ALBINEK Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Wrzucę , tylko teraz mam mnóstwo roboty. Może w sobotę się uda.
jezuwrc Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Też do końca mi nie leży ale nie przejmuje się i zostawiam dla mnie najważniejsze było osłonić całe to miejsce przed liściami itp... :>
akjam Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Wrzucę , tylko teraz mam mnóstwo roboty. Może w sobotę się uda. O.K. Też do końca mi nie leży ale nie przejmuje się i zostawiam dla mnie najważniejsze było osłonić całe to miejsce przed liściami itp... :> No teraz jest o niebo lepiej ale mimo wszystko trochę mnie to drażni...
jezuwrc Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Albinek wrzuć zdjęcie w sobotę
mgtan Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Siema Tygrys, Jak schowałes osłone od zbiorniczków płynu spryskieaczu itp, w uszczelkach? zmieniałes uszczelke na RSowa czy na zasadzie na styk? pod uszczelke nad lampą przednia włożyc sie nie da. Tą osłonę trzyma Ci tylko ta jedna śruba koło zbiorniczka płynu czy coś jeszcze? pozdr.
RS Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Bede musial te fotki dokladniejsze porobic....
ALBINEK Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Sorki za opóżnienie. Wrzucam fotke jak to wygląda:
akjam Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Sorki za opóżnienie. Wrzucam fotke jak to wygląda: Dzięki! Lepiej późno niż wcale. Muszę też coś podobnego wyrezać bo u mnie wygląda to tak... i trochę mnie to drażni.
jezuwrc Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Albinek jeśli możesz to zrób zdjęcie z bliska tego elementu który rezałeś....
ALBINEK Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 To jest część elementu tej małej pokrywki od filtra pyłkowego. W tej chwili podklejam to co wyrezałem do całości. Było osobno i się przesuwało. Skleiłem to teraz od góry i wygląda nie zbyt dobrze.Pózniej podkleje to od dołu i wtedy oczyszczę od góry
jezuwrc Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 To czekam na zdjęcie z bliska finalne
mgtan Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Sorki za opóżnienie. Wrzucam fotke jak to wygląda: Dzięki! Lepiej późno niż wcale. Muszę też coś podobnego wyrezać bo u mnie wygląda to tak... i trochę mnie to drażni. u mnie jest tak samo. choć boczna osłona lezy mi lepiej dużo, zrobiółem sobie mały dystans i jest cacy. natomiast pod szybą po prawej mam tak smao.
sikszak Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 u mnie wygląda to tak: Uploaded with ImageShack.us
ALBINEK Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Super są te osłony na boku , możesz podać ich numery
jezuwrc Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ta po prawej to 8E0103927F tylko ta do b7 a lewa :gwizdanie:
rafik84 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 u mnie wygląda to tak: Uploaded with ImageShack.us :good: [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 22:26_________________________________________________ Ta po prawej to 8E0103927F tylko ta do b7 a lewa :gwizdanie: jaka cena???
akjam Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Oslona na zbiorniczki od wody do spryskiwaczy i plynu do wspomagania (Nr): I osłona na drugą stronę:
jezuwrc Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 90zł od wersji rs Jak Ci się trzyma Tygrys ta z lewej ?
akjam Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 90zł od wersji rs Jak Ci się trzyma Tygrys ta z lewej ? Dokładnie od RSa ale zamontowałem i się trzyma. Tą na lewą stronę zamawiam jutro i zobaczymy jak to będzie. Cena około 60pln.
Rekomendowane odpowiedzi