Nowak_zg Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2007 pochwale sie .... fotka audi jest w gazcie lubuskiej w niezbyt zachwycajacym artykule o smietniku pod blokiem kogos tam.... :/ nie wiem czy sie cieszyc czy plakac pisze tam miedzy innymi ze ze smietnika smierdzi i melniaze tam grzebia i rano halasuja gniotac puszki o beton ... oraz ze kierowcy parkuja tuz przed blokiem :gwizdanie: _________________________________________________ sory za niewyrazne foto: pod obrazkiem pisze: " Ten zbieracz surowcow wtornych posprzatal powyciagane ze srodka smieci. Ale wiekszosc zostawia po sobie balagan. " oczywiscie to nie o audi tylko o tym czlowieku ktory stoi za audi
schiller Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 jeśli chodzi o tynie to faktycznie szukaj tych co rob ma, ale powiem ci ze nie będzie łatwo. polowaliśmy na nie od kwietnia chyba
TTom3k Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=283520409 - wlaz i kupuj nowak ;]
Nowak_zg Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=283520409 - wlaz i kupuj nowak ;] hehe jakies za biale one ... szukam calych czarnych w dobrej cenie .... a audi i tak nie mam chwilowo ( przez 10 dni ) jest troche rezana ;D ..... moze potem sie pochwale ps. poza tym najpierw lampy przod ( xenon ) a potem tyl _________________________________________________ wybor padl na lampy fk automotive ( wersja black ) i do tego przetwornice firmy hella i xenon albo 6000k albo 7000k jeszcze zobacze .... ;> mysle ze do lutego uda sie juz to skonczyc
Reggi Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 TTom3k ładne te lampy :drool: Szkoda , że nigdnie nie widać takich białych bo poszukuje do siebie Nowak_zg Kupiłeś juz przetwornice i reszte pierdołków ? Interesują mnie realne koszta zrobienia zenona na markowych gratach Widze , że Czarna Mamba będzie :th:
Nowak_zg Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 wie ktos czy zawias z sedana pasuje do avanta ? bo mam do kupienia amorki i sprezyny ( gleba max ) tak ze auto bedzie 5cm od ziemi chyba w najwyzszym punkcie typowy zawias do lansu dobrej firmy niemieckiej ale nie pamietam jakiej _________________________________________________ jest to tak niskie zawieszenie .... ze przez wyzsze garby zwalniajace nie przejade tzn przejade ale bede caly czas slyszal szuranie podwozia o ten garb ;D dla mnie kozak tylko ze jest ono wlasnie z sedana 2.6 lub 2.8 wyjete ... i nie wiem czy moge takie cos wlozyc do avanta bez komplikacji ? wie ktos moze ? _________________________________________________ raggaman odp poszla na priv
Gość rob Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 jeśli chodzi o tynie to faktycznie szukaj tych co rob ma będę skromny tylko te co ja mam, mam najładniejsze lampy
Nowak_zg Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 rob wiem tez mi sie one wkrecaja i kupie albo takie czarne jakies jak ty masz albo poliftowe do tylu ale to pozniej i w zwiazku z tym mam dla ciebie mega atrakcyjna oferte WYMIANA moje MEGA SUPER PRZEDLIFTOWE seryjne tylne lampy moge zamienic na twoje skromne czarne popularne tylne lampy co ty na to ? _________________________________________________ a tutaj kilka aktualnych fotek mojej a4:
Gość rob Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 moje MEGA SUPER PRZEDLIFTOWE seryjne tylne lampy moge zamienic na twoje skromne czarne popularne tylne lampy co ty na to ? jak by mi takie nie leżały w garażu, pewnie bym się skusił
Nowak_zg Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2007 zakupilem maly dodatek ( bo jak wiadomo polska to dziwny kraj ... wiec ubezpieczony zawsze czuje sie bezpieczniejszy )... oto foto: i tutaj pytanie ... orientuje sie ktos czy moge wozic bejsbola w bagazniku ? czy musze miec jakas pilke do tego tez ? bo np wiem ze noge od stolu mozna ... a kij baseballowy juz podobno nie :| bez sensu. .... (ale nie jestem pewien wiec jesli ktos wie cos wiecej niech napisze ;] ) teraz tylko brakuje mi naklejki z auto swiata JEZDZE FAIR ps. auto takie brudne bo akurat wyjezdzalem na myjnie ... i zmienialem dywaniki z materialowych na gumowe ( na zime )
ykk Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Ja woze palke policyjna w schowku w przednich drzwiach.. Ale podobno nie wolno.. Kiedys gliniarz sie pytal skad to mam ale jakos go zbylem.. Pewnie pomyslal ze ma do czynienia z gliniarzem..
Tukan Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Ja mam palke teleskopowa 21" I naszczescie nie musialem jej uzywac :th:
rzeźnik. Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 a ja myślę że ten sprzęt wam się na nic nie przyda
krzysiek23 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 niewolno wozic u mnie gliniarz kiedys znalazl w bagazniku w mojej poprzedniej bmw,tak sie wkur....ze chcial mi nia przyj.... wleb.zadawal glupie pytania po co ci to gowniarzu itd.wyzywal od szczeniakow i pale zawineli choc mowilem ze to do samoobrony gdybym np.gume zlapal.roznych ludzi spotyka sie przeciez na drodze..ale stereotyp auta wiecej robi mlody szczeniak,przyciemnione auto jeszcze bmw,audi(wogole autko ciemne)jakis wydech itd.a oni mysla co za bogacz jedzie i pewnie kryminal odrazu bo w tym wieku jezdzi takim autem,chodz nigdy w zyciu niedostal nawet mandatu...niektorzy gliniarze jak maja sie czepic to i tak sie czepa
Nowak_zg Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2007 no to mamy podsumowanie noge od stolu mozna trzonek od siekiery tez ale juz baseballa nie :| bez sensu.... trudno doloze do bagaznika pilke tenisowa i bede mowil ze jade cwiczyc uderzenia
slaweq Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 baseballa nie wolno wozic w aucie to jest pewne a jak juz musisz cos miec to kup trzonek od siekiery... zawsze mozesz mowic ze kupiłes ojcu na działke bo bedzie drzewka scinał * Panowie, to nie wątek o pałkach i bejsbolach
Nowak_zg Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2007 fotki z myjni.... z przed paru dni robione telefonem samsung e900 nawet ladnie wyszly ;>
ykk Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Spoko te foty wyszly.. Szkoda ze tylko sa od tylu.. Masz jakies dystanse?
Nowak_zg Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2007 nie nie ma dystansow. ykk a co wyglada jakby byly ? czy wyglada na to ze by sie przydaly ? teraz mam nadzieje jak uda sie wywalczyc od hestii troche jeszcze pieniedzy to sie xenon z przodu pojawi i nowa zawiecha .... a teraz od 10 dni jest cos robione ... ty wiesz chyba co a dla innych to bedzie suprise
Rekomendowane odpowiedzi