bedzie felga 19" to zawias bedzie -30mm ( bo juz rzeczywiscie mam dosc zwalaniania na kazdej dziurce z tym zawiasem co mam teraz ) no i ostatnio po glowie chodzi mi troche zestaw: satynowe lusterka/ori chrom relingi i ori ramki wokol szyb do tego grill rs4 no i felgi.... i te felgi wlasnie nie wiem czy brac pod katem tego co wymienilem 2 linijki wyzej czy robic dalej wszystko na black ogolnie mam mega rebusa teraz z tym autem i tymi modami
Reggi Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Nowak_zg Widzisz ..źle zrobiłem ze nie posłuchałem ..myślałem ze 17 styknie ..ale wizualnie jakoś mało Co do słuszności rozmiaru 18 ..to powiem tak w pełani styknie ..widziałem B5 na 19 i wyglądało troszeczkę śmiesznie..duża koła ..mała buda Co do zestawu chromowego .. wersja "full black" wyglądała by fajnie ..inaczej ..ale jakoś tak za bardzo monochromatycznie .. Chrom z czarnym to natomiast nieco oklepany patent .. ale piękny i elegancki Myślałeś w innych kategoriach ..np. lusterka carbon , maska ? Tego jeszcze nie było
rafalekx Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Myślałeś w innych kategoriach ..np. lusterka carbon , maska ? Tego jeszcze nie było I tu się z raggusiem zgadzam Nie psuj tego totalnego blacka Twoje autko w wersji black wygląda super I wg mnie powinieneś nadal trzymać się tego w kolejnych modach Ramka w grillu od RSa koniecznie na czarno I felgi też na czarno, koniecznie Powiem krótko czarnuch zawsze był, jest i musi być czarny Co do felg, jeśli totalnie zależy Ci na robieniu awantury na ulicy to bierz 19'', 18'' to chyba już oklepany rozmiar (i kto to mówi - ten co na 16'' jeździ ) A i lampki na d.upkę też musisz jakieś czarne wymodzić Takie jak roba fajne, ale podobno to zwykły lift pomazany
Rekomendowane odpowiedzi