Armi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Np fura moskala po przyjęciu uderzenia wyglądała nieciekawie. Nie wiem czy pasażer by przeżył. Miejmy nadzieje, że laguną podróżowała jedna osoba, której nic się nie stało.
paput Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 siedziała z boku dziewczyna i ochroniła ją normalnie ręka boga poszycie drzwi odpadło od laguny i wbiło się w moje auto i dalej wgniecenie nie poszło bo tak bardziej się na kole zatrzymałem
pastaldo Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Całe szczęście. Bo jeszcze żyć potem ze świadomością że się komuś zrobiło coś złego to największa kara.
paput Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Całe szczęście. Bo jeszcze żyć potem ze świadomością że się komuś zrobiło coś złego to największa kara. wiem właśnie nie wydarowałbym sobie tego ;(
cysiek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 paput a ta laguna moze była na rejestrach garwolińskich WG??bo wczoraj widziałem lagune na lewecie dobrze rozjebana od boku, gleba po same wachacze
paput Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 paput a ta laguna moze była na rejestrach garwolińskich WG??bo wczoraj widziałem lagune na lewecie dobrze rozjebana od boku, gleba po same wahacze tak to ta[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 20:53_________________________________________________zastanawiam się czy mrogalowych felg nie wystawić do sprzedania ;(
Kowi87 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 A realnie myślisz o następnej A4ce czy nie bardzo
paput Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 A realnie myślisz o następnej A4ce czy nie bardzo myślę
Kowi87 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 A realnie myślisz o następnej A4ce czy nie bardzo myślę Możesz spróbowac wystawic te felgi bo i tak troche ci sie zejdzie zanim srebrnego rozsprzedasz Szukaj czegos z Q
pastaldo Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Chyba ciężko znaleść coś sensownego w Q w rozsądnych pieniądzach
paput Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Chyba ciężko znaleść coś sensownego w Q w rozsądnych pieniądzach też mi się tak wydaje
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Chce ktos 100% sprawne wtryski 216ki Jarucki ma na handel, jak cos to PW do niego
pastaldo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Chce ktos 100% sprawne wtryski 216ki Jarucki ma na handel, jak cos to PW do niego Kuszace ale nie jak dzis zapłace 500zł za regeneracje pompy :/ Szkoda bo w innych okolicznościach chyba bym się skusił A co tam u Was chłopaki słychać? Otstnimi czasy ten watek wrzał a teraz ciepłe kluchy :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja to na studiach byłem :gwizdanie: żałoba po paputowym sreberku to mało kto pisze
jarucki Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Paput! Głośnik subwoofera 30 cm 360 watt - 50 zł co to za towar? daj foto czy coś EDIT: ze szprycami nie śpieszy mi się
pastaldo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja to na studiach byłem :gwizdanie: żałoba po paputowym sreberku to mało kto pisze Ok rozumiem że żałoba po sreberku ale raczej obowiązuje stwierdzenie "Uczcijmy to minutą ciszy" a nie zaprzestańmy mówić Oczywiście szkoda paputa i jego autka ale co poradzić na takie poczynania losu A gdzie i co studiujesz jesli można wiedzieć Kowi ?
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja to na studiach byłem :gwizdanie: żałoba po paputowym sreberku to mało kto pisze Ok rozumiem że żałoba po sreberku ale raczej obowiązuje stwierdzenie "Uczcijmy to minutą ciszy" a nie zaprzestańmy mówić Oczywiście szkoda paputa i jego autka ale co poradzić na takie poczynania losu A gdzie i co studiujesz jesli można wiedzieć Kowi ? Ja to w wawie sie bawie co 2 tyg teraz wolne aż 4tyg :evil: juz musze zacząć myśłec nad praca dyplomową :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja to na studiach byłem :gwizdanie: żałoba po paputowym sreberku to mało kto pisze Ok rozumiem że żałoba po sreberku ale raczej obowiązuje stwierdzenie "Uczcijmy to minutą ciszy" a nie zaprzestańmy mówić Oczywiście szkoda paputa i jego autka ale co poradzić na takie poczynania losu A gdzie i co studiujesz jesli można wiedzieć Kowi ? Ja to w wawie sie bawie co 2 tyg teraz wolne aż 4tyg :evil: juz musze zacząć myśłec nad praca dyplomową :gwizdanie: Super. A co studiujesz jesli można wiedzieć? Ja w tym roku zakończyłem edukacje.
Rekomendowane odpowiedzi