johnybravo Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 wszystko ładnie i z gustem , przednie lampy usa mi nie bardzo ale reszta miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 jest fajniusia, gratuluje ciekawe ile wyjdzie na rolkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 ja pier... chlopie wez ja maluj i szybko pokazuj jak to cudo wyglada pomijajac to ze jest teraz laciate to i tak jest MEGA :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patry(m)k(3) Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Auto robi wrażenie, godnym pochwalenia jest opis dokumentujący dokonane prace przy aucie. Miło się czyta takie rzeczy. Auto pewnie w porównaniu do serii daje ogromną frajdę. Czekam na dalsze aktualizacje. Mogę prosić również na pw jak modyfikacje mechaniczne odchudziły portfel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Hehe dzięki chłopaki patry(m)k(3) maznąłem Ci skromne PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Przygarnął bym ten wydech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 No wreszcie sie doczekałem aktualizacji Super sie prezentuje na tej glebie i feldze ale jak to się odpycha To jak robisz tylne lampy tak jak kiedys gadaliśmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Plast lampki tylne? Hmm jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 tak tylne ale teraz dopiero zauważyłem że masz 2 lift no kiedys podesłałem Ci foto lamp po 1 lifcie zrobionych na czałekiem czerwono ale teraz to już nie ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Aaaa pamiętam. Na pierwszym lifcie może i bym to poćwiczył, ale drugiego już mi szkoda nieco niszczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Auto pewnie w porównaniu do serii daje ogromną frajdę Można powiedzieć że seria przy tym to nie przyśpiesza Aaaa pamiętam. Na pierwszym lifcie może i bym to poćwiczył, ale drugiego już mi szkoda nieco niszczyć. Nie no wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Tommy Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 kolego mam 2 pytania 1. jak sprawa rejestracji. policja sie nie czepia ?? 2. gdzie kupiles przednie lampy. i czy nie ma z nimi problemu. w stanach maja symetryczne swiatla (bynajmniej przed liftem lampy takie byly) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 1. Nie wiem, mam w bagażniku ori rejestracje i dwa wkręty jakby coś. 2. Allegro, święcą typowo jak światła amerykańskie czyli symetrycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 a co to za blacha? Krysia tak teraz patrzę i się napaliłem na tą klapę z jueseja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Blacha o wymiarach 6/12 czyli typowo US. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Blacha o wymiarach 6/12 czyli typowo US. to dlaczego miała by się psiarnia o nią rzucać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Blacha o wymiarach 6/12 czyli typowo US. to dlaczego miała by się psiarnia o nią rzucać? Nie będzie sie rzucać, u mnie dwie b6 jezdża z klapą US Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Blacha o wymiarach 6/12 czyli typowo US. to dlaczego miała by się psiarnia o nią rzucać? bo to nie legalne takiej tablicy w urzedzie nie dostaniesz przy rejestracji, sa dwa homologowane standardy na tablice rejestracyjne dla naszego kraju. kazda inna tablica niz ta z WK lub jej brak jest nielegalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 czyli nie ma w urzędzie opcji dostać takiej blachy kwadratowej czy jak bo nie rozumiem teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 W urzędzie dostaniesz kwadrata ( 52zł ), ale takiej małej prostokątnej nie. Szczerze? Wolę się sr** po gaciach czy psy mi zabiorą dowód o tablicę czy tez nie, niż jeździć z kwadratem z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi