puertoss Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 oczywiście to był żarcik z serii "ranga na focha" także śmiało możesz sie sfuczyć :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 oczywiście to był żarcik z serii ranga na focha także śmiało możesz sie sfuczyć :gwizdanie: moze innym razem
puertoss Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 oczywiście to był żarcik z serii ranga na focha także śmiało możesz sie sfuczyć :gwizdanie: moze innym razem dzięki Ci
pastaldo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 oczywiście to był żarcik z serii ranga na focha także śmiało możesz sie sfuczyć :gwizdanie: moze innym razem dzięki Ci Cóz za wyrozumiałość Solar Ty masz swój sprzęt gdzies opisany na forum? Jak tak to daj linka bo znaleźć nie mogę :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 oczywiście to był żarcik z serii ranga na focha także śmiało możesz sie sfuczyć :gwizdanie: moze innym razem dzięki Ci Cóz za wyrozumiałość Solar Ty masz swój sprzęt gdzies opisany na forum? Jak tak to daj linka bo znaleźć nie mogę :gwizdanie: wpisz w wyszukiwarke "padło" i juz masz :>
_Solar_ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 pastaldo 3m http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172746.0 :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 pastaldo 3m http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172746.0 :gwizdanie: Miałes racje jak kiedys pisałes że mamy podobne wózki Podobne bo mój zaniedbany troche ale powoli sie zrobi A pytam bo przygotowuję się na serduszko żeby wiedziec kogo szukać, a najprościej będzie po autku
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 trza było juz jakis koment yebnąc moge ja moge je moge ja? hójowa!
_Solar_ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 trza było juz jakis koment yebnąc moge ja moge je moge ja? hójowa! ;(
pastaldo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 trza było juz jakis koment yebnąc moge ja moge je moge ja? hójowa! ;( Nie płacz :gwizdanie: Kupie Ci kredki Co z tego że czarno-białe Aaaaaale sypie śnieg Znowu będzie odsypywanie autka ;(
marewel Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 trza było juz jakis koment yebnąc Jesli ci nie napisał nie znaczy ze cie olal,widocznie nie ma stałego dostępu do internetu
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 trza było juz jakis koment yebnąc Jesli ci nie napisał nie znaczy ze cie olal,widocznie nie ma stałego dostępu do internetu :polew: Pewnie coś w tym jest A komenta nie było bo czytałem jeszcze watek [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 10:21_________________________________________________ Wątek umiera? Co u Was chłopaki i dziewczyny? Jak przygotowania na niedzielę na serducho?
paput Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 trza było juz jakis koment yebnąc Jesli ci nie napisał nie znaczy ze cie olal,widocznie nie ma stałego dostępu do internetu :polew: Pewnie coś w tym jest A komenta nie było bo czytałem jeszcze watek [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 10:21_________________________________________________ Wątek umiera? Co u Was chłopaki i dziewczyny? Jak przygotowania na niedzielę na serducho? obklejają auta serduszkami wheel whores :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Co u Was chłopaki i dziewczyny? Jak przygotowania na niedzielę na serducho? Nie będzie mnie <beczy> ;( ;( ;( ;( ;( :wallbash:
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Co u Was chłopaki i dziewczyny? Jak przygotowania na niedzielę na serducho? Nie będzie mnie <beczy> ;( ;( ;( ;( ;( :wallbash: Szkoda A co Cię powstrzymuje przed przybyciem?
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A co Cię powstrzymuje przed przybyciem? Od jakiegoś czasu szukałem mieszkania w Wawie i trafiło się z@jebiste... Jako pierwszy zareagowałem na ogłoszenie i chciałem je zobaczyć, mam do wawy 150 km więc nie pojadę tylko tak w tą i powrót. No a że w niedzielę ktoś jeszcze zadeklarował że chce je oglądać, musiałem przed tym kimś je zobaczyć. A w niedzielę dopiero ktoś z mieszkających tam osób się pojawi po weekendzie. Więc nie miałem wyboru ;( A trochę mi mieszkanko podpasowało i muszę zrezygnować z WOŚPa, chociaż biłem się z myślami cały wczorajszy dzień
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Przyznaj sie że kukuryny Ci w głowie
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 W takim razie siła wyższa i zostaje Ci to wybaczone Będzie pewnie jeszcze nie jedna okazja sie spotkać
Rekomendowane odpowiedzi