spraniec Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Tak tak ,bns też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszKK Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ciekawe kto pierwszy odważy się założyć kierę od Lambo Wygląda jak 3 ramienny S-line w środku i ma te same zaślepki śrub od poduszki - 4F0419732 http://allegro.pl/kierownica-lamborghini-aventador-lp700-oryginal-i5852623455.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 potrzebuje znaleźć kogos, kto sie podejmie wrzucenia webasta bw50 pod maskę. miejsce przy abs zajete juz niestety. ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jeszcze moduł Q . Nie będzie,z 2din tylko rns-e Następne koszta:)Bns Concert 3Też powinny działaćWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spraniec Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Wszystkie co w b7 wychodziły:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Panowie, gdzie w lublinie albo okolicy odgrzybia mi caly uklad klimatyzacji? chodzi mi o metode cisnieniowa jak na filmiku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Ja tak lałem jak na filmiku całą puchę piany clim atas na przemian z ipą + przestawienie klapek nawiewu i temp co jakiś czas. Potem na koniec zapsikałem cały parownik drugą puchą Clim'a i po 20min zmyłem ipą. Do dziś 0 smrodku a wcześniej waliło okropnie po przełączeniu na econ Ciśnieniowe mycie parownika(metoda Tunap) nie jest dostępna chyba jeszcze w LBN(przynajmniej nie było jak szukałem w wakacje) Edytowane 22 Stycznia 2017 przez Marcinx52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 A gdzie polecacie odwiedzić zakład z odgrzybieniem plus nabicie klimy?Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 38 minut temu, Marcinx52 napisał: Ja tak lałem jak na filmiku całą puchę piany clim atas na przemian z ipą + przestawienie klapek nawiewu i temp co jakiś czas. Potem na koniec zapsikałem cały parownik drugą puchą Clim'a i po 20min zmyłem ipą. Do dziś 0 smrodku a wcześniej waliło okropnie po przełączeniu na econ Ciśnieniowe mycie parownika(metoda Tunap) nie jest dostępna chyba jeszcze w LBN(przynajmniej nie było jak szukałem w wakacje) ja musze ogarnac caly uklad bo mi zostal syf po wymianie nagrzewnicy i szyby zachodza teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celinkola Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Panowie i Panie (jeżeli są tutaj jakieś) potrzebuję pomocy mam problem z przednimi światłami świecą sobie w która stronę chcą (mijania w ziemie, długie w kosmos) ustawianie świateł nic nie da, ponieważ upierdzielił się jakiś drucik trzymający żarówki. Gdzie ja mogę taki drucik dostac? "Taki drucik co mi ucikł" ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 u niedziała np albo w jakimś sklepie motoryzacyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witam, kojarzycie może to autko??? ramki klubowe. https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-2007-2-0-tdi-quattro-z-polskiego-salonu-ogloszenie-prywatne-CID5-IDjZyAT.html#8af322784e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 10 godzin temu, mlodziak22 napisał: Witam, kojarzycie może to autko??? ramki klubowe. https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-2007-2-0-tdi-quattro-z-polskiego-salonu-ogloszenie-prywatne-CID5-IDjZyAT.html#8af322784e Kowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeP79 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Znacie kogoś w Lublinie kto moze wgrać spolszczenie i aktualne mapy do a4 b8 moze ktoś przyjedzie na spocik w najbliższa niedziele i to zrobi? Oczywiście odpłatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoaudis Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Spróbuj na chemicznej w cb radiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Albo zadzwoń do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeP79 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ok. Dzięki. Myślałem ze załatwię to za jednym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Przypominam o spociku dzisiaj o 17.00. Jak ktoś nie był to info w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Panowie i Panie, Kto chce, zastanawia się, albo już wie, że jedzie do Bukowiny? Jeeedziem tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simmon Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 2 godziny temu, toman napisał: Panowie i Panie, Kto chce, zastanawia się, albo już wie, że jedzie do Bukowiny? Jeeedziem tam Ja już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi