pablo_ua4 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 gon mechanika bo cos musial zle zamontowac:facepalm:
Kierownik Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 pewnie jakis partacz ... ja z czystym sumieniem moge ruvila polecic ...
Wandej Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 wczoraj miałem wymieniamy przegub a dziś auto skonczyło tak...przegub sie zmielił...Panowie jakiej firmy kupić i czy to mogła być wina mechanika??http://s17.postimage.org/jc2qfu7v3/Zdj_cie0648.jpg Jak masz dużo funduszy to oczywiście spidan:good: A ja założyłem po 160zł sztuka LPR i smigają już roczek i wszystko jest git. Także też polecam:good:
Marcino87 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Artur grzejąc zadek wraca do domu
Artur82 Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 no to ja już dotarłem Na wstępnie chłapaki (DOMIN79 i ostasmarcinek) dzięki wielkie jeszcze raz za kawał dobrej roboty :oklasky: no to od dziś mam: - grzane doopy - pakiet siatex - schowki pod fotelami:decayed: - DRL by DOMIN&MARCIN - włącznik świateł z funkcją AUTO. jest i Dino no i w drodze powrotnej mała przygoda z warszawska policją...ale się udało JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI dla Dominika i Marcina i miło było wszyskich poznać
pablo_ua4 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 wypadzik widze fajny graty modów:thumbup1:
Marcino87 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Ale nacykałeś fotek Dobrze że z tą policją Ci się udało bo była by klapa, a co do rezanka zapraszamy na następne jak coś wymyślisz
Bart-S Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Fajny rezo-spot Już chyba się domyślam w jakim celu Dominik próbował się dodzwonić (chcieliście czujnik zapięcia pasów odpalić ).
Artur82 Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 Ale nacykałeś fotek Dobrze że z tą policją Ci się udało bo była by klapa, a co do rezanka zapraszamy na następne jak coś wymyślisz wysmyśle coś na bank...i będę wpadał ---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:28 ---------- Fajny rezo-spot Już chyba się domyślam w jakim celu Dominik próbował się dodzwonić (chcieliście czujnik zapięcia pasów odpalić ). dokłądnie chodziło o odpalenie czujnika zapięcia pasów ---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:29 ---------- Niezła dziupla u Domina Dziupla u Domina jest prze---uj
wladi Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Nooo Panowie rezanko pierwsza liga:banan: ale coś widze że Domin zapier..lał a reszta okupowała chyba altankę gratki rezania może następny będę ja:naughty:
domin79 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Nooo Panowie rezanko pierwsza liga:banan: ale coś widze że Domin zapier..lał a reszta okupowała chyba altankę gratki rezania może następny będę ja:naughty: każdy miał swoją robote nikt nie leżal:decayed: a altana to takie centrum dowodzenia z prerelką:grin:
wladi Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 No to zwracam honor:wink: Domin jak byś gdzieś dorwał samą dokładkę s-line obojętnie jaki kolor w rozsądnych pieniędzorach to trzymaj dla mnie:naughty:
Artur82 Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 no ja się przyznam...ja się obijałem przy tym rezaniu ale to pierwszy raz
Rafi78 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 przy takiej ekipie robota sie sama robiła tylko czas jakby szybciej leciał, szkoda, że nikt foty w altance nie walnął z kratą Perełki Artur o której dotarłeś do domu
Artur82 Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 przy takiej ekipie robota sie sama robiła tylko czas jakby szybciej leciał, szkoda, że nikt foty w altance nie walnął z kratą Perełki Artur o której dotarłeś do domu w domu byłem o 22...czyli droga szybasz o 10 minut z postojem na szybkie zarcie i przygodą policyjną PS. Podejdzie do mnie któryś?? Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
domin79 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 dzwoń i pytaj z którego roku , jak 2002 - 2003 to pospasi:wink:
Artur82 Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 Działa Auto? z tym auto to jest tak, że ...no powiedzmy że działa
Rekomendowane odpowiedzi