mgtan Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Tygrys podaj nam numer części - osłony w silniku co masz po prawej i lewej stronie albo choć od jakiej wersji to jest? od jakiego silnika? ja kupiłem podszybie od RS4 i pasuje idealnie.
RS Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 moje nie sa idealnie dopasowane, wiec nie wiem czy moge polecac.
mgtan Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 wrzuc jakies fotki? zależy mi szczególnie na prawej osłonie, co jak sie wlewa płyn to nie leci jak coś na bebechy. widziałeś może któres ze świateł Dectane na żywo w sedanie?
Brysio Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 moje nie sa idealnie dopasowane, wiec nie wiem czy moge polecac. co masz na mysli nie sa idelanie dopasowane sa jakies szczeliny? nie dolegaja do karoserii czy sa jakies luzy mialem w zamiarze sobie takie czerwone zamowic ale teraz sie zastanawiam moglbys jakies szczegolowe zdejcia z tego niedopasowania wkleic??? w sumie zrobienie takich z a6 wyjdzie w takiej samej cenie jesli nie spitole czegos ) czy bladze w temacie ??
siemian Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Autko ładne, ale coś mi się nie chce wierzyć w to Twoje 405 Niutków... pozdro
RS Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 SIEMIAN- najwyrazniej jest potrzeba nowych modow Do nastepnego zlotu letniego (bo na zimowym chyba kresek nie bedzie- chyba ze nosem ) sie nad czyms pomysli, ale chyba naped na 4 lapy by mnie jeszcze bardziej zwolnil.... Chyba bede musial sie nad k04 zastanowic....
turdzi Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Autko ładne, ale coś mi się nie chce wierzyć w to Twoje 405 Niutków... pozdro ja bym powiedzial to tak , 405 Nm to on ma , pytanie tylko jak dlugo
siemian Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Autko ładne, ale coś mi się nie chce wierzyć w to Twoje 405 Niutków... pozdro ja bym powiedzial to tak , 405 Nm to on ma , pytanie tylko jak dlugo czyli nie liczy się wielkość a długość :decayed:
turdzi Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Autko ładne, ale coś mi się nie chce wierzyć w to Twoje 405 Niutków... pozdro ja bym powiedzial to tak , 405 Nm to on ma , pytanie tylko jak dlugo czyli nie liczy się wielkość a długość :decayed: tak na prawde to liczy sie jakosc
RS Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 k04 do diesla? :decayed: Nie no, chyba nie Ale ta z 3,0 TDI (tych nowszych) juz powinna chyba podejsc, co? Zdaje sie to jest GT 22? ja bym powiedzial to tak , 405 Nm to on ma , pytanie tylko jak dlugo czyli nie liczy się wielkość a długość :decayed: W sumie to nigdy nie robilem tego auta pod cwiare, lub zeby miec szybsze od innych tylko zeby wygodnie i tanio jezdzic i tak jezdzi. Spalanie w normie i z wyprzedzaniem problemow nie ma. Tyko jeszcze czasmi zrobie sobie cos (jak ten zawias) pod jazdy na Torze Nordschleife. Ta cwiara to byla dobra zabawa, ale fakt- robi apetyt na wiecej To jest tak jak moj znajomy tuner powiedzial: wszystkiego w jednym aucie i tak nie bedziesz mial, dlatego: Jedno do upalania, a drugie do jezdzenia. Z Audi do upalania, dobra baza bylaby jego i moim zdaniem poliftowa S3, ale ja mysle ze jeszcze tansza baza bylaby A4 B5 1,8T Quattro. (TURDZI- STI tez jest , ale nie na moja kieszen )
turdzi Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Z Audi do upalania, dobra baza bylaby jego i moim zdaniem poliftowa S3 S3 = haldex -> do upalania ? chyba zartujesz......... Oj tam od razu STI , Tygrys kup sobie impreze GT 99 , w DE juz mozna tanio kupic cos co sie trzyma kupy , a ci sie jaja skurcza jak jezdzi auto ktore a tylko 218 km.Dotej pory uwazam ze to naj bardziej meskie subaru
adamooo Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Tygrys rezaj Q ..widziałeś jaka różnica
Brysio Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 dowiem sie czegos wiecej na temat dectane?? chcialem sobie ten wynalazek kupic ale drecza mnie ponizsze pytania: --- co masz na mysli nie sa idelanie dopasowane sa jakies szczeliny? nie dolegaja do karoserii czy sa jakies luzy mialem w zamiarze sobie takie czerwone zamowic ale teraz sie zastanawiam --- moglbys jakies szczegolowe zdejcia z tego niedopasowania wkleic??? z a6 nie moge robic bo trzeba tüv a tego mi nikt nie odbierze! wrr co za po... kraj
adamooo Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 lampy mocno parują..i słabo świecą..do fury tygrysa założyłbym tylko wyrezane ori z a6..
