Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Oczekujac Roberta Tockiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnej osoby dostałem taką oto wiadomość:

"Chyba będziesz musiał się przejechać do Rzeszowa, żeby załatwić sprawy z rtockim. Często można go zobaczyć i raczej ma się dobrze, na spotach już się nie pojawia. Nie wliczając otwarcia sezonu VAG, ale to na początku maja było."

Nie chce, żeby ujawniać jego ksywki na forum, więc tak będzie.

Także jak widzicie Pany, Robiercik zrobił nas w uja i nic mu nie jest...

Chyba czas to zmienić

Opublikowano

Wydaje mi się że sprawa się wyjaśniła na tyle żeby brać sprawy w swoje ręce. Co do okresu jaki był na forum to mało ważne w sumie znam takich co przez 20 lat pracowali w jednej firmie i oskubali ją na dwie grube bańki :gwizdanie:

Opublikowano

Możliwe, że kolega miał wcześniej faktycznie jakieś, może nawet, poważne problemy, ale jak wiadomo - bierze się łatwo, oddać już ciężej.

W każdym razie, pomijając już problemy itp zupełni3e nie potrafię zrozumieć jak można nie odpowiadać na próby kontaktu i w ogóle się nie odzywać. Osobiście nie znoszę takiego zachowania i ja działałbym już znacznie, znacznie wcześniej, bo ta sprawa nie trwa tydzień czy nawet miesiąc... :blink::przebiegly:

Opublikowano

Panowie poszkodowani

Skoro nawet forumowicze z Rzeszowa nie sa zainteresowani pomocą/interwencja, to zglaszajcie to na policje. Nie ma co czekac, jesli rtocki tak dobrze sie bawi w swoim regionie. :hi:

Opublikowano

Dokladnie. Nie ma zadnego usprawiedliwienia dla zwyklego oszustwa...

Niestety - ale dopoki Policja nie zacznie sie rozgladac za rtockim, to ten nawet nie pomysli o zwrocie [pewnie sporej] kasy.

Ktos z Was [poszkodowanych] musi pierwszy zglosic sprawe na policje. Jesli bedzie Was wiecej - sprawa nabierze jeszcze wiekszego tempa.

Do dziela.

Opublikowano

problem w tym że zapewne nikt nie ma żadnego dowodu dania zaliczki ? zaliczka a zadatek to całkiem co innego

Opublikowano

Zawsze sa maile, sa PW na forum, sa logi rtockiego na to forum...

Opublikowano

gadanie gadanie i gadanie :/ Chłopaki tylko na Tyle was stać??? żeby Policje na ludzie nasyłać?? taka prawda, ale policja Ch*ja mu zrobi.. Oni wolą mandaty dawać albo spisywac ludzi za to że żyją :/ Jeśli naprawde wam zależy na odzyskaniu kasy bądź towaru to RUSZCIE DUPSKA!!!!!! i sie przejezdzcie do niego osobiście na rozmowe, a nie układacie sobie swoje historyjki że "może w pace siedzi" "albo dobrze sie bawi w swoim regionie" Panowie, zachowajcie się troche jak prawdziwi mężczyźni a nie jak dewotki w moherach :/ którym przeszkadzają wandale ale potrafia tylko w domach ich zwyklinać i dzownić po kryjomu na pałki.. trochę luzu.. Nikt jak narazie chyba nie pofatygował się aby iść do niego do domu i pogadac z nim jak facet z facetem "sory stary ale jestes mi winien od pol roku kase, chcialbym ja odzyskac, moze mi wyjasnisz o co chodzi?" a nie tylko plotkowanie na forum..

Opublikowano

Bede jechal 400km w jedna strone tylko po to, zeby go nie znalezc?

Opublikowano

I dowiedziałem się czegoś więcej ...

No więc był faktycznie na otwarciu Vagteam'u ja osobiście go nie znam ale okazuje się że gość jest dość zakręcony :) Jakaś ciężka sytuacja rodzinna i faktycznie gość ma problemy (info z bezpośredniego źródła) Dziś powinienem mieć szczegółowe info odnoście tej osoby także będę pisał jak się coś dowiem ...

