paput Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Bawię się ustawieniami profilu na nowym forum i potrzebuję posta więc piszę.Swoją drogą z deczka lipnie konfiguruje się profil na nowym forumie . I dlaczego nie widać danych mojego parcha w profilu. Lepsze jest wrogiem dobrego... włąsnie to też mi się nie podobanie podoba mi się też brak możliwości edycji tytułów wątków
A4.2.5TDI.V6 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 więc ustawiamy się o 13 na zemborzyckiej ?
markus85 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Ja będę na torze na RallySprincie swoją a4 zieloną w avancie, i we fiacie 125p także jak cuś to podbijać.
pablo15005 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 będę jako widz, pogoda nie straszna ;d
markus85 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Panowie pytanko, miałem HID-y w soczewce, jedziłem tak 2 lata ale w grudniu mnie miśki dorwały i musiałęm wywalić, orientuje się ktoś czy jak spryski włoże i samopoziom to jak spwrotem wrzuce HID czy dalej się będą czepiać?wiadomo jak u Nas w Lublinie są wyczuleni. Druga sprawa jak zmienię soczewki na Bixy to po oznaczeniu na kloszu dalej mają prawo do zabrania dowodu? chce mieć to w miare na legalu bo nieraz jeździ moja żona i lipa jak ją przykoszą. Cały czas się zastanawiam czy jest sens się z nimi szarpać.
mlodyy Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 jeśli będziesz miał spryski i poziomowanie to nie powinny ci nic zrobić, ja śmigam na hid juz 3 lata i ani razu sie nie czepili nawet atrap zaślepek na spryski nie mam
markus85 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Mnie dorwali na światłach i gonili jak zbira:decayed:
ostry785 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 ja niestety mam weekendy pracujące... rzadko kiedy mogę się pojawić
Syllwek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Panowie jeśli w weekendy mało kto ma czas to może na tygodniu jakiś spot zorganizujemy na mieście?
Syllwek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Data i godzina to kwestia dogadania wśród osób chętnych.Fajną sprawą były by takie zloty w stałych terminach np.pierwszy piątek miesiąca na puławskiej pod Mc tak jak to robią koledzy na dwóch kółkach ale znając życie mało realna wizja bo każdy ma swoje życie i gdy na wszystko brakuje czasu woli spędzić go z rodziną lub w inny miły sposób niż latać na spoty ale oczywiście nie mowie,że na spotach nie mija miło czas .
pastaldo Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Nie obiecuję że na wszystkie wpadne ale jak najbardziej sie piszę. Dla mnie na te chwile nie ma wiekszego znaczenia czy na tygodniu czy w weekend poza tym że na weekendy czasami wyjeżdzam na wieś. Jak coś wymyslicie chłopacy to dawać i coś zorganizujemy
valent Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Koledzy możecie podrzucić mi jakąś lokalizację w lbn gdzie podprostują mi "siedemnastkę". Wiosna tuż tuż i przy dobrych lotach lada moment można wskakiwać w letnie kapcie
A4.2.5TDI.V6 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 miałem się pojawić w niedzielę, ale po sobotniej nocy wstałem dopiero o 15 jak coś chętnie się piszę na różnego rodzaju spoty, lecz tylko wieczorami.
Rekomendowane odpowiedzi