clinque Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 fajne felunie i dosc dobrze wygladaja ! no i jest prezencja a czemu gleby nie chcesz ? Gleby nie chcę, bo autko będzie sporo jeździć po naszych pięknych drogach niestety, a zależy mi żeby przemieszczać się w miarę szybko a nie skupiać się tylko na omijaniu dziur Po swoich poprzednich autkach wiem, że to wręcz nie możliwe Na zdjęciach może tak tego nie widać ale tył jest ok, jedynie przód jest koza i pewnie i tak po tygodniu skuszę się chociaż na -30 hehe Emblematy faktycznie polecą, ale grill zostanie(mnie się tam podoba) hehe
wojciu0308 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 srodek ladny kolorek i fele tez niczego sobie rob glebe
Iverson Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dlaczego nie wziąłeś 18" , cały urok tej felgi to jej rozmiar im większy tym lepiej , posadź strucla na glebie to może jakoś sie to dogra bo narazie jest przeciętnie
.Szczepan. Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Fajny środeczek masz. Tylko po zazdrościć. No ale fela przydała by się wieksza przynajmniej o tym wzorze. No ale jest jak jest. Ja mam 16" i tez się ciesze.
wrzecion Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Kolega rafalekx ma racje.... - kierunki - tylna klapa? co to jest? władca pierścieni na czarno a reszta? do ściągnięcia - szyby? coś jasne... za jasne albo tylko takie ujęcie? Ale ogólnie felunie robią swoje
michu93 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 rzeczywiście przód mógłby być trochę niżej.. załóż gwincik
binio-stg Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ładny Avancik. Co do gleby to faktycznie żeby jeździć w miarę sprawnie lepiej mieć standardowy zawias. Brat kilka dni temu kupił A4 Avant i z przodu ma jakieś czerwone sprężyny i niestety po naszych wertepach nie da się tym jeździć.
michu93 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ładny Avancik. Co do gleby to faktycznie żeby jeździć w miarę sprawnie lepiej mieć standardowy zawias. Brat kilka dni temu kupił A4 Avant i z przodu ma jakieś czerwone sprężyny i niestety po naszych wertepach nie da się tym jeździć. sory ale to jest kolejny tekst który na mnie działa... da się jeździć - tylko trzeba umieć i chcieć
PABLO Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Na taką właśnie poluje skórę :kox: Super masz środek
clinque Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Do tej pory każde moje autko było na glebie, ostatnie a3 było na gwincie kw i nie było mega twardo, nawet mi się podobało w porównaniu do jeszcze wcześniejszego paska vr6 który był totalną taczką na kicie 80/60. Niech no ktoś mi powie, czy na gwincie w a4 będę miał zaraz zawias do roboty, jest oryginalny 1be i ma 210tys, bo gwint się kurzy w garażu hehehe A mnie korci żeby go na wiosnę zmontować i pomalować prosiakiw jakiś oczojebny kolorek
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Do tej pory każde moje autko było na glebie, ostatnie a3 było na gwincie kw i nie było mega twardo, nawet mi się podobało w porównaniu do jeszcze wcześniejszego paska vr6 który był totalną taczką na kicie 80/60. Niech no ktoś mi powie, czy na gwincie w a4 będę miał zaraz zawias do roboty, jest oryginalny 1be i ma 210tys, bo gwint się kurzy w garażu hehehe A mnie korci żeby go na wiosnę zmontować i pomalować prosiakiw jakiś oczojebny kolorek pchaj gwinta
szafa Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 jak bys chcial gwinta sprzedac to daj znac jaki i za ile bo powoli rozgladam sie za czyms ale z reg twardosci
clinque Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 przy okazji testow aparatu, zrobilismy z bratem krotki filmik;) Na wiosne jak wszystko ogarne powstanie mysle calkiem fajny film.
binio-stg Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Fajnie zmontowany ten filmik Muszę też coś takiego sklecić :gwizdanie:
OGr Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak Tyś ten filmik zrobił ? Na ostatniej scenie widzę ze trochę chyba przyspieszony został, czy źle widzę ?
clinque Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 zmonowalismy z braciakiem male dolly;) Po testach wiemy co trzeba poprawic i bedzi git. A no koncowka jest przysp ieszona.
OGr Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 hihi, tak też myślałem właśnie ze ten aparat na czymś jeździ ;-)
Rekomendowane odpowiedzi