Opublikowano

Nie znam Pana Tockiego ale z tego co tutaj przeczytałem wnioskuję : nawet gdyby Ktoś leżał w gipsie od stóp do głowy , nie ma żadnego problemu żeby porozumieć się z Ludźmi, Którym wisi się kasę. I żadne problemy rodzinne raczej nie są tutaj usprawiedliwieniem.

Opublikowano

Widzę, że sami specjaliści od windykacji się wypowiadają. Już więcej nie da się czytać tych bzdur. Są w końcu spoty rzeszowskie więc może podjedziecie do niego skoro jesteście w jednym mieście. Z tematu zrobił się wielki OT.

Niech ktoś to poczyści bo szkoda generować ruch na serwie na takie dywagacje.

Pozdro

Opublikowano

Dobry przykład poniżej, ze jednak policji sie chce :decayed:

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,8029878,Do_sadu_za_33_zl___niebezpieczny_biznes_w_internecie.html

Nie ma sensu jechać, skoro nawet miejscowym, ktorzy go znaja, się nie chce :mysli: Tylko policja

Opublikowano

gadanie gadanie i gadanie :/ Chłopaki tylko na Tyle was stać??? żeby Policje na ludzie nasyłać?? taka prawda, ale policja Ch*ja mu zrobi.. Oni wolą mandaty dawać albo spisywac ludzi za to że żyją :/ Jeśli naprawde wam zależy na odzyskaniu kasy bądź towaru to RUSZCIE DUPSKA!!!!!! i sie przejezdzcie do niego osobiście na rozmowe, a nie układacie sobie swoje historyjki że "może w pace siedzi" "albo dobrze sie bawi w swoim regionie" Panowie, zachowajcie się troche jak prawdziwi mężczyźni a nie jak dewotki w moherach :/ którym przeszkadzają wandale ale potrafia tylko w domach ich zwyklinać i dzownić po kryjomu na pałki.. trochę luzu.. Nikt jak narazie chyba nie pofatygował się aby iść do niego do domu i pogadac z nim jak facet z facetem "sory stary ale jestes mi winien od pol roku kase, chcialbym ja odzyskac, moze mi wyjasnisz o co chodzi?" a nie tylko plotkowanie na forum..

Koleżanko, skoro jesteś z Rzeszowa, to bądź tak miła, ustal gdzie i kiedy Pana można spotkać i wtedy może ktoś pojedzie?!

Poza tym, za taką "męską rozmowę" można sobie czasami więcej kłopotów narobić i kosztów niż to warte.

Fakt, spoty rzeszoweskie mogłyby pomóc, ale tu już chyba broszka leży po stronie najbardziej zainteresowanych.

Opublikowano

rtocki, to Ty?

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Pieprzyć tak można do usranej śmierci. Niech ktoś ogarnięty z miasta go odwiedzi dowie się co i jak i wszystko. Kurde... Bez sensu nasyłać policje skoro można to załatwić normalnie. A ewentualnie wtedy działać ostrzej

Opublikowano

Jak ktoś wisi ludziom sporo pieniędzy, to żadna rozmowa nie pomoże, bo skończy się na pustych obietnicach i kolejnych miesiącach czekania. Swoim zachowaniem już wykazał, że ma wszystko gdzieś. Kiedyś wspólnik wydymał mnie na jakieś 15tys, też się z nim cackałem rozmowami, aż w końcu skończyło się na sprawie karnej - rok w zawieszeniu na 3 lata i obowiązek naprawienia szkody w przeciągu 6 miesięcy. Nie oddał w terminie i sąd zarządził wykonanie kary, siedział 8 miechów, wyszedł a kasy nadal nie odzyskałem. Komornik nie może nic ściągnąć, bo udaje niewypłacalnego - "nie posiada żadnego majątku". Z dłużnikami trzeba krótko. Dajesz termin oddania kasy np. 2 tygodnie, a później zgłaszasz sprawę do prokuratury i zakładasz sprawę adhezyjną. Na rozmowy już trochę za późno, zrozumcie on was oszukał.

Opublikowano

Kurcze znam go osobiście i nie wydawał mi się na takiego żeby miał kogoś oszukać :no: Nieładnie :bicz3:

Opublikowano

Kurcze znam go osobiście i nie wydawał mi się na takiego żeby miał kogoś oszukać :no: Nieładnie :bicz3:

mi tez :thumbdown:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...