pastaldo Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 czym się zajmujesz ? z wykształcenia to informatyk,a pracuje w Instytucie Agrofizyki na Felinie teraz będę zaczynał doktorat. A zajmuję się symulacjami czyli siedzenie i klepanie przy kompie :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 a ja od rana właśnie na d... siadłem Aż tyle klientek? no niestety, a mnie pupa boli od siedzenia no u mnie różnie, ale jeszcze tylko 2 godzinki [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 15:04_________________________________________________Pastaldo a chcesz zmienić pracę? znajomy pisał coś że szuka informatyków do: Praca programista X++ Jak chcesz to podpytam co i jak Albo dam Ci namiary
rafalekx Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 łoj dawno mnie tu nie było hehhe kupiłeś?
rafalekx Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 kupiłem właśnie sie przekłada :shocked: mów coś więcej Ta co mówiłeś? od kobity?
mlodyy Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 tak od tej babki co były trzy elementy przerysowane i opona do wymiany,jak sie przesiadłem z mojego kondona do tego to była bajka, ale niestety tylko chwilowa nie jestem zadowolony oczekiwałem od tego silnika lepszej kultury pracy i dynamiki , jak wracałem zatrzymałem sie pod berlinem w komisie i znalazłem tam prze za***ista rs4 2006r i teraz sie zastanawiam co tu robić hehe
rafalekx Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 tak od tej babki co były trzy elementy przerysowane i opona do wymiany,jak sie przesiadłem z mojego kondona do tego to była bajka, ale niestety tylko chwilowa nie jestem zadowolony oczekiwałem od tego silnika lepszej kultury pracy i dynamiki , jak wracałem zatrzymałem sie pod berlinem w komisie i znalazłem tam prze za***ista rs4 2006r i teraz sie zastanawiam co tu robić hehe :blink: :blink: :blink: w d#pie Ci się poprzewracało? :decayed:
mlodyy Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 nie nom bez przesady, oglądałem jeszcze cos ale na forum nie będę wspominał bo będzie lincz zaraz
rafalekx Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 nie nom bez przesady, oglądałem jeszcze cos ale na forum nie będę wspominał bo będzie lincz zaraz bmw... też oglądałem i co
pastaldo Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 a ja od rana właśnie na d... siadłem Aż tyle klientek? no niestety, a mnie pupa boli od siedzenia no u mnie różnie, ale jeszcze tylko 2 godzinki [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 15:04_________________________________________________Pastaldo a chcesz zmienić pracę? znajomy pisał coś że szuka informatyków do: Praca programista X++ Jak chcesz to podpytam co i jak Albo dam Ci namiary W X++ nie programowałem ale z tego co wyczytałem na wikipedii powinno byc proste do ogarnięcia Pomysle i sie odezwę
mlodyy Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ja oglądałem M5 2007r no i powiem robi robote
medik Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 a ja czasem mogę polatać M3, też robi robotę
paput Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 a ja czasem mogę polatać M3, też robi robotę też kardiolog w tym M3
medik Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 jak się kupuje używkę, to nie można wybierać to ta sama M3 co w teledysku :
Armi Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Tyle razy oglądałem ten teledysk, kojarzyłem auto ale za nic w świecie nie skojarzyłbym że występowało w teledysku. Bardziej podejrzewałbym allegro bo co raz mi żona jakieś podsyła
snajper1998 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 a ja czasem mogę polatać M3, też robi robotę medik w ktorym szpitalu na tej kardio siedzisz? też kardiolog w tym M3 [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 21:16_________________________________________________medik w ktorym szpitalu na tej kardio siedzisz?
Rekomendowane odpowiedzi