Imhotet Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 hehe wykres Wampira nie ważne niech jezdzi bezawaryjnie do konca swoich dni a co do FMICa powiesz cos ? do takiej mocy wystarczy taki rozmiar ?
tomekhxc Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 tak fmic ogarnia spokojnie taka moc , przy temp na dworze ok 22 st na dolocie bylo ok 30patu stopni
wampir Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ja już ponad rok jezdze na 370Nm. Zrobiłem niecałe 10tys kilometrów. Fakt, ze nie strzelam ze sprzęgła, ale bardzo często korzystam z dobroci Nm wyprzedzając na 3 biegu od 2500obr bo mam jakąś przydługawą tą skrzynię jak na 5 biegów (AMB).
tomekhxc Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Ja już ponad rok jezdze na 370Nm. Zrobiłem niecałe 10tys kilometrów. Fakt, ze nie strzelam ze sprzęgła, ale bardzo często korzystam z dobroci Nm wyprzedzając na 3 biegu od 2500obr bo mam jakąś przydługawą tą skrzynię jak na 5 biegów (AMB). dokladnie tak jak mowisz mozna przyczymac dosc dlugo ,o sprzeglo sie nie boje da sobie rade, Gregor zrobil kawal dobrej roboty auto zapier od dolu jak dobry diesel
Roboform550 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Piękna mordeczka....to jest zderzak s-line?
camillotychy Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Bardzo ładne autko i przyjemnie wystojone
tomekhxc Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 Jeszcze trzeba troche porobić żeby jakoś wyglądało , jeśli chodzi o silnik to wszystko jest idealnie,teraz muszę doprowadzić hamulce do ładu i troszke wnętrze i powinno być git
tomekhxc Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 Co z hamulcami sie dzieje ??? nic tylko muszę założyć w końcu to co mi przyslales
tomekhxc Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 Noz k...... Ciągle mnie nie ma bo w pracy jestem praktycznie ciągle mnie nie ma w domu , fmica tydzień składałem z doskoku ---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ---------- Właśnie Dev powiedz mi jak maja iść te blaszki co są do klocków bo się opatrzylem i ni ch.... nie wiem jak maja być założone
Dev Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 One sa w kształcie litery V Zakladasz je do góry nogami.
tomekhxc Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 Oki bede w domu to zobaczę moze zle przykladalem
Gość Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 No właśnie, zaprosiłbyś na jaką herbatę to złożymy Tomek. To znaczy Ty będziesz składał a ja popijając to i owo będę Cię wspierał wzrokowo. Aha, tylko burżuje mają dwa grille S4 na aucie w dzisiejszych trudnych czasach... trochę skromności by się przydało...
tomekhxc Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Opublikowano 24 Maja 2014 No właśnie, zaprosiłbyś na jaką herbatę to złożymy Tomek. To znaczy Ty będziesz składał a ja popijając to i owo będę Cię wspierał wzrokowo.Aha, tylko burżuje mają dwa grille S4 na aucie w dzisiejszych trudnych czasach... trochę skromności by się przydało... Oczywiście Jarek zapraszam weź sobie kierowcę i bedziem skladac;-) co do grili nie bede wspominał ile się przewinęło takich przez twoje ręce ---------- Post dopisany 24-05-2014 at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany 04-05-2014 at 18:22 ---------- setup hamulcowy gotowy -nowe tarcze 345,klocki -tyl zaciski tarcze s4 -przod tyl oplot -nowe oslony tarcz tyl s4 -nowe linki hamulca recznego z nowosci : doprowadzenie klimy do normalnego stanu czyli nowy osuszacz i zawor rozprezny -dekory z bialej perly poszly w black piano -swiece zaplonowe BKR7E -termoizolacja bazaltowa na dp kolektor i turbo -wymiana calego plynu chlodniczego
tomekhxc Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 Hamuje czy d...a ??? o stary.....opony obkreca
Rekomendowane odpowiedzi