lukaszr Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Łukasz czysty był i jest włąsnie wróciłem z garażu czyściełem te ptasie kupy szpachelką nie chciały zejść musisz cos z tym zrobić bo ryski zostały Idź, bo Cię łupnę
boberek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 jak można skrzywdzić tak uato [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 22:59_________________________________________________ Łukasz czysty był i jest włąsnie wróciłem z garażu czyściełem te ptasie kupy szpachelką nie chciały zejść musisz cos z tym zrobić bo ryski zostały Idź, bo Cię łupnę no żartujemy umyty pachnący świecący i wstawiony do garażu
rafalekx Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 szczerze jak na zlot to delikatna kaszana ale to tylko majówka No niestety, gdybym się nie pobawił na 1/4 i na trolejach to bym się trochę zanudził bez dużej ilości alko masa wieśniaków i aut zepsutych tjuningjem No masakra Masz rację agro było i to hardcorowe czasami Oczywiście głównie wśród golfiarzy, bo w sumie ich było najwięcej... A ta 100/A6 C4 miała zj**@ny na maxa ryjek
boberek Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 jestem zadowolony ale jeszczce nie hamowałem extremalnie ale różnica spora nawet jak nie dotarte
Reggi Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ale dach w szachownicę mi się widzi tam Odsuń te zwieśniaczone myśli
rafalekx Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Odsuń te zwieśniaczone myśli Ty pipko nie znasz się (tylko się nie fochaj i nie dawaj znowu ignora za tą "pipkę" ) Cały biały dach za bardzo będzie zalatywał mini albo gorzej fabią
Kowi87 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Odsuń te zwieśniaczone myśli Ty pipko nie znasz się (tylko się nie fochaj i nie dawaj znowu ignora za tą "pipkę" ) Cały biały dach za bardzo będzie zalatywał mini albo gorzej fabią dokładnie szachownica teraz w modzie pare furek na ułeżu maiło taka szachownice na dachu
Reggi Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Panowie..szachownica jest w modzie od w ciul lat..wcześniej była na bokach i rogach golfów MKII i MK III , Calibr, Vectr Biały dach będzie wyglądał lepiej bo nie mam powiązania z tymi wieśniackimi czasami
boberek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 nie nie panowie szachownicy nie bedzie bo wieś białego dachu nie bedzie bo nie widzi mi sie (fabia czy mini) zostaje czerwony
Flyer Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zrob czarny :polew: Przeciez taka moda
rafalekx Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Panowie..szachownica jest w modzie od w ciul lat..wcześniej była na bokach i rogach golfów MKII i MK III , Calibr, Vectr A co mają boki, rogi i inne elementy na calibrach itd. do szachownicy na dachu? Poza tym dlaczego niby wieś... zdecydowanie przesadzasz nie nie panowie szachownicy nie bedzie bo wieś Skoro szachownica to wieś to czemu wozisz choineczkę zapachową w szachownicę zawieszoną pod lusterkiem? Wieś to jest jak sobie oklejają w bezsensowny sposób, a taka profi robota na dachu jest ok wg mnie, no ale jak tam sobie boberek życzy
boberek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 nie wiem zobacze narazie mam dylemat czy fotele do lupo czy skóra do audi
Nowak_zg Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 nie wiem zobacze narazie mam dylemat czy fotele do lupo czy skóra do audi spytaj zony ... wiem co doradzi nowe ciuchy dla siebie ( dla niej ) a tak serio to ... fotele do lupo
boberek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 mam ochote na dwa takie http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?products_id=5527
Buba Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Proponuję cuś w tym stylu : te paski to na innych furach fajnie wygladaja ale nie na fordzie a tymbardziej na malutkim okraglutkim lupo
Reggi Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 mam ochote na dwa takie http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?products_id=5527 Piotrek...daruj se..wszystkie te stołki z mtuning to kaszanka..jeśli nie spodobało Ci się wykonanie Bride to po otworzeniu paczki z tymi fotelami puścisz dużego, soczystego pawia A i te mtuningi to podruby replik bride...Tu masz lovmaxy http://www.allegro.pl/item1099670027_bride_max_low_fotele_sportowe_kubelkowe_najtaniej.html
Rekomendowane odpowiedzi