Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AFN] S4 body, RS6 felgi, RS4 grill, S4 wnetrze, A4 silnik ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pochwale sie .... fotka audi jest w gazcie lubuskiej

w niezbyt zachwycajacym artykule o smietniku pod blokiem kogos tam.... :/

nie wiem czy sie cieszyc czy plakac

pisze tam miedzy innymi ze ze smietnika smierdzi i melniaze tam grzebia i rano halasuja gniotac puszki o beton ... oraz ze kierowcy parkuja tuz przed blokiem :gwizdanie:

1899864f28293ecfm.jpg :polew:

sory za niewyrazne foto: pod obrazkiem pisze:

" Ten zbieracz surowcow wtornych posprzatal powyciagane ze srodka smieci. Ale wiekszosc zostawia po sobie balagan. "

oczywiscie to nie o audi tylko o tym czlowieku ktory stoi za audi

Opublikowano

hehe jakies za biale one ... szukam calych czarnych w dobrej cenie ....

a audi i tak nie mam chwilowo ( przez 10 dni )

jest troche rezana ;D ..... moze potem sie pochwale

ps. poza tym najpierw lampy przod ( xenon ) a potem tyl ;)

wybor padl na lampy fk automotive ( wersja black ) i do tego przetwornice firmy hella i xenon albo 6000k albo 7000k

jeszcze zobacze .... ;> mysle ze do lutego uda sie juz to skonczyc

Opublikowano

TTom3k

ładne te lampy :drool:

Szkoda , że nigdnie nie widać takich białych bo poszukuje do siebie :decayed:

Nowak_zg

Kupiłeś juz przetwornice i reszte pierdołków ? Interesują mnie realne koszta zrobienia zenona na markowych gratach :)

Widze , że Czarna Mamba będzie :th:

Opublikowano

wie ktos czy zawias z sedana pasuje do avanta ? bo mam do kupienia amorki i sprezyny ( gleba max ) tak ze auto bedzie 5cm od ziemi chyba w najwyzszym punkcie :) typowy zawias do lansu dobrej firmy niemieckiej ale nie pamietam jakiej

jest to tak niskie zawieszenie .... ze przez wyzsze garby zwalniajace nie przejade :polew: tzn przejade ale bede caly czas slyszal szuranie podwozia o ten garb ;D dla mnie kozak

tylko ze jest ono wlasnie z sedana 2.6 lub 2.8 wyjete ... i nie wiem czy moge takie cos wlozyc do avanta bez komplikacji ? wie ktos moze ?

raggaman odp poszla na priv :)

Opublikowano

Nie pasuje....

Opublikowano

jeśli chodzi o tynie to faktycznie szukaj tych co rob ma

będę skromny :decayed:

tylko te co ja mam, mam najładniejsze lampy :kox:

Opublikowano

rob wiem tez mi sie one wkrecaja i kupie albo takie czarne jakies jak ty masz albo poliftowe do tylu ale to pozniej i w zwiazku z tym mam dla ciebie mega atrakcyjna oferte

WYMIANA

moje MEGA SUPER PRZEDLIFTOWE seryjne tylne lampy moge zamienic na twoje skromne czarne popularne tylne lampy :decayed:

co ty na to :D ?

a tutaj kilka aktualnych fotek mojej a4:

7be5c9af35c1ae9cm.jpg 5a528434c3fa8145m.jpg 6b3acbe7c242a637m.jpg a22b5d9e7aed9403m.jpg bbc6980ba2a27c1cm.jpg

Opublikowano

moje MEGA SUPER PRZEDLIFTOWE seryjne tylne lampy moge zamienic na twoje skromne czarne popularne tylne lampy :decayed:

co ty na to :D ?

jak by mi takie nie leżały w garażu, pewnie bym się skusił :polew:

Opublikowano

zakupilem maly dodatek ( bo jak wiadomo polska to dziwny kraj ... wiec ubezpieczony zawsze czuje sie bezpieczniejszy )... oto foto:

454632adb90d53efm.jpg

i tutaj pytanie ... orientuje sie ktos czy moge wozic bejsbola w bagazniku ? czy musze miec jakas pilke do tego tez :polew: ?

bo np wiem ze noge od stolu mozna ... a kij baseballowy juz podobno nie :| bez sensu. .... (ale nie jestem pewien wiec jesli ktos wie cos wiecej niech napisze ;] )

teraz tylko brakuje mi naklejki z auto swiata

JEZDZE FAIR :polew:

ps. auto takie brudne bo akurat wyjezdzalem na myjnie ... i zmienialem dywaniki z materialowych na gumowe ( na zime )

Opublikowano

Ja woze palke policyjna w schowku w przednich drzwiach.. :naughty:

Ale podobno nie wolno..

Kiedys gliniarz sie pytal skad to mam ale jakos go zbylem.. :decayed:

Pewnie pomyslal ze ma do czynienia z gliniarzem.. :polew:

Opublikowano

Ja mam palke teleskopowa 21" I naszczescie nie musialem jej uzywac :th:

Opublikowano

niewolno wozic u mnie gliniarz kiedys znalazl w bagazniku w mojej poprzedniej bmw,tak sie wkur....ze chcial mi nia przyj.... wleb.zadawal glupie pytania po co ci to gowniarzu itd.wyzywal od szczeniakow i pale zawineli choc mowilem ze to do samoobrony gdybym np.gume zlapal.roznych ludzi spotyka sie przeciez na drodze..ale stereotyp auta wiecej robi mlody szczeniak,przyciemnione auto jeszcze bmw,audi(wogole autko ciemne)jakis wydech itd.a oni mysla co za bogacz jedzie i pewnie kryminal odrazu bo w tym wieku jezdzi takim autem,chodz nigdy w zyciu niedostal nawet mandatu...niektorzy gliniarze jak maja sie czepic to i tak sie czepa

Opublikowano

no to mamy podsumowanie

noge od stolu mozna

trzonek od siekiery tez

ale juz baseballa nie :|

bez sensu....

trudno doloze do bagaznika pilke tenisowa i bede mowil ze jade cwiczyc uderzenia

Opublikowano

baseballa nie wolno wozic w aucie to jest pewne :D

a jak juz musisz cos miec to kup trzonek od siekiery... zawsze mozesz mowic ze kupiłes ojcu na działke bo bedzie drzewka scinał :polew:

* Panowie, to nie wątek o pałkach i bejsbolach :tongue4:

Opublikowano

c1a575e64e809caem.jpg 556903fb5b13dd8am.jpg

fotki z myjni.... z przed paru dni ;)

robione telefonem samsung e900

nawet ladnie wyszly ;>

Opublikowano

Spoko te foty wyszly.. Szkoda ze tylko sa od tylu.. Masz jakies dystanse? :mysli:

Opublikowano

nie nie ma dystansow. ykk a co wyglada jakby byly ? czy wyglada na to ze by sie przydaly ?

teraz mam nadzieje jak uda sie wywalczyc od hestii troche jeszcze pieniedzy to sie xenon z przodu pojawi i nowa zawiecha ....

a teraz od 10 dni jest cos robione ... ty wiesz chyba co a dla innych to bedzie suprise ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...