arrcio Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dzięki Panowie za spota i witamy nowego kolege na pokładzie W końcu się odważyłem:) było Glamour:) i ten Mc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dzięki Panowie za spota i witamy nowego kolege na pokładzie W końcu się odważyłem:) było Glamour:) i ten Mc:) Raczej w końcu żona wyjechała za 2 tyg wszyscy do maca ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrcio Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dzięki Panowie za spota i witamy nowego kolege na pokładzie W końcu się odważyłem:) było Glamour:) i ten Mc:) Raczej w końcu żona wyjechała za 2 tyg wszyscy do maca ! Jestem i za 2 tygodnie ( jeszcze będzie przepustka))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dzięki Panowie za spota i witamy nowego kolege na pokładzie W końcu się odważyłem:) było Glamour:) i ten Mc:) Raczej w końcu żona wyjechała za 2 tyg wszyscy do maca ! Jestem i za 2 tygodnie ( jeszcze będzie przepustka) )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ja się na pewno pojawie za dwa tygodnie Dużo było klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dobrze było, nawet na głodnego się nie wróciło - to rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dzięki Panowie za spota i witamy nowego kolege na pokładzie W końcu się odważyłem:) było Glamour:) i ten Mc:) Arrcio żona Cię na spota puściła ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrcio Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dzięki Panowie za spota i witamy nowego kolege na pokładzie W końcu się odważyłem:) było Glamour:) i ten Mc:) Arrcio żona Cię na spota puściła ?? No popatrz popatrz udało się, miała Gest:) wpadaj na spota bo B8 są zawsze rodzynkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Byłem 3 razy w sierpniu teraz mi się nie opłaca gonić 1500km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwak Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Panowie gdzie w Lublinie albo w okolicach zdiagnozuje i ewentualnie wymienię napinacz łańcucha rozrządu ?? Tylko fachowa robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 pytanie do prezesa trzeba ogarnąć miescówke na na spociki zimowe moja propozycja to miescówka na felicity czekam na wasze odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 pytanie do prezesa trzeba ogarnąć miescówke na na spociki zimowe moja propozycja to miescówka na felicity czekam na wasze odpowiedziPopieram miejscówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Na spocie właśnie o tym rozmawialiśmy i myśleliśmy o galerii orkana, tam gdzie ostatnio byliśmy jak lało. Tam też wcześniej odbywały się spoty zimowe i było cacy. Jest tam taki parking schowany z boku i warunki sprzyjają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Też może być bo aura niedługo nie będzie sprzyjać na spoty pod areną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 No właśnie. To teraz pytanie w sprawie kolejnego spota, czyli tego 11 października. Pod Areną jest zakończenie sezonu i impreza jest do 17. Przyjeżdżamy wcześniej i wbijamy na imprezę? Oczywiście później można jeszcze zostać https://www.facebook.com/events/126989500983950/ W dniu 11 października 2015 roku, wspólnie z Miejskim Ośrodkiem Sportu i Rekreacji w miejscu Stadion Arena Lublin, Lubelskie Klasyki Nocą, Low Lublin oraz Stowarzyszeniem Moto Inicjatywa organizujemy jedyne w swoim rodzaju wydarzenie kulturalno-motoryzacyjne jakim jest Oficjalne Zakończenie Sezonu Moto.Impreza ma na celu zrzeszać pasjonatów motoryzacji z całego regionu województwa lubelskiego oraz promować bezpieczeństwo i kulturę jazdy uczestników ruchu drogowego.Wydarzenie ma charakter niekomercyjny, a wstęp jest bezpłatny.Jednym z punktów imprezy będzie rozegranie meczu piłki nożnej na boisku treningowym stadionu ARENA Lublin w dniu 11.10.2015 o godzinie 12.00 pomiędzy drużyną motocyklistów a telewizją TVP.Mecz rozegrany zostanie nie tylko dla uświetnienia imprezy, ale będzie również wspierał zbiórkę środków na operację serca dla 1-rocznej Mai Zabłockiej.Program Imprezy:➡ 10:00 – Rozpoczęcie wydarzenia.➡ 10:00-11:00 – Przyjazd pierwszych pojazdów oraz ustawienie w wyznaczonym miejscu na parkingu.➡ 10:30-11:30 – Przejazd parady motocyklowej ulicami miasta lublin według uzgodnionej trasy.➡ 11:30 – 12:00 – Ustawienie uczestników parady w wyznaczonym miejscu na parkingu.➡ 12:00-13:30 – Mecz charytatywny „Motocykliści kontra TVP” dochód z darowizn zostanie przeznaczony na leczenie „Małej Mai”➡ 12:00-13:30 – Pokazy ratownictwa medycznego zorganizowane przez firmę Medikurs➡ 13:40–14:00 – Pokazy stuntu motocyklowego na przygotowanym placu. Zabawę zapewnia Total Mess Crew➡ 14:00–15:00 – Konkursy dla uczestników➡ 14:45–15:15 – Pokazy stuntu motocyklowego na przygotowanym placu➡ 15:15-16:00 – Pokazy służb mundurowych➡ 17:00 – Zakończenie wydarzeniaImprezy towarzyszące:➡ 10:00- 14:00: akcja oddawania krwi w KRWIOBUSIEPodczas trwania imprezy przez cały czas uczestnicy będą mogli skorzystać z symulatorów samochodowych, alkogogli zapewnionych przez OSK AUTOHOLIK zapewnionych przez OSK AUTOHOLIK oraz hamowni motocyklowej zapewnionej przez SMG - Serwis Motocykli Garbów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Wg. mnie można by było wpaść wcześniej Edytowane 29 Września 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 jestem za chęntnie przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 kupiłem furkę niestety nie dla siebie wozidełko dla żony 1.0, potwór a nie samochód ale 2010 r. i mały przelot nas skusiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Nowe audi hehe i na pewno nie dla żony tylko ty chciałeś mieć 3 gary pod maską hehehe i do tego tę przyspieszenie i moc heheh żartuje oczywiście Hugo zaznacz na początku tematu ze będzie 11 zmiana godziny bo jak ktos Nowy przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Kurczę Paweł, rozszyfrowałeś mnie btw kupno Audicy coraz bliżej tylko czasu ciągle brak, ta wyżej znalazła się na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi