andynl Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Może ktoś ma ochotę się wybrać https://www.facebook.com/events/1403098443319757/ Edytowane 23 Stycznia 2015 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 może jutro jakiś spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Gdzie przyciemniaja szyby i jakie są ceny? może ktoś jest ogarniety w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Czyje czarne A46 1.8T+Q sedan widzialem dzisiaj w Krasnymstawie? Fajniutka sztuka z ramkami klubowymi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukkasz Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 marzec39, Ja przyciemniałem u gościa na laurowej w Lublinie i jest spoko pisz na pv to dam namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 chłopy obczaja ktoś A4 B7 na blachach Lo MIKI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaz Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Gdzie przyciemniaja szyby i jakie są ceny? może ktoś jest ogarniety w temacie? Ja też się zastanawiam powoli nad przydymieniem szyb, tutaj podobno spoko robią http://www.radis.com.pl/, ale o ceny się jeszcze nie dowiadywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Gdzie przyciemniaja szyby i jakie są ceny? może ktoś jest ogarniety w temacie? Ja też się zastanawiam powoli nad przydymieniem szyb, tutaj podobno spoko robią http://www.radis.com.pl/, ale o ceny się jeszcze nie dowiadywałem. Jak się coś dowiesz to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaz Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Gdzie przyciemniaja szyby i jakie są ceny? może ktoś jest ogarniety w temacie? Ja też się zastanawiam powoli nad przydymieniem szyb, tutaj podobno spoko robią http://www.radis.com.pl/, ale o ceny się jeszcze nie dowiadywałem. Jak się coś dowiesz to daj znać. Dzisiaj do nich napisałem i taką odp. dostałem: "Witam! Koszt przyciemnienia szyb w samochodzie Audi A4 B5 Avant to: - tylne drzwi boczne, tylne szyby boczne i tylna szyba bagażnika: 450zł Montaż folii wykonujemy bez demontażu szyb i tapicerki. Czas usługi: około 3 godzin Gwarancja na folię i montaż: 5 lat. Na czas usługi proponujemy samochód zastępczy. W przypadku pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam! Radosław Sionek tel. 603 933 122 Edytowane 24 Lutego 2015 przez Wojtaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżordż Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukkasz Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wojtaz, to ja za 450 zł też w Avancie przyciemniłem wszystkie szybki, prócz czołowej też 5 lat gwarancji na folię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaz Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wojtaz, to ja za 450 zł też w Avancie przyciemniłem wszystkie szybki, prócz czołowej też 5 lat gwarancji na folię No to elegancko A folię na przednich jeszcze masz ? Jeszcze zdzierać nie musiałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukkasz Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wojtaz, to ja za 450 zł też w Avancie przyciemniłem wszystkie szybki, prócz czołowej też 5 lat gwarancji na folię No to elegancko A folię na przednich jeszcze masz ? Jeszcze zdzierać nie musiałeś? Człowiek chce pomóc to weźmie taki i będzie dogadywał :] wyobraź sobie, że nie musiałem zdzierać folii, a kontrole już miałem Chciałem poinformować, że możesz to zrobić taniej, ale ch*j tam, zapłać więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaz Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ale ja nie powiedziałem, że nie skorzystam, jak już będę miał przyciemniać to z pewnością zadzwonię pod kontakt od Ciebie. Też muszę w tym roku liczyć złotówy, także jak będzie okazja zaoszczędzić to z pewnością tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CanaChmiel Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Wybiera się ktoś ? Jak z zapisaniem się ? Na wydarzeniu piszą że należy być członkiem forum.. tylko którego i czy nasze forum się kwalifikuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżordż Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Tez sie kwalifikuje :-) ja sie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 szkoda że na ułezu nie zrobili, tam nad firlejem niby fajniej ale mniej pojemnie, 500 aut to napewno nie pomiesci jak w poprzednich edycjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżordż Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 no racja... w firleju ilość miejsc będzie mocno ograniczona. Jeśli chodzi o drogę do firleja to jest elegancko ale już sam wjazd na ośrodek to trochę porażka, ponieważ jest mocno nierówna i wystają korzenie drzew w co niektórych miejscach. Tak że będzie trzeba się toczyć na prawdę powoli ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 no dla mnie droga nad firlej to porazka od przytoczna 40km/h i co chwile zgrzyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 A połowa "tuningowców" zawiśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi