tomekhxc Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 hmmmm no Grzes ciekawy pomysl pomyslimy :gwizdanie: [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 12:24_________________________________________________wkoncu znalazlem troche czasu wolnego nowe sprezyny H&R malowanie zaciskow (moze i zle zrobilem ale nie chcialo sie mi tego sciagac i rozbierac w drobny mak wiec pomalowalem bez rozbierania) a tak to wyglada w calosci sorki za jakosc zdjec ale sa swierze dopiero pstrykane w nocy zrobie nowe to wstawie
Młody_drog Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 zielone Co innego, planujesz jeszcze jakieś inne detale w zieleń?
tomekhxc Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 zielone Co innego, planujesz jeszcze jakieś inne detale w zieleń? jeszcze nie wiem mozliwe ale ladnie wyglada do czarnej felgi
wrclaguna Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 zapodaj wiekszy zacisk i tarcze to bedzie lepiej widac
tomekhxc Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 zapodaj wiekszy zacisk i tarcze to bedzie lepiej widac myslalem o tym ale narazie mialem spory wydatek bo cale zawieszenie z przodu wymienialem pomalutku sie wszystko zrobi najwazniejsze ze w koncu gleba jest a nie allroad jak przedtem [br]Dopisany: 21 Maj 2011, 08:21_________________________________________________teraz troche lepsze zdjecia
joker-lukasz Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 nigdy nie podobały mi się srebrne B6 ale Twoja jest
tomekhxc Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 nigdy nie podobały mi się srebrne B6 ale Twoja jest w sumie to ja wole czarne ale srebrny tez jest git
grzes1150 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Zawiecha, silnik, napęd i Sline OK Mi felgi się wcale nie podobają i tak małych zacisków kolorem bym nie akcentował. Przednie lampy też już za ładnie wyglądają. Wal bixy i program
tomekhxc Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 Zawiecha, silnik, napęd i Sline OK Mi felgi się wcale nie podobają i tak małych zacisków kolorem bym nie akcentował. Przednie lampy też już za ładnie wyglądają. Wal bixy i program nie no spoko kazdy ma swoj gust program bedzie napewno a bixy hmm narazie to nie wiem mi sie podoba tak jak juz teraz jest i narazie nie bede nic modzil [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 18:19_________________________________________________ zapodaj wiekszy zacisk i tarcze to bedzie lepiej widac a tak z ciekawosci to jaki byl by koszt tarcz i zaciskow ? moze byc na PW :>[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 19:11_________________________________________________
tomekhxc Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 nekst mody: dolot-nie wiem jeszcze jakiej firmy ale czytam ostro o tym na wiosene wieksze heble wymienialem dzisiaj filtr kabinowy szkoda ze fotek nie zrobilem bo moze wygralbym konkurs na najbardziej uwalony filtr (ptasie piora , muchy ,osy ,motyle i 3 cm kurzu)
Bogusz32 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Bardzo ładna ! Gratki ! Rezaj dalej !
tomekhxc Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 nadszedl czas na nowy mod a mianowicie czarne srodki lamp bo mialem je w oplakanym stanie ale po malym szlifie mysle ze bedzie git ,oraz zalozenie hid 8000k kto rozklejal ten wie jaki to bol ;( dojda rowniez na tyl lampy ori bo na te diodowe co mam nie moge patrzec szpeca cale auto mialem niedawno zalozony stozek ale wrocilem do ori bo auto nierowno chodzilo na niskich obrotach co myslicie o zmianie koloru na alu na cos takiego jak david ma cale biale bedzie pasowalo do srebrnego
wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Lampy to ja tez kiedys rozklejałem Moim zdaniem to zmien felge lepiej
tomekhxc Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Lampy to ja tez kiedys rozklejałem Moim zdaniem to zmien felge lepiej powiem ci ze to byl moj pierwszy i ostatni raz wiecej sie nie biore za rozklejanie o zmianie felgi tez myslalem wzor rs by pasowal takie jak ty masz w b6
tomekhxc Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 zobacze jak nie teraz to jeszcze sezon przejezdze ale pozniej napewno gdzies upchne [br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 18:07_________________________________________________czarne srodki xenon hid 8000k
Damcio Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Lampy teraz super z tym zdesiem też fajna sprawa przód od razu lepiej wygląda co do koła musze się zgodzić z wrclaguna szpeci auto, może gdybyś się pobawił w inne kolory albo chociaż rant wypolerował napewno byłoby lepiej... No i z tym hidem pojechałeś 6000k to dla mnie max bo wyżej już świeci coraz gorzej i to fioletowe światło
Rekomendowane odpowiedzi