Racer RS4 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 Wiec tak. Auto juz odebrane i mam wrazenie ze jest lepiej niz przed wypadkiem zrobione:D jezdzi prosto i nawet skreca:D Cała naprawe wyceniono na 18 tys zl :D W sobote bede mial sesje foto profi i potem wrzuce fotki jak wyglada po naprawie:D Ps. moze ktos widzial w dobrej cenie 19 do Rs-a??
Wojtek_A4 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Wiec tak. Auto juz odebrane i mam wrazenie ze jest lepiej niz przed wypadkiem zrobione:D jezdzi prosto i nawet skreca:D Cała naprawe wyceniono na 18 tys zl :D W sobote bede mial sesje foto profi i potem wrzuce fotki jak wyglada po naprawie:D Ps. moze ktos widzial w dobrej cenie 19 do Rs-a?? Ja mysle, ze moglbym sprzedac swoje ORI RS6 w idealnym stanie z NOWYMI oponami Toyo Proxes1 ale cena mysle ze min. 4 tys. Ps. Piekne auto. Moze kiedys tez sie wkoncu na takie odwaze
Maciek pm-motorsport Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Takie jak Cantony z oponami 5000. :gwizdanie:
Racer RS4 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 A co poszlo wg wyceny?? Klapa tył , zderzak tył, podłuznica prawa, podloga bagaznika, pas tylny, blenda bagaznika, kupa jakis dziwnych plastików, i jakies tam duperele w stylu zamka itp....
aju Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 się zbiera, ceny w aso zabijają a to jeszcze RS mam wrazenie ze jest lepiej niz przed wypadkiem zrobione:D to się cieszyć bo najczęściej człowiek gdzieś znajdzie jakąś niedoróbkę i się później musi wkurzać
Racer RS4 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 się zbiera, ceny w aso zabijają a to jeszcze RS mam wrazenie ze jest lepiej niz przed wypadkiem zrobione:D to się cieszyć bo najczęściej człowiek gdzieś znajdzie jakąś niedoróbkę i się później musi wkurzać Wiesz co co do cen to nie jest tak zle w ASO np. zderzak kompletny a absorberami itp gotowy do pomalowania i załozenia 2800zł klapa 1800zł z porownaniu do np: EVO X gdzie sam spojler na tylna klape kosztuje 19 000!!! wiem ze jest to nowy model auta itp ale cena jest kosmiczna:d[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 23:59_________________________________________________ Wiec tak. Auto juz odebrane i mam wrazenie ze jest lepiej niz przed wypadkiem zrobione:D jezdzi prosto i nawet skreca:D Cała naprawe wyceniono na 18 tys zl :D W sobote bede mial sesje foto profi i potem wrzuce fotki jak wyglada po naprawie:D Ps. moze ktos widzial w dobrej cenie 19 do Rs-a?? Ja mysle, ze moglbym sprzedac swoje ORI RS6 w idealnym stanie z NOWYMI oponami Toyo Proxes1 ale cena mysle ze min. 4 tys. Ps. Piekne auto. Moze kiedys tez sie wkoncu na takie odwaze Daj jakies foto tych felg....
Racer RS4 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 za lans EVO trzeba placic :gwizdanie: Wiadomo .... ale i tak wole starsze samochody:p
kaczy20 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Jedno foto z wczorajszych zdjęć. Więcej wkrótce
.Szczepan. Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 O jakie ładne 2 RSy Fajne foto katalogowe
kaczy20 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ok, niech będzie PS. Mam nadzieje że Rafał się na mnie nie obrazi
.Szczepan. Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Fotki i auto pierwsza klasa Dawaj odrazu na allegro ją
Buba Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 czego te dzisiejsze programy do obrobki zdjec nie potrafia :gwizdanie: zdjecia
turdzi Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 z porownaniu do np: EVO X gdzie sam spojler na tylna klape kosztuje 19 000!!! gdzie ? to chyba jakis kolejny urban legend Auto sliczne tylko te fele odbieraja mu nieco charakteru.
Rekomendowane odpowiedzi