boberek Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Opublikowano 16 Marca 2011 nie wiem zobacyzmy narazie jade do Austri na GTI Treffen
boberek Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 nie nie odebrany wtorek na 9 ale juz pomalowany [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 09:05_________________________________________________Stało sie wczoraj odebrąłem lupka od lakiernika wygląda nieziemsko, za dwa tygodnie Mariusz kazał przyjechać na polerke paru śmiotków których nie chciał teraz ruszać Mówi niech postoi, poschnie dobrze mowi ze jakby cos wyszło to da sie to uratowac myśle ze za około 2 tygodnie auto będzie poskładane i bedzie smigać po warszawskich ulicach kable połozone juz trochę poskładany
michu93 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 i pro sesja po polerce i składaniu planujesz gdzieś na jakiś zlot w najbliższym czasie się kopnąć?
bajk Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 na zdjęciach nie widać różnicy pomiędzy poprzednim malowaniem a aktualnym
Flyer Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 na zdjęciach nie widać różnicy pomiędzy poprzednim malowaniem a aktualnym a zauwazyles, ze ta mazda ma lepszy lakier ? :shocked: blotnik ma inny odcien niz drzwi zderzak widac, ze pedzlem malowany :gwizdanie: :decayed:
boberek Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 mazda jest pedzlem pomalowana róznice zobaczycie na żywo jest pomalowany super róznica w odcieniu jest nie dopuszczalna taki aparat jakie zdjęcie ja jestem zachwycony jak to wyglada w drzwiach sie można przeglądać bez polerki a co to bedzie dopiero po Łukasz szykuj sie na trochę pracy
Flyer Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 proste ziomuś, jajca se robie. ogarniaj fure i dawaj znac kiedy wpadniesz ja na spota, to i ja sie przyturlam swoja droga - od 1,5 r leza kosmetyki od Oskara, musze w koncu tez sie zabrac za robote
boberek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no jak tylko ogarne dystanse do porszaków to wpadam sąsiad ma sie dziś zabrać za dorobienie szpilek [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 12:33_________________________________________________fura poskładana foty zrobie w weekend jak padac nie bedzie
adamooo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Podniecacie sie ta furą a Adaś nawet nie umie normalnych zdjęć zrobić ten co fotki ładne robi
boberek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 cokolwiek robie a ty nawet kalkulatorem nie mozęsz zrobić
boberek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 szczerze to nie wiem po co ale była tam taka dziura i musiąłem cos wykombinowac wiec na aledrogo kupiłem monitor za 99 zł i wszpachlowałem go nie wiem czy go podłącze ale narazie będzie musiał zostac raczej bajer taki
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no jak tylko ogarne dystanse do porszaków to wpadam sąsiad ma sie dziś zabrać za dorobienie szpilek [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 12:33_________________________________________________fura poskładana foty zrobie w weekend jak padac nie bedzie Piotrunia nie to żebym się przypieprzał, ale wszystko w bagażniku patrzy pod kątem, monitor, sub, wzmak.. i tu mnie dźga w oko np. sub.. no to że logo jest krzywo..jak otwierałbym bagażnik to fajnie żeby było umieszczone pionowo, a nie pod kątem Kurde w sumie nie wiem dlaczego zwróciłem na to uwagę
boberek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 głosnik jeszcze nie jest przykrecony bo włąsnie nie wiem jak logo mam ustawić :polew: :polew: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 09:55_________________________________________________ szczerze to nie wiem po co ale była tam taka dziura i musiąłem cos wykombinowac wiec na aledrogo kupiłem monitor za 99 zł i wszpachlowałem go nie wiem czy go podłącze ale narazie będzie musiał zostac raczej bajer taki W sumie 99 zl to nie jakies pieniadze wielkie zacznijmy od tego czy on działa :polew: był nowy w kartoniku moze działa ale tyle razy ile go rozkreciłem moze okazac sie ze bedzie to tylko atrapa
boberek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 nie głupi pomysł [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 10:13_________________________________________________Co myslicie o takich fotelach
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 nie głupi pomysł [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 10:13_________________________________________________Co myslicie o takich fotelach Boberek jak to ma być tylko lans to spoko, zdadzą egzamin. Jeżeli natomiast chcesz mieć coś profi to zainwestowałbym minimum w full profi Bimarco Futura. Ceny przystępne
boberek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no do lansu zeby srodek nabral troche fajnego wyglądu
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no do lansu zeby srodek nabral troche fajnego wyglądu Pietja.. full kubeł do wożenia d*py to rzadki pomysł Już lepiej coś rozkładanego..tylko nie repli Bride.. widziałem z czego to jest zrobione pół roku- rok i przetarcia gotowe, poduszki na siedzisku też mechacą się w zawrotnym tempie
Rekomendowane odpowiedzi