ffi Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 nie obiecuję, ale prawdopodobnie wybiorę się 02.04 swoją a4 z kolegą s6. Pozdrawiam i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Zapraszamy i przywitamy na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado24 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 koledzy ja nowy, 02.04 raczej na pewno się pojawię swoją nową b7 dlatego do zobaczenia, będę pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-a-w-c-i-o Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ja też spróbuję się pojawić, oby tylko czasu starczyło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Zapraszamy, zapraszamy chętnie prześwietlimy Wasze pojazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawrat86 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Witam, i ja również postaram się być. Czytam wątek, jestem z Lublina i aż wstyd, że jeszcze nie byłem na spocie. Zawsze coś wypada w niedziele ... A poza tym mam nadzieję, że poradzę się Kolegów w kwestii z moim autem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zapraszamy serdecznie. Tylko pamiętajcie, że przyszła wiosna i przenosimy się pod Arenę. Wszystkie informacje macie w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado24 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 audisia już wymyta także do niedługiego zobaczenia koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffi Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 17 godzin temu, Hugo napisał: Zapraszamy serdecznie. Tylko pamiętajcie, że przyszła wiosna i przenosimy się pod Arenę. Wszystkie informacje macie w pierwszym poście Hey, jest mozliwosc zeby na spocie kupic ramke pod tablice? byloby super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Niestety ramek nie posiadam na sprzedaż. Ramki 3D się skończyły i właśnie Marcin pisał, że zamówił i będą dopiero na początku maja gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donalex Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Panowie znacie kogoś z Lublina kto zrobiłby przekładkę quattro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo1213 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Mam do Lublina ponad 100km ale chętnie bym zawitał na kolejnym spocie. Tylko jedno pytanie, jak z frekwencją ostatnio? Bo mam pare kilometrów więc wolałbym aby było sporo audiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 @BrzozkA4 wrzuć Twoje sztos zdjęcie z fb wszystkich a4 ze spota :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Mówisz masz Sezon zaczynamy z procedury startu, więc zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 @bolo1213 Czy to Różaniec koło Tarnogrodu, jeśli tak to masz prawie o połowę bliżej na spot do Zamościa niż do Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 hey, czy macie więcej fotek? z chęcią bym zobaczył! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyks Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Hej, możecie polecić warsztat w Waszej okolicy gdzie sprawdzę i ewentualnie wyprostuje felgi ? Najlepiej w Zamościu bądź w Biłgoraju... Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Onyks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 3 godziny temu, Onyks napisał: Hej, możecie polecić warsztat w Waszej okolicy gdzie sprawdzę i ewentualnie wyprostuje felgi ? Najlepiej w Zamościu bądź w Biłgoraju... To trzeba tu zapytać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dnia 4.04.2017 o 22:43, BrzozkA4 napisał: Mówisz masz Sezon zaczynamy z procedury startu, więc zapraszamy jeszcze trzeba zacząć grillowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado24 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 i każdy stoi przy mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi