audia4a4 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ale Tygrys pokazał pazur i wywalił DPF On wie lepiej niż Rogal i Masters :naughty: ...Joke...
RS Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Hahaha... co prawda, to prawda- -ja musze sie na wlasnej skorze przekonac, sparzyc, a jak juz przetestuje to nawet rogal mnie nie przekonalby do zmiany zdania....
turdzi Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 A Ty dalej swoje. Nawet rogal mówił mi ze jeżeli nie mam problemów z DPF-em to on odradzal mi wyciąganie go. no wlasnie a ty wiedziales swoje i go wywaliles ,a podem wgrales mu jeszcze jakies syf do ECU od kolegi -ja musze sie na wlasnej skorze przekonac, sparzyc, a jak juz przetestuje to nawet rogal mnie nie przekonalby do zmiany zdania.... to na czym teraz sie uczysz ? moze sobie zrobisz remont silnika ale taki z prawdziwego zadarzenia , tulejowanie bloku , szlif walu i takie rzeczy , bo samo skladanie to pewnie za proste dla ciebie Z narzedzi bedziesz potrzebowal mlotek i szlifierke kątowa
RS Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ostatnio doszedl nowy mod: Interfejs ktory laczy sie z Iphonem marki Alpine. Dzieki niemu mam mozliwosc odtwarzania plikow audio i video z Iphona i dodatkowo funkcjonuje jako ladowarka. Dodatkowo modul sterowania poprzez jednostke RNS E. Do fejsu Alpine jest takze mozliwosc podlaczenia kamerki cofania- co z pewnoscia niedlugo nastapi... ...acha, no i oczywiscie odblogowane ogladanie video podczas jazdy
Muskel1 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Piknie. Zapodaj jakiegos linka do urzadzenia.
luap13 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Pieknie sie autko twoje prezentuje. Doinwestowane i sliczne
RS Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Piknie. Zapodaj jakiegos linka do urzadzenia. Alpine KCE 425i http://cgi.ebay.de/Alpine-Video-Interface-iPod-iPhone-Audi-RNS-E-/270598580061?pt=Handy_Zubeh%C3%B6r&hash=item3f00eea75d Ta firma nalezy do kumpla i to jest ten zestaw co mam [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 21:43_________________________________________________ Pieknie sie autko twoje prezentuje. Doinwestowane i sliczne Dziex!
mgtan Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a ma te moduły tylko pod isrona... czy pod inne telefony również?
RS Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Musialbym sie spytac, ale ta alpina dedykowana jest do I-poda i dlatego dziala z Iphonem.
topor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 fajna zabawka, szkoda tylko ze za taki prajs.. :gwizdanie:
RS Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 W sumie sam moduł alpine tez wystarczy bo ma pilota do sterowania, wtedy to jest o polowe tańsze.
mgtan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Turdzi Ty sam rezałeś podświetlenie uchwytu na napoje i wizytownika? czy miałeś ori od nowości?
Rafikk1983r Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Tygrys wywal rezystory z oswietlenia tablic i wymaz blad spalonej zarowki przez vaga i problem z glowy. Ja tak jezdze juz ponad pol roku i zadnych problemow Pozdro
RS Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 Tygrys wywal rezystory z oswietlenia tablic i wymaz blad spalonej zarowki przez vaga i problem z glowy. Ja tak jezdze juz ponad pol roku i zadnych problemow Pozdro Musialbym zobaczyc zeby uwierzyc ...a ta k przy okazji.... -wczorajsza fotka....
Rafikk1983r Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Tygrys wywal rezystory z oswietlenia tablic i wymaz blad spalonej zarowki przez vaga i problem z glowy. Ja tak jezdze juz ponad pol roku i zadnych problemow Pozdro Musialbym zobaczyc zeby uwierzyc takie mam konkretnie swiecidelka http://cgi.ebay.co.uk/Audi-A4-B7-05-08-License-Number-Plate-LED-Light-Bulbs-/280642390645?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4157970a75#ht_3249wt_905 Mimo ze jest napisane ERROR FREE to nadal mialem blad spalonej zarowki, napisalem do nich to chcieli mi zwrocic polowe kasy ale i tak najpier sprawdzilem jak to sie bedzie sprawowalo po wylaczeniu bledu i w koncu zostawilem tak jak jest i odebralem 15funciakow i tak juz jezdze jak juz wposminalem dobre pol roczku i gitarka gra :wink4:
RS Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 a co na to miśki ? :decayed: ...a co maja na to powiedziec? Przeciez zabawa fotoszopem nie jest zabroniona... :polew: [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 22:19_________________________________________________Rafikk1983r- a ta cena na ebay.uk jest za komplet czy za jedna lampke? ...i jeszcze jedno pytanie: one rzeczywiscie daja tyle swiatla co na fotce? Bo jak tak to troche taka latarnia jest- jakbym na wstecznym jezdzil...
audia4a4 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 a co na to miśki ? :decayed: ...a co maja na to powiedziec? Przeciez zabawa fotoszopem nie jest zabroniona... :polew: [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 22:19_________________________________________________Rafikk1983r- a ta cena na ebay.uk jest za komplet czy za jedna lampke? ...i jeszcze jedno pytanie: one rzeczywiscie daja tyle swiatla co na fotce? Bo jak tak to troche taka latarnia jest- jakbym na wstecznym jezdzil... jakbym na wstecznym jezdzil... :polew: :polew:
adamooo Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 na aukcji nie jest napisane czy komplet czy sztuka
Rekomendowane odpowiedzi