Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRD] Aktualny tygrysowoz...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale Tygrys pokazał pazur i wywalił DPF :naughty:

On wie lepiej niż Rogal i Masters :naughty: :naughty:

...Joke... :kox:

Opublikowano

Hahaha... co prawda, to prawda-

-ja musze sie na wlasnej skorze przekonac, sparzyc, a jak juz przetestuje to nawet rogal mnie nie przekonalby do zmiany zdania.... :decayed:

Opublikowano

A Ty dalej swoje. Nawet rogal mówił mi ze jeżeli nie mam problemów z DPF-em to on odradzal mi wyciąganie go.

no wlasnie a ty wiedziales swoje i go wywaliles ,a podem wgrales mu jeszcze jakies syf do ECU od kolegi :polew:

-ja musze sie na wlasnej skorze przekonac, sparzyc, a jak juz przetestuje to nawet rogal mnie nie przekonalby do zmiany zdania....

to na czym teraz sie uczysz ? moze sobie zrobisz remont silnika ale taki z prawdziwego zadarzenia , tulejowanie bloku , szlif walu i takie rzeczy , bo samo skladanie to pewnie za proste dla ciebie :) Z narzedzi bedziesz potrzebowal mlotek i szlifierke kątowa :decayed:

Opublikowano

Ostatnio doszedl nowy mod: Interfejs ktory laczy sie z Iphonem marki Alpine. Dzieki niemu mam mozliwosc odtwarzania plikow audio i video z Iphona i dodatkowo funkcjonuje jako ladowarka. Dodatkowo modul sterowania poprzez jednostke RNS E. Do fejsu Alpine jest takze mozliwosc podlaczenia kamerki cofania- co z pewnoscia niedlugo nastapi... :)

...acha, no i oczywiscie odblogowane ogladanie video podczas jazdy ;)

326fa202139152f1.jpg

Opublikowano
:good: Piknie. Zapodaj jakiegos linka do urzadzenia.
Opublikowano

:good: Piknie. Zapodaj jakiegos linka do urzadzenia.

Alpine KCE 425i

http://cgi.ebay.de/Alpine-Video-Interface-iPod-iPhone-Audi-RNS-E-/270598580061?pt=Handy_Zubeh%C3%B6r&hash=item3f00eea75d

Ta firma nalezy do kumpla i to jest ten zestaw co mam

[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 21:43_________________________________________________

Pieknie sie autko twoje prezentuje. Doinwestowane i sliczne :good:

Dziex! :notworthy:

Opublikowano

Musialbym sie spytac, ale ta alpina dedykowana jest do I-poda i dlatego dziala z Iphonem.

Opublikowano

fajna zabawka, szkoda tylko ze za taki prajs.. :gwizdanie:

Opublikowano

W sumie sam moduł alpine tez wystarczy bo ma pilota do sterowania, wtedy to jest o polowe tańsze.

Opublikowano

mialem orginalne od nowosci

Opublikowano

Tygrys wywal rezystory z oswietlenia tablic i wymaz blad spalonej zarowki przez vaga i problem z glowy. Ja tak jezdze juz ponad pol roku i zadnych problemow :rolleyes:

Pozdro :hi:

Opublikowano

Tygrys wywal rezystory z oswietlenia tablic i wymaz blad spalonej zarowki przez vaga i problem z glowy. Ja tak jezdze juz ponad pol roku i zadnych problemow :rolleyes:

Musialbym zobaczyc zeby uwierzyc :decayed:

...a ta k przy okazji.... -wczorajsza fotka.... :)

b7f89fac4522299a.jpg

Opublikowano

a co na to miśki ?

Opublikowano

Musialbym zobaczyc zeby uwierzyc :decayed:

takie mam konkretnie swiecidelka http://cgi.ebay.co.uk/Audi-A4-B7-05-08-License-Number-Plate-LED-Light-Bulbs-/280642390645?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4157970a75#ht_3249wt_905

License-Plate_audi_a4_b7_license_plate_watermark.jpg

Mimo ze jest napisane ERROR FREE to nadal mialem blad spalonej zarowki, napisalem do nich to chcieli mi zwrocic polowe kasy ale i tak najpier sprawdzilem jak to sie bedzie sprawowalo po wylaczeniu bledu i w koncu zostawilem tak jak jest i odebralem 15funciakow i tak juz jezdze jak juz wposminalem dobre pol roczku i gitarka gra :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

a co na to miśki ?

:decayed: :decayed: :decayed:

...a co maja na to powiedziec? Przeciez zabawa fotoszopem nie jest zabroniona... :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 22:19_________________________________________________Rafikk1983r- a ta cena na ebay.uk jest za komplet czy za jedna lampke?

...i jeszcze jedno pytanie: one rzeczywiscie daja tyle swiatla co na fotce? Bo jak tak to troche taka latarnia jest- jakbym na wstecznym jezdzil... :kox:

Opublikowano

a co na to miśki ?

:decayed: :decayed: :decayed:

...a co maja na to powiedziec? Przeciez zabawa fotoszopem nie jest zabroniona... :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 22:19_________________________________________________Rafikk1983r- a ta cena na ebay.uk jest za komplet czy za jedna lampke?

...i jeszcze jedno pytanie: one rzeczywiscie daja tyle swiatla co na fotce? Bo jak tak to troche taka latarnia jest- jakbym na wstecznym jezdzil... :kox:

jakbym na wstecznym jezdzil... :kox::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

na aukcji nie jest napisane czy komplet czy sztuka :confused4: