Kowi87 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 my sie grupką audiczek zgubilismy w gąszczu tych remontów i nie dotarliśmy na miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżordż Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 też błądziłem trochę, w końcu jakąś rozkopana drogą powoli ale dojechaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 a to od krochmalnej nie dalo sie wjechac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 a mnie nie było ale paru chlopaków pod makiem wieczorem widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek94 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Na obiad zajechaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ja tez bladzilem ale dalem rade :-) wjechalem od krochmalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukkasz Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Kto posiada z Lublina lub okolic 1.8T 150km i zechciałby się gdzieś umówić, żebym mógł podmienić zawór n75 na pare minut? Auto mi czasem muli i podejrzewam właśnie ten zaworek. Vag nic nie mówi, może dlatego, że mam jakiś słaby kabel? W każdym razie jest ktoś kto zechciałby pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 a nie lepiej logi zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukkasz Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 a nie lepiej logi zrobić ? może i lepiej, ale ja nie mam zielonego pośjęcia jak to się robi i nie mam też Lublinie dostępu do vaga :/ A może jest ktoś z vagiem kto to ogarnia i zechciałby poświęcić chwilę czasu? Oczywiście jakoś byśmy się dogadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Jak w lu nie dasz rady to w łęcznej moge ci zrobic logi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Listopadowy fotospot Low Lublin! - "Jedna zasada - nie ma selekcji, wszyscy są mile widziani" Edytowane 10 Listopada 2014 przez pablo15005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Listopadowy fotospot Low Lublin! - "Jedna zasada - nie ma selekcji, wszyscy są mile widziani" jedziemy tylko abysmy tam trafili nie to co sotatnio Moze ktos zrobić mapke aktualną dojazdu, albo jakieś zdjecie w którym to miejscu sie tam zjeżdza z głównej trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Listopadowy fotospot Low Lublin! - "Jedna zasada - nie ma selekcji, wszyscy są mile widziani" jedziemy tylko abysmy tam trafili nie to co sotatnio Moze ktos zrobić mapke aktualną dojazdu, albo jakieś zdjecie w którym to miejscu sie tam zjeżdza z głównej trasy? Jak coś wieczorem moge ogarnac jakas mapke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 ogarnij bo niechce kolejny raz zjeździć 2h po lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Wrzucam pogladowe foto jak dojechac, jak bedziecie mieli po lewej stronie dworzec pkp to caly czas prosto. Dojedziecie do nowego rozkopanego ronda (na niebiesko), przecinacie prosto. Po lewej będzie rampa schenkera, na przeciwko tego bedzie skret w prawo na arene. W razie czego podbic na pw do mnie podam nr tel i bedziemy sie kontaktowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majin Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Wypicuje furke i tez się pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławuś Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Też zawitam ale nie swoim. Zawine się z koleszką czarnym mietkiem Edytowane 11 Listopada 2014 przez Sławuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Udało sie dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 poszukuje zadbanego audi 80 B4 wie ktos cos moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmartysz Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Mamy jakiegos zaufanego mechanika w Lublinie? Podpinalem swoja pod kompa, bledow brak a wolne obroty dalej zyja wlasnym zyciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi