dgkm1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam wszystkich na forum zarejestrowałem się jeszcze w 2009 roku. I czas najwyższy pochwalić się moim samochodem, który sprowadziłem z Niemiec w sierpniu 2009. Jest jeszcze seria, ale wraz z wzrostem budżetu będę myślał nad modyfikacjami. Serce to diesel 1.9TDI AHU 90ps. Felgi oryginał audi 15 cali, myślałem nad 17 ale mam nowe opony więc jeszcze pojeżdżę i potem pomyślimy. Niedawno nawalił mi katalizator więc wycięty. Rozrząd zrobiony + filtry i olej. Oceńcie sami. Rok produkcji 1997.12 model 1998. Wkrótce więcej fotek, tylko zrobi się ładnie na dworze. Troszkę odświeżam temacik ponieważ chciałem się pochwalić lampami typu LED Daytime. Jestem z nich bardzo zadowolony. Zmieniłem również kierunki na białe ale to tak na marginesie. Otóż mam w zamiarze zmienić światła tylne ponieważ na jednym kloszu jest dość duże pęknięcie a co za czym idzie woda zaczyna dostawać się do środka lampy. Mam dylemat czy skusić się na lampy po 2 lifcie czy może jednak zmienić na Lampy clear depo z białymi kierunkami. niestety diody na tył odpadają ze względu na cenę. Doradźcie coś. POZDRO Tutaj troszkę zmian z zewnątrz: A tak wygląda na dzień dzisiejszy z pakiecikiem zimowym.
87mlodybp Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 świetny kolorek, jakieś mody będą??
Xris Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 przecież pisał że jak będzie kasa... czemu Wy nie czytacie tylko oglądacie obrazki... co do autka bardzo fajna baza do modów na początek może większa felga i jakaś gleba :gwizdanie:
dgkm1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Wszystko zależy od funduszy, ale jeszcze muszę sporo poczytać na forum co na + a co na - jeśli chodzi o A4 B5. Jeśli będę chciał coś robić to na pewno nic w ciemno. Myślę nad felgami, poczekamy zobaczymy.
dziadek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Wygląda na zadbaną z tego co widać na foto
keżor Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 autko prawie takie jak moje 5 lat temu zapraszam na spoty w Katowicach , obejrzysz sobie pare sreberek i dowiesz sie co i jak
Armi Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 A4 są ładne same w sobie, Twoja też. Fajnie, że załapałeś się już na cały pierwszy lift. Ja też mam 97 ale mam tylko niektóre elementy I liftu. Nie dziwię się, że nazywasz ją skarbem Ja jak dawno temu stworzyłem wątek mojej, totalnie seryjnej na kołpakach + plus jakieś badziewne naklejki to byłem bardzo zdziwiony że mało kto potrafi dostrzec jej piękno Wrzuć białe kierunki w błotniki, tani mod a cieszy oko. Później lampy zespolone na przód + xenon i będzie
dgkm1990 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam do was pytanie co myślicie o tych kierunkach na błotnik: http://moto.allegro.pl/biale-kierunkowskazy-audi-a3-a4-od-mtuning-i1437707494.html Myślałem nad zwykłymi białymi ale gdybym zmieniał przednie lampy na zespolone to clear lepiej będzie pasował chyba, Jak myślicie??? Poza tym małe zapytanie mam lampy przednie bodajże BOSCH z przeciwmgielnymi. Są jakieś lampy w których nie straciłbym tej opcji. Zastanawiam się jak to rozwiązać. Większość DEPO nie ma takiej możliwości żeby dalej mieć w lampach przeciwmgielne przednie. :>
HaVoK Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Tez zastanawiam się nad tymi kierunkami a clarami. Chyba pójdą na pierwszy ogień clary, tańsze są a jak sie nie spodoba to wrzuce te zwykłe. Auto masz z wyglądu identyko chyba jak moje, no może poza felgami http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=181055.0 A z tego co wiem to żadne zespolone (przynajmniej ori albo zamienniki) nie mają halogenów i pozostaje wmontowanie w zderzak od polifta, na forum w dziale warsztat jest cały tut'ek Pozdrawiam! Piękna Fura!
slaviozo Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 wg mnie kup biale ... bo trosze cena z d*py bo z mtuning a roznicy wg mnie az takiej nie bedzie ja mam biale za 8 zl i jestem zadowolony... juz lepiej na lampki zbierac a te zarowki pomaranczowe w clear i bedzie bilo pomaranczem a przeciez nie o to chodzi chyba ze ci sie to podoba a zamienikow srerbych co swieca na pomaranczowo nie widzialem w takiej postaci
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 z AHU mozna duzo PS wycisnąć tzn ile ładne srebro no i AHU
Sqizzy Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 z AHU mozna duzo PS wycisnąć No jeśli komuś nie szkoda kasy, to można, ale z tym silnikiem nie warto iść w PSy :>
dgkm1990 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam jeszcze taki mały problem otóż ciężko mi zapala niezależnie od temperatury (wiadomo ze jak jest minus 10 to bardzo ciężko). Zmieniłem filtr paliwa, świece na NGK, zresztą wszystko zmieniłem już co mogłem. Okazało się też że fajka na świecy była pęknięta (naprawione). Pali lepiej po wymianie świec ale to jeszcze nie to, stare były dobre. Jakieś pomysły mechanik powiedział że dwumas ale jeździ dobrze mocy mu nie brak także nie przejmuje się tym narazie bo nie ma z nim więcej problemów.
wrzosu Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 AHU u mnie ten sam motorek, tyle ze w avancie mamy niunki z tego samego okresu grudzien 97
Armi Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam jeszcze taki mały problem otóż ciężko mi zapala niezależnie od temperatury (wiadomo ze jak jest minus 10 to bardzo ciężko). Zmieniłem filtr paliwa, świece na NGK, zresztą wszystko zmieniłem już co mogłem. Okazało się też że fajka na świecy była pęknięta (naprawione). Pali lepiej po wymianie świec ale to jeszcze nie to, stare były dobre. Jakieś pomysły mechanik powiedział że dwumas ale jeździ dobrze mocy mu nie brak także nie przejmuje się tym narazie bo nie ma z nim więcej problemów. Dwumas nie ma nic wspólnego z odpalaniem :gwizdanie: A jak "odpala" na ciepłym silniku?
dgkm1990 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Na ciepłym i na zimnym porównywalnie tak samo, Jak zapala to strasznie nim rzuca(dostaje mocnych drgań) jak odpali to jest wszystko normalnie, nie wiem dlaczego??
wojciu0308 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ładna zadbana sztuka powodzenia w modach
Armi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Na ciepłym i na zimnym porównywalnie tak samo, Jak zapala to strasznie nim rzuca(dostaje mocnych drgań) jak odpali to jest wszystko normalnie, nie wiem dlaczego?? Ja tak miałem jak pompa się kończyła. W trakcie jazdy wszystko ok a odpalanie tragedia. Kontrolka świec żarowych nie mryga? Kąt wtrysku jaki masz? Najlepiej wstaw komplet logów w odpowiednim dziale.
Rekomendowane odpowiedzi