pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kowi zbieraj na taką Będziesz sie bawił w jakieś tam swapy Jedź po całości No nie miałem okazji się przejechac ale już sam widok powala
paput Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kowi zbieraj na taką Będziesz sie bawił w jakieś tam swapy Jedź po całości No nie miałem okazji się przejechac ale już sam widok powala to miłość do b5
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 miłość, miłością ale wrażenia z jazdy bezcenne
paput Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 miłość, miłością ale wrażenia z jazdy bezcenne to trzeba rs-a kupować i wtedy wrażenia będą cenne i to bardzo
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 No niestety nie miałem nawet okazji w takim siedzieć nie mówiąc o jeżdżeniu więc raczej nie podyskutujemy na ten temat. Jedno wiem na pewno że im lepiej wciska w stołek tym lepiej
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no uszczelki powymieniane znowu jeździ , wydech poprawiony ale jeszcze nie przelot :gwizdanie: tak w ogóle wczoraj dałem popalić passatowi
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no uszczelki powymieniane znowu jeździ , wydech poprawiony ale jeszcze nie przelot :gwizdanie: tak w ogóle wczoraj dałem popalić passatowi Szalej, szalej Jakie uszczelki wymieniałes i co modziłes przy wydechu ?
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 uszczelka pod pokrywe zaworów i uszczelka do turbo a wydech sprowadzony do serii było tak to co widać zostało wyciete i wspawana prosta rura teraz nic nie odstaje miałem wspawac końcówki wydechu ale zapomniałem zabrać je ze sobą
paput Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 panowie jak myślicie 180 KM 1.8 T przy ośce bardzo zrywa przyczepność? mam taką na oku
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 panowie jak myślicie 180 KM 1.8 T przy ośce bardzo zrywa przyczepność? mam taką na oku no z trakcją napewno będą problemy przy starcie nie ma co sie oszukiwać, dobre lacze na przód i cos tam wywalczysz
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kowi Ty jeździłeś z takim zwisem? Nieźle nieźle
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kowi Ty jeździłeś z takim zwisem? Nieźle nieźle całe swięta stary nie było drogi na której bym nie zatarł teraz w końcu jest tak jak być powinno zastanawiam sie czy robić ten przelot czy w ogóle warto :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kowi niezłego moda miałes z tą wiszącą rura Końcówki jeszcze zdazysz Dawkuj sobie emocje bo Ci pikawa siądzie A Ty paput jak jest dobry zadbany samochód i Ci się podoba to bierz. Tyle jeździłes ośką to i będziesz jeździł dalej Raz tylko jechałem Q i ogólnie mi sie podobało ale tez to było w AFN wiec bez szału. Skoro ludzie jeżdżą ośka z ośka to da rade. Może na 1/4 mili będziesz miał gorszy start Nie popadaj tez w skrajności że musi być Q bo skoro nie masz kasy żeby kupic coś dobrego to może lepiej odpuścić i jeździc ośka a za rok czy dwa zmienić na Q jak się odkujesz z kasa. Takie jest moje zdanie na ten temat. Choć ja tez chciałbym Q ale trzeba niestety w naszej rzeczywistości patrzec nie tylko sercem i tym co sie podoba ale przez pryzmat portfela Kowi Ty jeździłeś z takim zwisem? Nieźle nieźle To wiadomo juz dlaczego armistead mówił że przy wiekszych dołkach zwalniałes :polew:
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To wiadomo juz dlaczego armistead mówił że przy wiekszych dołkach zwalniałes :polew: teraz już nie zwalniam wtedy to w ogóle miałem niski było-42/-65 fajnie wyglądał ale całe amory z spręzynami od sedana siedziały, miałem coupe nikogo nie woziłem z tyłu bo wtedy to juz koła ze 2cm wchodziły w nadkola(z tyłu), obecnie siedzi wszystko dedykowane do avanta i jest ok jak ktos chętny to mam sprezyny do Q sedan
pastaldo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 No to faktycznie chyba tyłkiem po ziemi szorowałeś :gwizdanie: Heheh jak się dorobię Q to będe myślał o sprezynach do niego Do Rąblowa się Kowi wybierasz czy znowu gdzies Cię poniesie? Bo może by wreszcie to Twoje cacko obejrzał
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Niestety pisałem juz że mi sie w ogóle weekendy nie zgrywają z niczym, teraz mam zjazdy co dwa tygodnie(sobota i niedziela) i pomiedzy nimi w tylko soboty :gwizdanie: noi początek lutego zaczyna mi sie sesja do kwietnia musze oddać prace dyplomową
Armi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja już bym ośki nie kupił, używanych opon już nie kupię bo co to za jazda jak poganiać można na suchym albo z rolki.
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Do Rąblowa się Kowi wybierasz czy znowu gdzies Cię poniesie? co Ty nie ma szans on się nigdy nigdzie nie wybiera :gwizdanie: to jest taka jeb@na maruda i wieczny problem że drugiego takiego na tym świecie nie ma
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Do Rąblowa się Kowi wybierasz czy znowu gdzies Cię poniesie? co Ty nie ma szans on się nigdy nigdzie nie wybiera :gwizdanie: to jest taka jeb@na maruda i wieczny problem że drugiego takiego na tym świecie nie ma :polew: dobra dobra odezwał sie ten co już studia skończył i kozaczy :gwizdanie: Z resztą co tam u mnie oglądać, A4 jak A4 duzo takich ida do mnie nowe tajle, ale pochwale sie kiedyś
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 dobra dobra odezwał sie ten co już studia skończył i kozaczy :gwizdanie: :gwizdanie: jakoś jak studiowałem zawsze wszędzie byłem Z resztą co tam u mnie oglądać, A4 jak A4 duzo takich No właśnie, padło jak każde inne ida do mnie nowe tajle, ale pochwale sie kiedyś jakież to? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi