bartek789456 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Ja chlopaki tez bym sie pisał na too
RAWULI Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 mrogal gwint skręć na maxa na spota Nie podpuszczaj go bo chłppak będzie stał na jezdni bo na parking nie wjedzie a jak mrogal wjazd zablokuje to go chyba górą objadę swoją kozą
pastaldo Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 mrogal gwint skręć na maxa na spota Nie podpuszczaj go bo chłppak będzie stał na jezdni bo na parking nie wjedzie a jak mrogal wjazd zablokuje to go chyba górą objadę swoją kozą ja swoją tez
mlodyy Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 spoko jutro o 16, taka prośba jak ktoś ma waga bardzo bym prosił zabrać ze sobą bo złożyłem niunie ale zaczela lapac notlauffa a ja mam lapka w serwisie .
paput Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 pasti zrób listę deklarujących chęć przybycia
pastaldo Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 pasti zrób listę deklarujących chęć przybycia Zrobie liste tych co byli spoko jutro o 16, taka prośba jak ktoś ma waga bardzo bym prosił zabrać ze sobą bo złożyłem niunie ale zaczela lapac notlauffa a ja mam lapka w serwisie . Kabel mogę zabrać ale lapka niestety nie mam
paput Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 pasti zrób listę deklarujących chęć przybycia Zrobie liste tych co byli spoko jutro o 16, taka prośba jak ktoś ma waga bardzo bym prosił zabrać ze sobą bo złożyłem niunie ale zaczela lapac notlauffa a ja mam lapka w serwisie . Kabel mogę zabrać ale lapka niestety nie mam oj pasti pasti, nygus z Ciebie
pastaldo Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Niema sensu robić listy przed luźnym spotkaniem bo różnie bywa. Przed większym to ok można sie bawić
mlodyy Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 kabel ja tez mam ale lapka z programem juz nie mam z windows 7 ale na nim nie chce cos latac
mrogal Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 mrogal gwint skręć na maxa na spota Nie podpuszczaj go bo chłppak będzie stał na jezdni bo na parking nie wjedzie a jak mrogal wjazd zablokuje to go chyba górą objadę swoją kozą jeszcze jest dawid z LKS z 2,8 Q na tipie allroad na 18'
Andrev01 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 ja lapka moge wziac ale nie mam ani kabla ani programu:( chyba ze ktos by mial:)
pastaldo Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Jak coś to kabel worze cały czas w samochodzie wiec luz. Jak nie zapomne to wezme pena z programem to coś zdziałamy jesli ktos weźmie lapka np Ty Andrev01 pastaldo a ty masz wątek o swoim aucie? Nie mam bo niema się czym chwalić
bartek789456 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 wkurwe komus moj samochod przeszkadzał- postawiłem na chodniku i sie jakis chaam czepil wgniutł mi blotnik i tylne drzwi. ;( Spac nie mogłem w nocy tak sie wkur.. Da sie wyciągnąc blache bez malowania czy nie bardzo?? Nie wiem czy ja dzisiaj bede bo jeszcze mnie telepie. Boshe czego ta polska to taki chory kraj
Andrev01 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 wkurwe komus moj samochod przeszkadzał- postawiłem na chodniku i sie jakis chaam czepil wgniutł mi blotnik i tylne drzwi. ;( Spac nie mogłem w nocy tak sie wkur.. Da sie wyciągnąc blache bez malowania czy nie bardzo?? Nie wiem czy ja dzisiaj bede bo jeszcze mnie telepie. Boshe czego ta polska to taki chory kraj wspolczuje Ci mi kiedys ktos przyje*ał w zderzak przedni i bez malowania sie nie obylo a u Ciebie moze dalo by sie wypchnac od wewnątrz i nie bylo by sladu ale zalezy jak bardzo jest wgniecione.
bartek789456 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 no jutro podjate do jakiegos speca.. na necie widze rózne rzeczy robia i powinno sie dac.. Najgorsze jest to wkurwienie nie do ogarniecia ;(
Andrev01 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 jak bedzie dobry fachowiec to ladnie wyciagnie i nie trzeba bedzie malowac a zlosc przejdzie niestety dopiero jak bedzie naprawione ja jak zobaczylem co mi ktos zrobil z lakieru na moim zderzaku to malo nie wyszedlem z siebie ale chociaz dobrze ze zderzak nie pękł.
pastaldo Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 A jak mi ciągu tygodnia 2 opony przebili pod blokiem? A pod akademikiem jak jeszcze miałem golfa to szyba poszła i radio To chłopacy ja sie postaram byc tak gdzies koło 16 pod zamkiem. Jak coś to ja jeżdze na tablicach WLI to machnijcie jakby mnie którys zauwazył a ja nie zobacze
Rekomendowane odpowiedzi