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 lampy dectane są brzydkie!! Tygrys rezaj z A6
OLO_GDA Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 z a6 nie moge robic bo trzeba tüv a tego mi nikt nie odbierze! wrr co za po... kraj bez jaj, za 400 - 500 zeta mozesz miec komplet ori lamp z a4 ktore bedziesz zakladal na przeglad... zreszta jestem ciekaw czy ktorys diagnosta zalapie ze to nie ORI lampy;] a co do rezania to oczywiscie zapraszam ;]
Brysio Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 z a6 nie moge robic bo trzeba tüv a tego mi nikt nie odbierze! wrr co za po... kraj bez jaj, za 400 - 500 zeta mozesz miec komplet ori lamp z a4 ktore bedziesz zakladal na przeglad... zreszta jestem ciekaw czy ktorys diagnosta zalapie ze to nie ORI lampy;] a co do rezania to oczywiscie zapraszam ;] OLO -- ja bym byl chetny jak najbardziej --> allleee w tym psim kraju jesli masz cos bez tüv'u na samochodzie tracisz ubezpieczenie samochodu -- bo jest niedopuszczony do ruchu! i przy najmniejszej kolizji pokrywasz swoje auto i koszy ktore zrobiles i wtedy jestes bardzo gleboko w pewnej czesci ciala do ktorej slonce nie dochodzi )) dlatego wchodzi w rachube tylko i wylacznie cos co ma homologacje polska to piekny kraj tam jak swieci juz jest miod ))
RS Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Lampy to mi parowaly tylko na zlocie (moze to przez te ilosci wodki tam plynacej ) Diody w porownaniu do rezanych slabiej swieca w dzien, a w nocy to juz taz roznica nie byla taka widoczna. Rezane maja lepszy stop i ta szczelina nie jest taka widoczna (miedzy lampa z klapy i zewnetrzna) , ale znow jezeli chodzi o kierunek i przeciwmgielne to przewyzsza rezane (tak mysle, chyba ze rezacze cos jeszcze wymysla ) A niedopasowanie jest w miejscu gdzie styka sie zewnetrzna lampa z wewnetrzna (ociera troche przy zamykaniu, ale mozna spilowac ) Brysio ma racje- moze przy przegladzie nie podpadna, ale po wypadku lustruje auto ubezpieczalnia, a oni na bank to znajda, bo dzieki temu zaoszczedza pare tysiakow... [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 13:25_________________________________________________ lampy mocno parują..i słabo świecą..do fury tygrysa założyłbym tylko wyrezane ori z a6.. ...i Quattro (mocno mnie tym zainfekowales), ale chyba 2 latka mina zanim sie zdecyduje... [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 13:26_________________________________________________ Z Audi do upalania, dobra baza bylaby jego i moim zdaniem poliftowa S3 S3 = haldex S3 jest na Haldexie? Nie wiedzialem... - nie to zmienia postac rzeczy... A jak wyglada sprawa z B5 1,8TQ ?
malik Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Parę fotek z Jarosławca. Śmiem twierdzić, że chyba najładniejsze autko zlotu. White is the new Black.
Rekomendowane odpowiedzi